Jump to content
PirateClub.hu

Smurf

Veterán
  • Pontszám

    521
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Aprajafalva

Legutóbb itt jártak

2,985 profil megtekintés

Smurf's Achievements

Bambooocha

Bambooocha (11/24)

2

Közösségi hírnév

  1. Smurf

    A Nagy Linux Téma

    1: Bőven jó neki. 2: ps aux a parancssorba, nézd meg, melyik folyamat fogja nagyon a gépet 3: Nem árt a swap, kb 1 GB jó lesz 4: a Hardy Heron a kódneve 4.10: Warty Warthog 5.04: Hoary Hedgehog 5.10: Breezy Badger 6.06 LTS: Dapper Drake 6.10: Edgy Eft 7.04: Feisty Fawn 7.10: Gutsy Gibbon 8.04 LTS: Hardy Heron (8.10: Intrepid Ibex) Az LTS a Long Term Support rövidítése, a 6.06 desktopnak 2009-ig, a szervernek 2011ig van supportja, a 7.04-esnek meg már lejárt, pedig később jött ki, a 8.04et 2011ig ill 2013ig támogatják, a 8.10-é pedig le fog járni 2010-ben.
  2. Smurf

    Fekete-fehér,igen-nem

    Nekem tetszik, akkor ezekszerint sikerült végre felraknod az Ubuntut?
  3. Smurf

    Ubuntu

    Tyűha, rég volt olyen linuxos hír, ami ennyire felrázta az IT világot. Mindenhol erről beszélnek, ennyi hogy-váltottam-Linuxra cikket se olvastam még. Szeretik az emberek az Ubuntut @tmarkee: csak a szerverváltozat maradt ki. Jelenleg kisvállalatoknak, iskoláknak, otthonra az a legegyszerűbb, legolcsóbb megoldás. És akik nem hszik el, hogy Linuxon játszani is lehet, néhány játék, ami platinum (gyakorlatilag plug'n'play) besorolást kapott WINE alatt: http://www.vgpro.com/article/5_killer_pc_games_playable_on_ub
  4. Smurf

    Juventus

    H tépázták meg? Visszasorolták őket, a többi bűnöst nem, a Juve elküldte az akkori vezetőket, a többi érintett csapat nem. El lehet felejteni a tavalyelőtti botrányt, a Juve feljutott és az élbolyban van. Nekem ez ami leginkább tekintélyt parancsoló, nem ha valaki a visszasorolások miatt bajnoki címet tud nyerni vagy megkapja a zöldasztalnál, ráadásul úgy, h büszke is rá. Igazi sportemberek ilyennek nem tudnának örülni.
  5. Smurf

    uhu linux

    Legalább azt mondd el, h miben mennyit ér? Ha el akarod adni és bolti DVD, minden mellékelt cuccal együtt, akkor max ennyit: https://bolt.uhulinux.hu/home.php Ha saját CD/DVD-re írod a letöltöttet, akkor az üres CD/DVD ára. Ha fel akarod rakni, akkor sztem nemsokat, de ez saját vélemény. Örülök, h magyar disztró, de ott van bármelyik Ubuntu, Fedora, Debian, CentOS, Suse, Gentoo, stbstb.
  6. Smurf

    Magyar Jégkorong(válogatott)

    Mert nekik van tehetségük és szeretik a sportágukat. Ha csak fele annyi anyagi támogatást kapna a vízilabda, a kézilabda, a kosárlabda vagy a jégkorong annak, amit a foci kap, akkor rég nem itt tartanánk.
  7. Smurf

    Melyik Típusú Telefont Szereted?

    Normál, könnyen sérül a kinyitható és a szétcsúsztatható, pont a mozgó alkatrészek (pl csapok) mennek benne tönkre először.
  8. Smurf

    Magyar Jégkorong(válogatott)

    Én is gratulálok a csapatnak 2002 óta nézem őket a VB-ken. Az akkori és a tavalyi 2. hely után nagyon megérdemelték már ezt a feljutást. Látszik, hogy az osztrák bajnokságban is játszanak, az Euroliga is jót tett nekik, Pat Cortina összerakta ezt a csapatot és a "sztárok" (Vas János, Palkovics, Ladányi, Ocskay, Szuper, Holeczy) is hozzátették a magukét Ha meg tudnánk kapaszkodni az A csoportban, akkor hihetetlen népszerűségnek örvendene itthon a jégkorong, gyerekek százai-ezrei kezdenének el játszani, ami hihetetlen lendületet adhatna a sportágnak.
  9. Smurf

    java

    Remélem, még nem késő. int[] iArray = new int[5]; Létrehoz egy 5 elemű, integerekből (egész számok) álló tömböt iArray néven for (int i=0; i<iArray.length; i++) iArray[i] = i*10; Végiglépked a tömb elemein és minden elemet beállít az indexének (i) tízszeresére. Tehát iArray[5] = 50, iArrany[0] = 0, iArray[2] = 20, stb. double[] dArray = new double[20]; Létrehoz egy 20 elemű duplapontosságú lebegőpontos számokból (double) álló tömböt dArray néven. for (int i=0; i<dArray.length; i++) dArray[i] = Console.readDouble(); Végiglépked a tömb elemein, és mindegyiket beállítja a konzolról (standard szöveges input) beolvasott számra. Két elem beírása közt inputra (enter) vár, azaz a program addig nem lép át a következő tömbelem beállítására amíg az előző nem kapott értéket.
  10. Smurf

    Ubuntu

    http://www.winehq.org/ http://www.transgaming.com/
  11. Google: ftp server site:hu Kezdésnek jó lesz ez, alul vannak az ftp szerverek: http://www.tutorial.hu/cimke/szoftver+szerver/
  12. Smurf

    Skype vs MSN

    Tényleg jobb beszélgetésben? Miben jobb mint bármi más? Ha valaki tud egy elfogadható indokot, akkor jövök neki egy sörrel (ha elmúlt 18 ). Objektíven. Az, h ezen vannak a barátai az nem objektív indok, az csordaeffekt. Vagy nevezzétek át a topikot: ki melyiket hasznája: msn v skype?-ra.
  13. Smurf

    Te fizetnél a fájlcserélésért?

    Ha ezután nem kriminalizálnák a fájlcserét, tehát lehetne feltölteni is, akkor ez egy elfogadható lehetőség, simán fizetnék.
  14. Smurf

    Juventus

    Jah, be kellett volna rúgni a helyzeteket a 2. félidőben. 2-5-nél meg nyugodtan rúghatott volna ilyen gólt
×
×
  • Create New...