Jump to content
PirateClub.hu

Fiero

Veterán
  • Pontszám

    787
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Fiero

  1. Fiero

    Underground topic (2)

    Hoppá! Speciálba nektek az eddigi legjobb minőség, amit össze tudtam kaparni: ESSEMM - HELLO 2 http://www54.zippyshare.com/v/19438505/file.html Sajnos még nem szól teljesen tisztán. Egyébként tisztelt Shankie, az alap odabasz! Nekem tetszik az új számod - a többit nem hallottam.
  2. Fiero

    Underground topic (2)

    Essemm - Hello 2 cuccát meg lehet bárhol hallgatni? Egyáltalán létezik a RAP PACK 2012 MIX a netre feltöltve? Hetek óta vadászom. Találkoztatok már vele?
  3. Fiero

    Animékről

    Akkor azt mondd meg, hogy mi olyan különbség van az anime és az élőszereplős film között, ami kategorikusan minden darabra igaz? Mert szerintem nem lehet kijelenteni semmi konkrétat, ha ennyi műről van szó. Technikailag lehet, de magát a tartalmat nem kategorizálhatod. Elolvasod a Beck anime tartalmát és forgatókönyvét, nem fogod azt mondani, hogy na ez a szar anime. Én erre utaltam, amikor azt mondtam, hogy az egyedi stílusú rajzoláson kívül nem tudsz olyan különbséget mondani, ami minden darabra igaz. Mindenki legyerekesezi az animét, amikor ugyan olyan tág a repertoárja, mint az élőszereplős filmeknek.
  4. Fiero

    Animékről

    Végre befejeztem a Cowboy Bebopot. Ilyen szórakoztató űrwesternt még élőszereplős filmben sem láttam. Stílusos volt mind a három főkarakter, a zenék elsőosztályúak - megadják a blues hangulatot -, a rajzokon látszik, hogy 1998-as, de igényes az animációval együtt. Szégyenlem, hogy csak most néztem meg. És amennyi cigit elszívtak az animében, attól én lettem tüdőrákos.
  5. Fiero

    Animékről

    Osztom a véleményed, valóban jó, bár én a cím ellenére kevesebb sci-fit vártam a történetbe.
  6. Fiero

    Animékről

    Köszi, így már tisztán emlékszem, bár az írásod arra ösztönzött, hogy gyorsan megnézzem az utolsó részt ismét. Hát igen, én is ezen agyaltam, hogy hiába történet az ami, de ki más lenne. Viszont ezért lett olyan jó a vége, na meg a zene miatt. Őszintén megmondom még sosem figyeltem ezt a spoiler kapcsolót.
  7. Fiero

    Animékről

    Na, hát akkor lespoilerezem a végét. Aki erre téved és nem látta, az ne olvasson tovább. Annyi dereng, hogy megy a banzáj a négysávoson a folyó fölött. Utána, amire emlékszem az Lucy halála(?). Következő kép, hogy Koutáék otthon vannak, valaki áll az ajtó előtt, de csak a fekete árnyéka látszik. Aztán ő vagy Lucy, vagy nem. De nem ma láttam a sorozatot, szóval nyugodtan javíts ki. "Áááá, semmmi" - Szóval?
  8. Fiero

    Animékről

    Én imádtam, ahogyan "nyúzott". Mibe ne menjünk bele? Nekem már kicsit homályos a vége. Hát a listádat elnézve a K-ON! egy teljesen új dimenzió lesz, de nyitni kell erre is. Például az endingjét én most is hallgatom. Megfogott. Ráadásul a szinkronszínész énekli. Szerk.: Mégse homályos a vége, csak gondolkodósra csinálták.
  9. Fiero

    Animékről

    Na és, hogy tetszett Nyuuuuuuu?
  10. Fiero

    Animékről

    Az a baj, hogy sosem tudom eldönteni melyik animébe kezdjek bele. Most befejezem a Cowboy Bebop-ot, utána még vacilálok, hogy ez vagy a Beck. Párhuzamosan meg nem szeretek nézni semmit, csak a jelenleg is futókat.
  11. Fiero

    Animékről

    Én az animeaddicts-en nem jelöltem be az összes animémet, csak ha véletlenül rámegyek a profiljára. Inkább a MAL-t használom, de azt megmutathatom neked, ha érdekel: http://myanimelist.net/animelist/Fiero Amúgy nézd te is a Samurai Champloo-t. Fate/stay night jó? Látom nézed. Én még nem mertem belekezdeni.
  12. Elolvasom, ha figyelemfelkeltő.
  13. Fiero

    Animékről

    Alapjáraton akkor vannak ilyen részek, ha a manga és az anime egyszerre fut. Mikor az anime beéri a mangát, akkor csinálják őket. Egy centit se mozdítanak előre a történeten, csak várják, hogy haladjon a manga. Magyarul töltelék részek, amikkel csak időt húznak, nézettséget próbálnak tartani. Előfordul, mint a Narutonál is, hogy eltúlozzák a fillereket és a sorozat második fele csak egy nagy helyben totyogás lesz. Végül is van sztori, de a főszálat lógni hagyják.
  14. Fiero

    Animékről

    Nálam a Digimon már abszolút kiesett. Így visszanézve nem is akkora baj. A hentelős amit mondhatott, ha lány főszereplője van képességgel, akkor az az Elfen Lied lesz. Kezdésnek tökéletes. A Fullmetal Alchemist helyett meg inkább a Fullmetal Alchemist Brotherhood-ot ajánlom - bár ez még jelenleg is fut, most tart a 19. résznél. Nekem amúgy nagyon bejön. Szerintem én vagyok az egyetlen, aki a D, a vámpírvadászt végigszenvedte. Nekem nagyon nem tetszett. Van nagyon sok 13, 25 részes igazán igényes sorozat. Nem fontos beleugrani a filler részekkel teli Bleachbe. Akkor inkább a Narutot nézd (az alapsorozatot már befejezték). Az 220 részes, de csak a 140. részig halad a sztori, onnantól kezdve filler. Szóval bőven elég a 140. részig nézni. Viszont addig egy deka filler sincs, szóval élvezetesebb, mint a Bleach. Amúgy tudok a Bleachez és a Narutohoz, meg a Naruto Shippuddenhez is linkeket adni az elejétől kezdve, ha szeretnéd őket nézni. Rövid sorozatokat meg - ha végeztél a K-ON!-al, vagy nem tetszik - hogy ajánljak: Samurai Champloo (26 rész) - Szamurájos, történelmi vígjáték. Hip-Hop elemekkel, kegyetlen jó főszereplőkkel. A poén az erőssége, meg a grafika. A sztori másodlagos. Az avatarom és az aláírásom is ebből van. Kedvencem. Elfen Lied (13 rész) - Ezt ajánlotta az otaku haverod is. ChäoS;HEAd (12 rész) - Valójában kicsit nehezen indul be és idegesítő az otaku főszereplő, de elég könnyen emészthető. Kezdésnek tökéletes anime. Segít ráhangolódni.
  15. Fiero

    Animékről

    Hány éves vagy? 19? Ha igen, akkor egy korosztály vagyunk, szóval még "belerázódhatsz". Csak ne legyél otaku. Én is csak 18 évesen fedeztem fel magamnak a műfajt a Death Note-al. Előtte csak a Pokemont és a Dragon Ballt ismertem.
  16. Fiero

    Mennyi pornófilmet nézel?

    És mást is szoktál csinálni, vagy egész nap álló cerkával és ragacsos kézzel nézed a képernyőt? No offense!
  17. Fiero

    Animékről

    Vigyázz! Death Note után éles váltás lesz. Főleg, hogy - ahogy olvastam - nem sok animét néztél. Az biztos, hogy amikor én elkezdtem animézni a K-ON!-t hanyagoltam volna.
  18. Fiero

    Animékről

    Ha akartok egy jót röhögni, ajánlanám a K-ON! animét. Csak 12 rész, de egyszerűen fájdalmas. Mondjuk ez beállítottság kérdése, de nálam minden poén a helyén volt. Ja igen, a főszerepben csak kawai lányok vannak, szóval vérfürdő mániákusoknak nem ajánlom. Talán egy kicsit túlságosan is csajos, de én meglepően jót szórakoztam. http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.2288 @ Robinho11 Rajta vagy a MAL-on?
  19. Fiero

    Animékről

    Amit te említesz az egy shounen anime. Még szép, hogy gyerekes, hiszen ezeket tizenéveseknek szánják elsősorban. Nézzél slice of life animéket, mint a Honey and Clover. Ízig-vérig realisztikus. Máig nem értem miért nem lehet megérteni, hogy maga az anime csak abban különbözik az élőszereplős filmektől, hogy rajzolják. Ugyan úgy van animében horror, sci-fi, vígjáték, pornó, akció, dráma... stb.
  20. Fiero

    Szemüveg vs Kontaktlencse

    Hülyeséget beszélsz.
  21. Fiero

    Ajándékok a pasiknak, de mit?

    Egy artéria megfelel? Persze mindenki örül annak, ha gondolnak rá, teljesen mindegy az ajándék tartalma. De az örömöt lehet fokozni, ha tényleg valami igazán hasznosat kap. Legalábbis szerintem. A legjobb ajándék valóban a szex, amit az ünnepre való tekintettel illő feltupírozni. Talán ez a legkevésbé személyfüggő, amivel nem lehet elbukni. Egy dögös fehérnemű megfelel, vagy ha játékosabb a lány, akkor akár szerepjáték is szóba jöhet. Mondjuk, ha beöltözik szobalánynak - csak a példa kedvéért - akkor azt az estét biztos sokáig megőrzi a srác. Maga a saját készítésű vacsora inkább csak arra jó, hogy ezt az estét megalapozza. Persze nem lehet mindig ilyennel előállni - dehogynem - és kellenek a hagyományos árucikkek is. Csak ez már abszolút személyfüggő. A borotva, borotvahab és társaikat elég sznob ajándékoknak tartom. A sört meg inkább a haverok adják. Örülni örül neki a jutalmazott, de illő a lánynak saját magával szemben felállítania egy mércét. Például egy ruhadarab, ékszer, parfüm, esetleg valami elektronikai cikk is lehet jó választás. A legtöbb embernek van valami hobbija, szenvedélye. Bármi apróság, ami kapcsolódik hozzá, az már nyerő. Ha valaki imádja a képregényeket, mint Dannyman, akkor értelemszerűen egy képregény is lehet nagyszerű ajándék. Ha egyik alternatívában sem biztos az ajándékozó, akkor elrejthet az ajándék mellé valami kis saját készítésű apróságot - vagy adhatja csak azt. Hogy egy konkrét példát mondjak: Ha Dannyman-nek nem tudná a lány, hogy milyen képregényt vegyen, akkor az oldalak közé rakhat valami személyeset. Ez meg lehet akár egy fénykép is.
  22. Fiero

    Szemüveg vs Kontaktlencse

    Egyiket se. Műtét!
  23. Fiero

    Intim Piercing, Tetkó

    Azt, hogy én speciel nem szeretek fémgolyót nyalogatni, senkinek a nyelvén. Amúgy semmi bajom vele. A tetkók közül meg marhára bírom az igényes műveket, varratnék én is. Mondjuk nem "intimet".
  24. Fiero

    Heroin Hero

    South Park 11. évad, 13. rész - Guitar Queer-o (Nyálgitárosok)
  25. Fiero

    Milyen sűrűn jársz fodrászhoz?

    A kopaszok mire szavazzanak? Amúgy hajnyíró. Régi hajstílussal meg kéthavonta jártam.
×
×
  • Create New...