Jump to content
PirateClub.hu

Fiero

Veterán
 • Content Count

  787
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Fiero

 • Rank
  Made in China
 • Birthday 03/10/1990

Contact Methods

 • MSN
  Zsepi miatt törölve! :P

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  B-side Ltp.
 1. Fiero

  Underground topic (2)

  Hoppá! Speciálba nektek az eddigi legjobb minőség, amit össze tudtam kaparni: ESSEMM - HELLO 2 [Hidden Content] Sajnos még nem szól teljesen tisztán. Egyébként tisztelt Shankie, az alap odabasz! Nekem tetszik az új számod - a többit nem hallottam.
 2. Fiero

  Underground topic (2)

  Essemm - Hello 2 cuccát meg lehet bárhol hallgatni? Egyáltalán létezik a RAP PACK 2012 MIX a netre feltöltve? Hetek óta vadászom. Találkoztatok már vele?
 3. Fiero

  Animékről

  Akkor azt mondd meg, hogy mi olyan különbség van az anime és az élőszereplős film között, ami kategorikusan minden darabra igaz? Mert szerintem nem lehet kijelenteni semmi konkrétat, ha ennyi műről van szó. Technikailag lehet, de magát a tartalmat nem kategorizálhatod. Elolvasod a Beck anime tartalmát és forgatókönyvét, nem fogod azt mondani, hogy na ez a szar anime. Én erre utaltam, amikor azt mondtam, hogy az egyedi stílusú rajzoláson kívül nem tudsz olyan különbséget mondani, ami minden darabra igaz. Mindenki legyerekesezi az animét, amikor ugyan olyan tág a repertoárja, mint az élőszereplős filmeknek.
 4. Fiero

  Animékről

  Végre befejeztem a Cowboy Bebopot. Ilyen szórakoztató űrwesternt még élőszereplős filmben sem láttam. Stílusos volt mind a három főkarakter, a zenék elsőosztályúak - megadják a blues hangulatot -, a rajzokon látszik, hogy 1998-as, de igényes az animációval együtt. Szégyenlem, hogy csak most néztem meg. És amennyi cigit elszívtak az animében, attól én lettem tüdőrákos.
 5. Fiero

  Animékről

  Osztom a véleményed, valóban jó, bár én a cím ellenére kevesebb sci-fit vártam a történetbe.
 6. Fiero

  Animékről

  Köszi, így már tisztán emlékszem, bár az írásod arra ösztönzött, hogy gyorsan megnézzem az utolsó részt ismét. Hát igen, én is ezen agyaltam, hogy hiába történet az ami, de ki más lenne. Viszont ezért lett olyan jó a vége, na meg a zene miatt. Őszintén megmondom még sosem figyeltem ezt a spoiler kapcsolót.
 7. Fiero

  Animékről

  Na, hát akkor lespoilerezem a végét. Aki erre téved és nem látta, az ne olvasson tovább. Annyi dereng, hogy megy a banzáj a négysávoson a folyó fölött. Utána, amire emlékszem az Lucy halála(?). Következő kép, hogy Koutáék otthon vannak, valaki áll az ajtó előtt, de csak a fekete árnyéka látszik. Aztán ő vagy Lucy, vagy nem. De nem ma láttam a sorozatot, szóval nyugodtan javíts ki. "Áááá, semmmi" - Szóval?
 8. Fiero

  Animékről

  Én imádtam, ahogyan "nyúzott". Mibe ne menjünk bele? Nekem már kicsit homályos a vége. Hát a listádat elnézve a K-ON! egy teljesen új dimenzió lesz, de nyitni kell erre is. Például az endingjét én most is hallgatom. Megfogott. Ráadásul a szinkronszínész énekli. Szerk.: Mégse homályos a vége, csak gondolkodósra csinálták.
 9. Fiero

  Animékről

  Na és, hogy tetszett Nyuuuuuuu?
 10. Fiero

  Animékről

  Az a baj, hogy sosem tudom eldönteni melyik animébe kezdjek bele. Most befejezem a Cowboy Bebop-ot, utána még vacilálok, hogy ez vagy a Beck. Párhuzamosan meg nem szeretek nézni semmit, csak a jelenleg is futókat.
 11. Fiero

  Animékről

  Én az animeaddicts-en nem jelöltem be az összes animémet, csak ha véletlenül rámegyek a profiljára. Inkább a MAL-t használom, de azt megmutathatom neked, ha érdekel: [Hidden Content] Amúgy nézd te is a Samurai Champloo-t. Fate/stay night jó? Látom nézed. Én még nem mertem belekezdeni.
 12. Fiero

  Elolvasod mások pólóinak feliratát?

  Elolvasom, ha figyelemfelkeltő.
 13. Fiero

  Animékről

  Alapjáraton akkor vannak ilyen részek, ha a manga és az anime egyszerre fut. Mikor az anime beéri a mangát, akkor csinálják őket. Egy centit se mozdítanak előre a történeten, csak várják, hogy haladjon a manga. Magyarul töltelék részek, amikkel csak időt húznak, nézettséget próbálnak tartani. Előfordul, mint a Narutonál is, hogy eltúlozzák a fillereket és a sorozat második fele csak egy nagy helyben totyogás lesz. Végül is van sztori, de a főszálat lógni hagyják.
 14. Fiero

  Animékről

  Nálam a Digimon már abszolút kiesett. Így visszanézve nem is akkora baj. A hentelős amit mondhatott, ha lány főszereplője van képességgel, akkor az az Elfen Lied lesz. Kezdésnek tökéletes. A Fullmetal Alchemist helyett meg inkább a Fullmetal Alchemist Brotherhood-ot ajánlom - bár ez még jelenleg is fut, most tart a 19. résznél. Nekem amúgy nagyon bejön. Szerintem én vagyok az egyetlen, aki a D, a vámpírvadászt végigszenvedte. Nekem nagyon nem tetszett. Van nagyon sok 13, 25 részes igazán igényes sorozat. Nem fontos beleugrani a filler részekkel teli Bleachbe. Akkor inkább a Narutot nézd (az alapsorozatot már befejezték). Az 220 részes, de csak a 140. részig halad a sztori, onnantól kezdve filler. Szóval bőven elég a 140. részig nézni. Viszont addig egy deka filler sincs, szóval élvezetesebb, mint a Bleach. Amúgy tudok a Bleachez és a Narutohoz, meg a Naruto Shippuddenhez is linkeket adni az elejétől kezdve, ha szeretnéd őket nézni. Rövid sorozatokat meg - ha végeztél a K-ON!-al, vagy nem tetszik - hogy ajánljak: Samurai Champloo (26 rész) - Szamurájos, történelmi vígjáték. Hip-Hop elemekkel, kegyetlen jó főszereplőkkel. A poén az erőssége, meg a grafika. A sztori másodlagos. Az avatarom és az aláírásom is ebből van. Kedvencem. Elfen Lied (13 rész) - Ezt ajánlotta az otaku haverod is. ChäoS;HEAd (12 rész) - Valójában kicsit nehezen indul be és idegesítő az otaku főszereplő, de elég könnyen emészthető. Kezdésnek tökéletes anime. Segít ráhangolódni.
 15. Fiero

  Animékről

  Hány éves vagy? 19? Ha igen, akkor egy korosztály vagyunk, szóval még "belerázódhatsz". Csak ne legyél otaku. Én is csak 18 évesen fedeztem fel magamnak a műfajt a Death Note-al. Előtte csak a Pokemont és a Dragon Ballt ismertem.
×