Jump to content
PirateClub.hu

mile

Veterán
  • Pontszám

    605
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

1,152 profil megtekintés

mile's Achievements

Made in China

Made in China (12/24)

1

Közösségi hírnév

  1. mile

    Együttes szólánc

    Locomotiv GT
  2. mile

    Kedvenc zenei stílus

    Instrumentális, analóg technikára épülő elektronikus zene, főleg berlin school, ill. filmzenék.
  3. mile

    Kedvenc Vers, Idézet

    Oly furcsák vagyunk mi emberek. A lelkünk sír, az ajkunk meg nevet. Egymásról, azt hisszük, boldog talán, És irigykedünk egy-egy boldog szaván. Azt hisszük, a másik szeme ragyog. Gondolatai tiszták, szabadok. S dehogy, dehogy vesszük észre, Hogy könnyek égnek csillogó szemébe’. Oly furcsák vagyunk mi emberek. A lelkünk sír, az ajkunk meg nevet. Hazugság az egész életünk, Hisz akkor is sírunk, mikor nevetünk.
  4. mile

    Kocsi Vagy Motor ?

    A fater nagy motoros volt (Triumph-al gyűrte), de motorozás szeretetét tartalmazó géneket megtartotta magának, így én nem örökölhettem meg tőle. Jobban kedvelem, ha minimum 4 kerék van a hátsóm alatt, így kocsi a felelet.
  5. mile

    Vicces videók

    Repülni jó!
  6. mile

    Humoros képek

    Egy újabb üde színfolt: ÚTÁLOM KISZEL TÜNDÉT!
  7. mile

    NFL - Amerikai foci

    Csak óvatosan azzal a biztos győzelemmel, azt mondom az SB „egy” találkozó, ahol a pintyek is elcsíphetnek egy jó eredményt, persze a Steele a favorit, de én már óvatos duhaj vagyok, mert okozott elég meglepetést az idei szezon és még nincs vége... Természetesen, hajrá Steelers!
  8. mile

    Van Webkamerátok?

    Nálam sem üzemel ilyen számítástechnikai eszköz, de nem piszkos anyagiak, vagy a technikai tudás nem kellő ismerete miatt nélkülözöm, hanem inkább pofalemezen nem éppen adoniszi vetülete kelthet rémületet a világhálón velem kommunikáló ártatlan áldozatban. Meg kell értenetek, ennek ódiumát nem vállalhatom fel…
×
×
  • Create New...