Jump to content
PirateClub.hu

Jaffry

Veterán
 • Posts

  1281
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jaffry

 1. Mindkettőt. Vista-n a sajátgép is könnyen kezelhető és szinte ugyanazokat a lehetőségeket tudja mint a TC.
 2. Nem nagy kívánság: Válaszokat kapni a kérdéseimre.
 3. Éppen itt volt az ideje! Jobb későn mint soha rájönni, hogyha valami nem megy akkor ne erőltessük.
 4. ARMIN FAN, gyorfypeti! Megértelek benneteket, de a kapcsolatotok még nagyon fiatal. Az első 1-1.5 évben még nem érzi az ember szükségét annak, hogy egyedül a barátnő nélkül legyen, sőt igyekszik minél több időt vele tölteni. Később azonban lesznek olyan időszakok amikor már igényli az ember ezt a fajta "picit egyedül" dolgot. Higgyétek el, mert átéltem már ezt. 18 éves kapcsolatban élek és voltak kritikus időszakok, sőt volt olyan is amikor sajnos nem tudtuk megbeszélni a dolgokat és vége lett. És ilyenkor jön el az a pillanat amikor az ember csak akkor jön rá mit jelentett számára a másik, amikor már elveszítette! Ez egy eléggé kockázatos szituáció, mert ha a másik fél nem így érez, vagy nagyobb a sértődés mint a szerelem, akkor nincs bocsánat. Nekem szerencsém volt, nem mindenkinek van! Ezért tanácsolom azt, hogy hagyjatok teret a másiknak és ne azt érezze, hogy "megfojtjátok" mert akkor gyorsan vége lesz a kapcsolatnak. Ez alatt nem azt értem, hogy hetekre hanyagolni kell a másikat. Erre rá fogtok érezni, hogy a partner mennyi teret akar magának. Finom jelzésekkel tudatni fogja, csak észre kell venni.
 5. Nekem is csak az op.rendszerem jogtiszta a többi ....... :lol:
 6. Én Buffon-ra voksoltam, mert káprázatos kapus, bár nem sok válaszja el Casillas-t sem az első helytől. Ha Casillas nincs, akkor a mai Real jó esetben is csak a 10. helyen lenne és tavaly sem nyerték volna meg a bajnokságot. Én nem hagynám ki a jó kapusok felsorolásából Petr Cech-t sem, sőt ha egy kicsit a közelmúltba is nézünk akkor Peter Schmeichel a Manchester United volt kapusa is fantasztikus volt!
 7. Windows Vista Ultimate! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Mindenben felülmúlja az XP-t.
 8. Hiába él valaki harmonikus párkapcsolatban, akkor is szüksége van egy magánszférára amit a másik tiszteletben tart. Például: nem bontom fel a neki címzett levelet és ő sem az enyémet, vagy nem turkálunk egymás telefonjában, vagy ha a másik el akar menni olyan helyre ahol én nem érezném jól magam és csak őt is gátolnám abban, hogy jól érezze magát, akkor nem megyek vele. És itt nem titkokról beszélek, hanem arról, hogy mindenkinek szüksége van egy kis egyedüllétre még a partnere mellett is. Egy kapcsolat alapja a bizalom és ha egyfolytában azon jár az esze a partneremnek, hogy vajon mit titkolok előle és ezzel zaklat, akkor azt a kapcsolatot megette a fene, mert az elején ez még szépen finoman történik, de később csak rosszabb lesz és a féltékenység megöli az egészet. Nekem ez az orrom előtt zajlott le.
 9. Jelenleg free reges oldalak: transfer.co.hu insane.co.hu indeep.biz
 10. Volt ott már -72 fok is! Én azon csodálkozom, hogy hogy tudnak ott élni!
 11. Ma nagyon sok minden. Lehet, hogy telhetetlen vagyok?
 12. Tartós a kapcsolat, ha a nő dirigál Éveken keresztül kutatták a házaspárok viselkedését Sokkal tovább tart az a kapcsolat, amelyben egy nő hordja a nadrágot – állítják az iowai egyetem viselkedéskutatói. Azok a férfiak ugyanis, akik elfogadják, hogy asszonyaik dominánsabbak, minden másban is sokkal engedékenyebbek, és ez a nőket boldoggá teszi. Manapság már csak városi legendák része az, hogy egy nő a házasságával feladja a karrierjét, és csak háziasszonyként, feleségként, valamint anyaként teljesedik ki. A gyengébbik nem is egyre erősödik, a nők egyre nagyobb százaléka a család mellett ugyanis végzi a munkáját, ráadásul egyre többször fordul elő, hogy a klasszikus szerepek felcserélődnek. Egy amerikai kutatócsoport szerint ezzel semmi baj nincs, sőt! Azok a párkapcsolatok, amelyekben a nők a dominánsabbak, sokkal boldogabbak, és sokkal tovább tartanak, mint a hagyományos munkamegosztásban élőknél. - 72 iowai házaspárt vizsgáltunk meg, akik mindannyian boldog párkapcsolatban élnek. Külön-külön kérdetük őket arról. hogyan oldják meg a problémáikat, legyen az anyagi, lelki vagy bármilyen más jellegű. Be kell valljam meglepett az eredmény – árulta el Megan Murphy professzor, aki társával, David Vogellel együtt arra a következtetésre jutott, hogy azok a férfiak, akik meghallgatják feleségük érvelését, sokkal boldogabbak. - A férfiak nagy százaléka bevallotta, hogy náluk inkább a felesége hordja a nadrágot, de ezzel neki az ég világon semmi baja nincs – tette hozzá a professzor. A felmérést egyébként 2002-ben végezték, de a vizsgált párokat nemrég újra megkeresték. Szinte az összes azóta is boldog házasságban él. Az én személyes véleményem az, hogy egy párkapcsolatban vagy házasságban mindkét félnek egyenrangúnak kell lennie különben az egész nem ér semmit. Szerintem, hogy ki a domináns, azt az adott probléma vagy helyzet dönti el.
 13. Csatlakozom az előttem szólóhoz! Legyen szép formás és ne legyen túl nagy, se túl kicsi.
 14. Kívánom minden nőnek, hogy legyen olyan szerencséje, hogy soha ne keljen választania a szerelem és a biztonság között és találja meg mindkettőt egy férfiban!!!!!!!!!!!!
 15. Nekem sikerült egy NDK automata mosógépen csinálni. Szerintem ezt mindenkinek ki kell próbálni! A centrifugáló programot különösen tudom ajánlani! A zuhanykabin az rém kényelmetlen volt.
 16. Itt lehet a másik fél méreteivel kapcsolatban véleményt mondani: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=31973
 17. Tökéletesen egyet értek! Szerintem a lényeg, hogy legyél önmagad és ha kellesz akkor kellesz, ha nem akkor meg nem, de ez jobb ha az elején kiderül.Ha csak később derűl ki mert szinészkedtél akkor az sokkal jobban fog fájni.
 18. Senki nem mondta, hogy csak tökéletes pasik mászkálnak az utcán, sőt a legtöbbje ........ Viszont azok a nők akik értékelik, ha egy pasi jó hozzájuk, sajnos kisebbségben vannak. Én meg azért megnézem, hogy kinek adom ki magam. Annak aki megérdemli
 19. Sajnos, csak kevés nő szereti az emberi értékeket, és a legtöbb esetben, ha az elején kiadod magad, akkor már nem is kellesz nekik. Sajnos tapasztalat, hogy legyél jó egy nőhöz, ha el akarod veszíteni.
 20. Ezzel nincs is gond amíg csak a bugyit akarod levarázsolni róluk. Ha viszont többet is akarsz -netalántán egy tartós kapcsolatot- akkor jobb ha önmagadat adod.
 21. Nekem is voltak ilyen problémáim (korai magömlés) a katonaság után, de ilyesmi eszembe sem jutott. Ha állandó partnered van, akkor közösen meg tudjátok oldani a problémát. Ha megbeszéled vele, akkor biztosan segíteni fog. Ha szeret neki is érdeke, hogy ne végezd ki magad egy perc után. Ha nincs állandó partnered, akkor marad az önuralom. Azonkívűl mindenképpen javaslom, hogy nézz utána (akár a neten, akár orvossal konzultálva) milyen megoldások, gyakorlatok vannak a probléma megoldására. Én nem igyekeznék egyből a legdurvább megoldást választani, ami ráadásul nem visszafordítható és még csak nem is lehetsz biztos benne, hogy működik egyáltalán.
 22. Jaffry

  Windows Vista

  Vállalkozókedvűek figyelem! Egy kis trűkkel letölhető a Windows Vista SP 1 beta: http://www.msw.hu/hirek/326/egy_kis_trukkel_letoltheto_a_vista_service_pack_1_beta.html Az eddigi tapasztalatok szerint angol nyelvű Vista-val működik a letöltés, de magyar nyelvűvel nem akarja az igazságot. Én nem próbáltam, de akit érdekel próbálja ki.
 23. T. biohazard! A vibrátor kivételével ez igaz volt az őskorban (ha egyáltalán akkor igaz volt), de annak már pár ezer éve vége. Nem akarok vitát szítani, ezért csak annyit mondok: No comment. Ezzel részemről ennyi.
×
×
 • Create New...