Jump to content
PirateClub.hu

Balogh

Veterán
  • Pontszám

    92
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Balogh

  1. gimi 4. angol óra -Nézd Orbán pucolja a flexit! -Pucéran fekszik?
  2. Balogh

    TOP10

    Nem sorrenben: Remény rabjai Az utolsó szamuráj Kidobós Emlékezz a titánokra Amerikai história X Forrest Gump Bakancslista Ocean's Eleven A boldogság nyomában A Sólyom végveszélyben
  3. Balogh

    Laptop vásárlási tanácsok!

    Laptop vásárlás előtt vok és tanácsot szeretnék kérni: - kb 150et áldoznék rá - netezésre használnám főleg(jó lenne ha tudnék rajta meccseket is nézni-nemtom h ez laptop vagy netfüggő vagy mind2 ) - azért jó lenne ha menne rajta pár játék-nem a legújabbak-pl fifa, madden + nfscarbon hasonlók - jah és természetesen strapabíró legyen(úgy olvastam h a Toshibak +bízhatóak?)
  4. Balogh

    Milyen mobiltelefonod van?

    Hogyan tok Nokia 5300-n létrehozni saját zenelistát?(létszi részletesen írjátok le)
  5. Balogh

    Milyen mobiltelefonod van?

    Nekem Nokia 5300-as van. Az lenne a kérdésem, h h-an lehet azt +csinálni h a zenelejátszóban ne legyeneke ott az alap nokiás "zeneszámok"? Nem találtam sehol h hol lehet törölni ezeket. pls.
  6. Balogh

    Milyen telefont vegyek?

    Nokia 5300-ról vélemény?
  7. Balogh

    Mi a kedvenc vígjátékod?

    Felvéve, Feketék Fehéren, Eurotrip, Kidobós(vicc nélkül. 5 percig folyamatosan sírtam rajta) és az Ünneprontók ünnepe Nálam ezek az etalonok. De még van egy csomó jó vígjáték amin tudnék jókat nevetni, de a fenn említettek a legjobbak sztem.
  8. Balogh

    A.C. Milan

    Maradona inkább nézze + ezt a videót. mi van a kis Messeikéjével? Nem bírja a futást? pedig KAKÁ labdával van http://www.youtube.com/watch?v=rL6g_BRM7wg
  9. Balogh

    1 Kívánság, Mi lenne az?

    Az h legyen 1000 kivánságom
  10. Balogh

    A saját álom 11-ed

    --------------------Casillas------------------ ------------Nesta-----------Maldini---------- S.Ramos------------------------------Carlos -----------------Gattuso--------------------- --------Kaká-------Fabregas---Zidane----- ---------------Raúl---------Ronaldo--------- /a 2000es évek Raúlja/
  11. Balogh

    CSI - A helyszínelők

    ha yol tom 25én(pénteken) újra leadják a Tarantino féle epizódot, amikor Nicket koporsóba zárják. Vki nem tudja h ezt a Tarantinos epizódot honnan tudnám leszedni?
  12. Balogh

    Prison Break

    Mikor vetítik elöx az USA-ban a 3. évadot?
  13. Balogh

    A.C. Milan

    Rosickit sztem se veük +. Inkább Mottat. + kéne még 1 fiatal védő akit beépítünk lassan a csapatba ha + nem veszünk senkit akkor jövőre kell nagy bevásárlást tartani, mivel visszavonul Maldini. Cafú se sokáig húzza, Pippo, Favalli, Serginho ugyanez.
  14. Balogh

    Feliratos vagy szinkronos?

    a rajzfilm legyen szinkronos a többi csakis feliratos.
  15. Balogh

    A.C. Milan

    Hát remélem Seva nem jön vissza. Már amúgyis öreg. Igaz a Milanba fiatalítást jelentene:) Én annak örülnék ha +szereznénk Adrianot, Rossit v. Patot. És a cserepadot bővítenénk v még igazolnánk a kezdőbe. Most +int felmerült az Emerson ügy. Végülis számomra mind1 lenne h jön-e v nem. Xavinak örülnék ha jönne + a védelembe vki. Sajnos Juant nem igazoltuk le. Nem tudtok h melyik védőt tervezi a Milan leigazolni ha tervezi 1általán. Jah + kéne cserekapus is v one vki?
  16. Balogh

    Kinek ki a kedvenc focistája?

    Sandro Nesta a legjobb. Magyaroknál Rodenbücher István
  17. Balogh

    Rap vs. Rock

    Addig mindenevő voltam amíg néztem a ViVa-t. Aztán abbamaradt és ráálltam a Reggae-re és a Rapp-ra. Nem vok nagy rappos + reggae-s se, de +hallgatóm azilyen stílusu számokat. Rockos zenehallgatásom kimerül Linkin Park - Meteora (ez az album nekem nagyon bejön) Kerozin - Nelly, az elefánt itt one újra (ezt az albumot néha-néha +hallgatom) és Demjén Ferenc összes száma. Tom nem hevimetálos 1üttesek de nekem ennyi a rock, ha ez rock. Szal most repp közül a magyar underground jön be + néhány külföldi reppszám. Pl.: MassiveTöne-Traumreise(boccs az offért) Szal én inkább rappos vok de nem az a fan aki mindent vág a rappról hanem aki csak hallgatja.
  18. Balogh

    Olasz Foci

    Én Milán fan vok, de vhol "jól jött" ez nekünk az EB rendezés szempontjából.
  19. Balogh

    NFL - Amerikai foci

    LOL, akkor szerintem el kéne kezgy amcsifocizni. Lehet h az amerikai foci májkel dzsordennye vagy, vagyis 1 Donovan McNabb
  20. Balogh

    NFL - Amerikai foci

    Hát bevalom én se adtam rá sok esélyt 1 hónappal ezelőtt. És még csoportelsők is lehetnek. McNabb mit érezhet szerintetek?
  21. Balogh

    Szeretsz olvasni?

    Ami érdekel az elolvasom. Ai nem azt nem
  22. Balogh

    Foci vagy Kosár?

    A kosarat nézni sztem de jáccani nemtok A focinál pedig fordítva. Nézni nem sztem de jáccani azt nagyon sztek.
  23. Balogh

    Bike

    köszi párat kipróbálok
×
×
  • Create New...