ProZsolt Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 Attól függ szerintem ezeknek a futózsalagon jött ratyi amcsi filmeknek tényleg ratyi a felirata, de a komolyabb filmeknek olykorr sokkal jobb a szinkronja, mint az eredeti. Erre a legjobb példa a Frédi és béni, bár ez elég szélsőséges példa. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kékrózsa Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Szinkronnal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Nekem mindegy, mert ha van egy olyan film ami feliratos és érdekel akkor megnézem nem várom h meglegyen szinkronosan, de azért a szinkronos filmeket jobban komálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 Én már egyszer írtam ide,de azóta változott...A horror-filmeket csak feliratosan szedem le a thrillerekkel együtt...Talán még vígjátékot is Na szóval a filmjeim 70%-a feliratos mostmár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 mivel tudok olvasni és halláskárosult se vagyok ezér mind1. a southpark-ot nembirom felirattal. talán a vigjátékok is szinkronosan jobbak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hetiger Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Szinkronos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
se7en Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 A vígjátékokat szinkronosan a többi felőlem jöhet felíratosan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balogh Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 a rajzfilm legyen szinkronos a többi csakis feliratos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Én utálok bármilyen filmet vagy sorozatot feliratosan nézni, közel nem tudod úgy felfogni és megérteni a filmet mint ha szinkronos lenne.... De pl a haverom meg amelyik filmet csak tudja, feliratosan nézi meg.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precus_92 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 szinkronosan, ha sorozat, ha film Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Én már egyszer írtam ide,de azóta változott...A horror-filmeket csak feliratosan szedem le a thrillerekkel együtt...Talán még vígjátékot is Na szóval a filmjeim 70%-a feliratos mostmár Teljes mértékben egyet értek. Mondjuk én mostanában rászoktam, hogy már a feliratot le se szedem. Tesztelem magam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Olyan miért nincs, h. mind2? A feliratot azért szeretem, mert az szöveghű a szinkront pedig azért, mert a magyar hangok jóval jobbak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Kedvenc sorozataim (Prison Break, Lost) felirattal nézem, mert hamarabb megjelenik így, mint szinkronnal, másrészt okádék a szinkronhangjuk magyarul! Amúgy meg...minden más filmet szinkronnal szeretem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amcsi92 Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Nekem mindegy, feliratosan és szinkronnal is szeretek filmet nézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 általában nekem mindegy de ha választani kéne akk feliratos mer szeretem az eredeti hangot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 Szinkronnal jobban szeretem, bár a feliratosat sem vetem meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Szeptember 1, 2007 Share Posted Szeptember 1, 2007 Szinkronos filmeket szeretem jobban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Alapvetően szinkronpárti vagyok, de vannak olyan filmek melyeket csak eredeti nyelven szeretek nézni. A régi szinkronok nagyon jók voltak, régen még volt becsülete a szinkronszínészeknek és persze szakmai tudásuk is. A mai filmek szinkronjai már nagyon össze vannak csapva, futószalagon gyártják őket minden színészi átélés nélkül. A Mafilm Audió Kft.-nél készült szinkronok a legjobbak még mindig. Ha van lehetőség mind a két formában meg kell tekinteni a filmeket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Szeptember 10, 2007 Share Posted Szeptember 10, 2007 Mind1.Nekem bárhogy jó csak jó legyen a film Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rik Posted Szeptember 17, 2007 Share Posted Szeptember 17, 2007 Leginkább szinkronos,de vannak filmek amiket nem szabad szinkronizálni szerintem.Pl:300,apocalypto.Ezeket soha nem nézném meg szinkronosan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Szeptember 17, 2007 Share Posted Szeptember 17, 2007 Szinkrosan... A feliratosat nem kedvelem SZERK (OFF): EZ AZ 500. HOZZÁSZÓLÁSOM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted Szeptember 17, 2007 Share Posted Szeptember 17, 2007 Attól függ hogy jó-e a szinkron... Van amit szinkronosan nézek van amit meg feliratosan. De jobb ha szinkronos! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosca Posted Szeptember 18, 2007 Share Posted Szeptember 18, 2007 Szinkronosan jobb nézni szerintem a filmeket,de van amit az eredeti hangal is látni kell,szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimbusz Posted Szeptember 20, 2007 Share Posted Szeptember 20, 2007 Az a legjobb, ha tud az ember annyira angolul, hogy kapásból értse a szöveget. A felirat egy kicsit elvonja az ember figyelmét a filmről, ezért csak félmegoldás, a magyar szinkron pedig mostanában tényleg gyetva, elvétve akadnak csak élvezhetők. (hozzá tenném, azért vannak olyan színészek, akiknek a magyar hangja annyira rögzült, hogy eredetiben már furcsa hallgatni) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pörköltszaft Posted Szeptember 20, 2007 Share Posted Szeptember 20, 2007 Pontosan efféleképp gondolkodom én is nimbusz! Nagyobb filmeket (amikhez tényleg jó szinkront készítenek /gondolom a film forgalmazója ezt ellenőrzi vagy nem tudom/) szinkronosan, különösen ha már a szinész magyar hangját megszoktam (pl. Bruce Willis vagy Clooney). Sajnos igy voltam a Dr. House-al is, de az első évad után áttértem feliratosra ugye a szerencsétlen körülmények/szinkronszinész váltás miatt, nekem nem jött be az új hang. Rajzfilmeket (pl. South Park, Futurama, Family Guy[ez egyáltalán megy valami magyar csatornán?],stb) csakis felirattal, egyszerűen vannak olyan angol szóviccek amiket nem tudnak normálisan lefordítani, vagy félrefordítják, és már nem olyan jó. (de ha nincs felirat akkor megnézem anélkül, a lényeg hogy angol legyen) Más egyéb sorozatokat is felirattal (PB,Lost,Jericho - bár ennek elég tűrhető lett, ahogy hallottam,Dexter,stb), egyrészt hamarabb nézhetem meg őket (kb. 1 évvel ), ezért az angol hangot szokom meg, és utánna a magyar már pocséknak tűnik (kiváltképp gondolok itt a PB szinkronjára, az még jóindulattal is egy nagy kalap ...). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygamer Posted Szeptember 20, 2007 Share Posted Szeptember 20, 2007 szinkronos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Full91 Posted Szeptember 20, 2007 Share Posted Szeptember 20, 2007 Szinkron 4ewerrrrrrrr!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lennert Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 Inkább szinkron de ha a fimet nem tudom máshogy megszerezni akkor jó a felirat is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
M78 Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 Szinkronosan :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
naposcsibe Posted Október 30, 2007 Share Posted Október 30, 2007 Szinkron, de filmtől is függ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts