Jump to content
PirateClub.hu

mile

Veterán
  • Pontszám

    605
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: mile

  1. mile

    Együttes szólánc

    Locomotiv GT
  2. mile

    Kedvenc zenei stílus

    Instrumentális, analóg technikára épülő elektronikus zene, főleg berlin school, ill. filmzenék.
  3. mile

    Kedvenc Vers, Idézet

    Oly furcsák vagyunk mi emberek. A lelkünk sír, az ajkunk meg nevet. Egymásról, azt hisszük, boldog talán, És irigykedünk egy-egy boldog szaván. Azt hisszük, a másik szeme ragyog. Gondolatai tiszták, szabadok. S dehogy, dehogy vesszük észre, Hogy könnyek égnek csillogó szemébe’. Oly furcsák vagyunk mi emberek. A lelkünk sír, az ajkunk meg nevet. Hazugság az egész életünk, Hisz akkor is sírunk, mikor nevetünk.
  4. mile

    Kocsi Vagy Motor ?

    A fater nagy motoros volt (Triumph-al gyűrte), de motorozás szeretetét tartalmazó géneket megtartotta magának, így én nem örökölhettem meg tőle. Jobban kedvelem, ha minimum 4 kerék van a hátsóm alatt, így kocsi a felelet.
  5. mile

    Vicces videók

    Repülni jó!
  6. mile

    Humoros képek

    Egy újabb üde színfolt: ÚTÁLOM KISZEL TÜNDÉT!
  7. mile

    NFL - Amerikai foci

    Csak óvatosan azzal a biztos győzelemmel, azt mondom az SB „egy” találkozó, ahol a pintyek is elcsíphetnek egy jó eredményt, persze a Steele a favorit, de én már óvatos duhaj vagyok, mert okozott elég meglepetést az idei szezon és még nincs vége... Természetesen, hajrá Steelers!
  8. mile

    Van Webkamerátok?

    Nálam sem üzemel ilyen számítástechnikai eszköz, de nem piszkos anyagiak, vagy a technikai tudás nem kellő ismerete miatt nélkülözöm, hanem inkább pofalemezen nem éppen adoniszi vetülete kelthet rémületet a világhálón velem kommunikáló ártatlan áldozatban. Meg kell értenetek, ennek ódiumát nem vállalhatom fel…
  9. mile

    Kikapcsolod éjszakára a mobilod?

    Igen, elzárom a készüléket éjjelre, és amióta lefekvés előtt kikapcsolom a mobilomat, utólérhetetlen vagyok az ágyban!
  10. SuperCars WideScreen Wallpapers HQ 61 Pics | 1920x1200 pix | 17,8 Mb http://rapidshare.com/files/58171328/supercars_RESTIME.NET.rar Car Wallpapers 85 images | JPG | 1600х1200 | 23.28 Mb http://rapidshare.com/files/56179592/auto.rar Super Cars Wallpapers Pack 58 High Quality Supercars Wallpapers | Size: 16 Mb http://rapidshare.com/files/37083346/Wallpapers_-_Supercars.rar
  11. Ace Ventura Jöttünk, láttunk, visszamennénk Csontdaráló Üvegtigris Gyalog galopp Nekem 8 Indul a bakterház Csak egy kis pánik Rózsaszín párduc
  12. mile

    Atomtámadás

    Nem foglalkoztatnak az ezzel kapcsolatos hírek, az atomtámadás olyan horderejű kérdés, ami a hétköznapi ember napi érdeklődési szintjén túlmutat. Egyrészt olyan mai fegyverrel állunk szemben, aminek mibenlétét fel sem foghatjuk, csak a 63 évvel ezelőtti technika pusztító erejét reprezentáló amerikai „hőstett” képeiről alkothatunk fogalmat, másrészt pedig nem olyan dolog, amellyel szemben bármit is tehetnénk. Úgyhogy álmatlan éjszakáim nincsenek egy esetleges atomtámadás miatt, ha megtörténik utána meg pláne nem lesznek.
  13. mile

    Juventus

    Egy kis színes: Vécébe zárta a Juve-elnököt a futballista Rázárta a vécéajtót Giovanni Cobolli Gigli Juventus-elnökre a klub portugál futballistája, Tiago. A játékos dühös lett, amiért a vezető átadólistára tette, és közölte vele, az Evertonba vagy a Monacóba kell szerződnie. ”A történet igaz, Tiago bezárt engem a vécébe” – ismerte el az olasz Sky Italia tévécsatornának Cobolli Gigli. ”Szerencsére Del Piero meghallotta, hogy verem az ajtót, és kiszabadított” – mondta az áldozat, akinek így is legalább egy órát odabent kellett töltenie. Nem meglepetés, hogy Tiago nem hosszabbította meg szerződését az akcióval. ”Hétfőn bármi megtörténhet, remélem, éjfélre már talál magának másik klubot” – nyilatkozta Gigli, az átigazolási szezon lezárására célozva. Tiago korábban a Benficában, a Chelsea-ben és a Lyonban játszott, egy éve került Torinóba, de nem fért be a fix kezdőcsapatba.
  14. mile

    MotoGP

    A jóformán „hazai pályán” versenyző Valentino Rossi magabiztosan nyerte meg a királykategóriában a San Marinó-i nagydíjat, igaz, győzelméhez a pole pozícióból induló Casey Stoner bukása is kellett. Rossi mögött Lorenzo és Elias jött be a második és a harmadik helyre.
  15. mile

    MotoGP

    Talma remek motorozást bemutatva megnyerte a San Marinó-i Nagydíjat, és sokat hozott Mike Di Meglión, aki kiesett a futamból, így nem szerezett pontot.
  16. mile

    Gondoltam egy filmre......

    Valóban erre gondoltam, A tizedes meg a többiek!
  17. mile

    Humoros képek

    Egy kis futballszurkolói kultúra Oroszhonból:
  18. mile

    Gondoltam egy filmre......

    Engedjétek meg, hogy én is játszak egy kört. A film amire gondolok: Időpont: II. világháború vége Helyszín: a Tóalmási kastély Szereplők: szökött katonák Idézet: "Az oroszok már a spájzban vannak!" Hajrá!
×
×
  • Create New...