Jump to content
PirateClub.hu

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. MASM64 Loader Source Code (public) v1.0 | 30,1 MB Üdv mindenkinek ! Meg szeretnék osztani veletek egy Windows x64 es Source Code t ami a csomagolt és protectorral védett PE és PE+ (x86 és x64) fájlokhoz jó ! 3 féle képpen lehet használni a loader t : Módszer 1 (Method 1): Ez a csomagolt és néhány protectorral levédett fájlokhoz jó ! (ASLR hez nem) pld. ASPack , ACProtect Módszer 2 (Method 2): Ez a csomagolt és protectorral levédett fájlokhoz jó ! (ASLR is támogatva van) pld. ASProtect , VMProtect , Themida Módszer 3 (Method3): Ez a módszer inkább a Debug Blocker rel levédett fáljokhoz jó ! pld. Armadillo , PESpin A MASM64 itt található : http://www.masm32.com/download/masm64.zip Ki kell csomagolni a masm64.zip et a C:\masm32 könyvtárba majd bemásolni a ml64.exe t és masm64rt.inc t szintén a masm32 könyvtárba ! A Loader Source Code itt található: https://www.mediafire.com/file/ry3rjwuk9yk2vp3/MASM64_loader_public.7z/file A jelszó: masm64fcw23 Ha jelezz a vírusirtó nem kell megijedni én tömörítettem be
 4. Earlier
 5. Szia!A Mandalóri 3 részét javítanád mert nem akarj az igazságot.Köszönöm

 6. 11. rész hozzáadva

  1. ulobika

   ulobika

   11. rész hozzáadva

 7. cevola

  Win 10 hiba?

  Köszönöm Már feltettem egy másik Win 10-et .Igy már jó.
 8. Szia.Először is köszi a feltöltést.Van egy kis gond hiányzik a kiegészítő felirat.Ha lehet kérlek tedd fel.Sajnos annyira nem tudok németül.

 9. Szia fel tudnád tölteni 720-vagy 1080 as formátumba mert a tévé nem viszi.

                                                                   Köszönöm demon1111

 10. Patkag

  Win 10 hiba?

  Ez így elég állatorvosi ló esetének tűnik. Első körben nézd meg az eseménynaplókat (Win+X), hogy a kikapcsoláskor milyen esemény került rögzítésre.
 11. cevola

  Win 10 hiba?

  Windows 10 fut a gépen.Segítséget szeretnék kérni mégpedig abban ,hogy amikor letöltök több szálon a data.hu -ról .Egy idő után kikapcsol a képernyő, és csak ujra indításkor áll helyre minden.Ha csak egy szálon töltök le nincs ilyen probléma.Amúgy minden normálisan működik.Kiváncsi lennék előfordult -e már valakinél ilyen probléma .Ha igen hogyan orvosolta?
 12. Sziasztok! Voltak infóim Róla. Az, hogy ilyen végzetes esemény történt volna, azt nem tudom, nem tudtam! Januárban még visszatért, kommunikáltunk! Egy ideje ismét eltűnt... Biztosat nem tudunk!
 13. szevasztok, Ti mit tdtok alfiról? fél éve nem járt itt admin mit tudsz a csapatodról,nincs kapcsolatod vélük? valahol nem tudom melyik fórumon de ezt láttam http://bigbag.mooo.com/aa/requiem_alfi.mp3 EZ MIT JELENT? ITTHAGYTA AZ ÁRNYÉKVILÁGOT??? itt jól ráncbaszedte a könyveket és az xxx részt és ti megse emlékeztek róla?? Nane,hogy ennyire személytelen legyen az internet
 14.   

  Idézés

    Tisztelt  lacylla!      Kérem a The Cloverfield Paradox c. film ingyenes Data linkjeit feltölteni.    

                                                                                                                     Köszönettel: csizilaszlo

  Feltöltöttem, kérem letölteni.

 15. Idézés

   

  Tisztelt lacylla!            A The Cloverfield Paradox c. filmet kérem ingyenes változatban feltölteni. Előre is köszönöm.                                                                                                                                                                                                                                                                 Üdvözlettel:  Druganat

   

  Csak szólok, hogy még mindig elérhető.

 16. Halló, a kért ingyenes feltöltés még mindig letölthető!
 17. És a kért ingyenes feltöltés még mindig letölthető!

 18. Halló, a kért ingyenes feltöltés még mindig letölthető!

 19. Halló, a kért ingyenes feltöltés immár letölthető!

 20. A kért ingyenes letöltés készen áll a letöltésre.

 21. Nem feltétlenül a letöltésvezérlő a hibás. Hogy az újratelepítés után rendbe jött, tekintsd a véletlen művének - valószínűleg anélkül is rendbe jött volna. Nekem is volt ilyen lassulás a napokban, aztán elmúlt magától. A kutyám is azt hiszi, hogy az ugatásától vált a lámpa zöldre, aztán igaza is lesz... Mivel mindig ugat, nem lehet meggyőzni az ellenkezőjéről.
 22. Halló! A kért ingyenes feltöltés készen áll a letöltésre.

 23. A kért feltöltés készen áll a letöltésre.

  1. lacylla

   lacylla

   A kért feltöltés készen áll a letöltésre.

 24. Sziasztok! Mi van a data-val? Nem tudok letölteni JDownloader-rel csak pár byte/sec a sebesség. Webes felületről megy teljes sebességgel, de elég gáz lenne egyesével töltögetni. Nem állítottam semmit JDownloader-ben és egyik napról a másikra nem megy.
 25. Ha ugyanaz a feliratfájl neve, a VLC is automatikusan rárakja a feliratot. Ha nem, akkor be kell tölteni. Ha eleve a videót tartalmazó fájlban vannak feliratok, akkor csak rámész a felirat menüre, és kiválasztod a feliratsávot. VLC induljon automatikusan, amikor megnyitod a fájlt: jobb gomb a fájlon, társítás, másik alkalmazás választása, kiválasztod a VLC-t, bejelölöd alul, hogy "mindig ez az alkalmazás nyissa meg ezt a fájltípust." A BSPlayer teljesen halott. Felesleges szenvedni vele. 2012-ben írta a hivatalos fórumára a fejlesztő, hogy elindult a 3-as verzió fejlesztése, fél éven belül várható. Azóta sem jött ki.
 26. Mia

  Mkv fájl probléma

  Köszönöm a választ, bár kicsit megkésve. A filehorse letöltésénél megakadtam, mert nem értek ahhoz, hogy pl. a hang bejelölésénéál mit kéne beállítano. Valami 2. sztereónál van alapból, de felsorol ott 5.1-et meg egy csomó másfélét is. A BSplayert már letöltöttem, de nem installáltam, mert kicist tartok az orosz oldalaktól. Köszönöm a választ, én is az vagyok, lehet, azért ragaszkodom hozzá :-) Nekem ez mindig automatikusan rakta alá a feliratot, nem kellett állítgatni és eddig olyan sem volt, hogy nem nyitott volna meg videót. Néztem a VLC-t és igaz, kezeli a feliratot. Biztos be lehet valahogyan állítani, hogy ne kelljen örökklé a felirat gombra rákattintgatni, hogy az megjelenjen. Igazság szerint én mindent - azaz sorikat- pendrive-ra teszek és a tv-n nézek. Itt csak ellenőrizgetni szoktam egy-egy videónál szúrópróbaszerűen, hogy jók-e a videók. Nálam, ha megnyitok egyet, automatikusan a BSPlayer indul el. A Vlc-nél ki kell keresgélnem, amit meg akarok nyitni.
 27. Sziasztok, Legújabb mixem house / tech house stílusban. Length: 3848 seconds (64:08) MPEG-1 layer 3 320 kbps, approx. 1178397 frames 44100 Hz Joint Stereo FM Star - New Year's Banging Mix 12.01.2023 Tracklist: 01 - Morrison-Sound View - Live In The Moment (Kim Kaey Remix) 02 - Crazibiza - Soul Cool (Old School mix) 03 - Zsak - Feel Better (Extended Mix) 04 - Crazibiza - Thinking About (House Of Prayers remix) 05 - DJ Kuba & Neitan & Skytech - I Want You (Wh0’s Extended Festival Remix) 06 - CASSIMM, Atlantic Ocean - Waterfall (Extended Mix) 07 - Illyus & Barrientos - Sublime (Extended Mix) 08 - Syke 'N' Sugarstarr - Ticket 2 Ride (CASSIMM Extended Remix) 09 - Siwell - Sinnerman (2022 Extended Version) 10 - Cheesecake Boys & Crazibiza ft Ben Willis - Calimba Groovin 11 - James Hurr, Anton Powers, Tasty Lopez - That's It 12 - Mark Knight & Crusy - Daddy Shhh (Extended Mix) 13 - Sinner & James, Anderblast - Misser (Extended Mix) 14 - Kevin McKay & Jen Payne - Feed Your Soul (Extended Mix) 15 - Kristone (UK) - Take me Away (Extended Mix) 16 - Martin Ikin & Hayley May - How I Feel (Biscits Extended Mix) Letöltő linkek: https://www71.zippyshare.com/v/YD0R72ug/file.html https://files.fm/u/jvdrpqxjc
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...