Jump to content
PirateClub.hu

Balogh

Veterán
  • Pontszám

    92
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Balogh

  • Születésnap 02/07/1990

Legutóbb itt jártak

431 profil megtekintés

Balogh's Achievements

Lézengő

Lézengő (6/24)

0

Közösségi hírnév

  1. gimi 4. angol óra -Nézd Orbán pucolja a flexit! -Pucéran fekszik?
  2. Balogh

    TOP10

    Nem sorrenben: Remény rabjai Az utolsó szamuráj Kidobós Emlékezz a titánokra Amerikai história X Forrest Gump Bakancslista Ocean's Eleven A boldogság nyomában A Sólyom végveszélyben
  3. Balogh

    Laptop vásárlási tanácsok!

    Laptop vásárlás előtt vok és tanácsot szeretnék kérni: - kb 150et áldoznék rá - netezésre használnám főleg(jó lenne ha tudnék rajta meccseket is nézni-nemtom h ez laptop vagy netfüggő vagy mind2 ) - azért jó lenne ha menne rajta pár játék-nem a legújabbak-pl fifa, madden + nfscarbon hasonlók - jah és természetesen strapabíró legyen(úgy olvastam h a Toshibak +bízhatóak?)
  4. Balogh

    Milyen mobiltelefonod van?

    Hogyan tok Nokia 5300-n létrehozni saját zenelistát?(létszi részletesen írjátok le)
  5. Balogh

    Milyen mobiltelefonod van?

    Nekem Nokia 5300-as van. Az lenne a kérdésem, h h-an lehet azt +csinálni h a zenelejátszóban ne legyeneke ott az alap nokiás "zeneszámok"? Nem találtam sehol h hol lehet törölni ezeket. pls.
  6. Balogh

    Milyen telefont vegyek?

    Nokia 5300-ról vélemény?
  7. Balogh

    Mi a kedvenc vígjátékod?

    Felvéve, Feketék Fehéren, Eurotrip, Kidobós(vicc nélkül. 5 percig folyamatosan sírtam rajta) és az Ünneprontók ünnepe Nálam ezek az etalonok. De még van egy csomó jó vígjáték amin tudnék jókat nevetni, de a fenn említettek a legjobbak sztem.
  8. Balogh

    A.C. Milan

    Maradona inkább nézze + ezt a videót. mi van a kis Messeikéjével? Nem bírja a futást? pedig KAKÁ labdával van http://www.youtube.com/watch?v=rL6g_BRM7wg
  9. Balogh

    1 Kívánság, Mi lenne az?

    Az h legyen 1000 kivánságom
  10. Balogh

    A saját álom 11-ed

    --------------------Casillas------------------ ------------Nesta-----------Maldini---------- S.Ramos------------------------------Carlos -----------------Gattuso--------------------- --------Kaká-------Fabregas---Zidane----- ---------------Raúl---------Ronaldo--------- /a 2000es évek Raúlja/
  11. Balogh

    CSI - A helyszínelők

    ha yol tom 25én(pénteken) újra leadják a Tarantino féle epizódot, amikor Nicket koporsóba zárják. Vki nem tudja h ezt a Tarantinos epizódot honnan tudnám leszedni?
  12. Balogh

    Prison Break

    Mikor vetítik elöx az USA-ban a 3. évadot?
  13. Balogh

    A.C. Milan

    Rosickit sztem se veük +. Inkább Mottat. + kéne még 1 fiatal védő akit beépítünk lassan a csapatba ha + nem veszünk senkit akkor jövőre kell nagy bevásárlást tartani, mivel visszavonul Maldini. Cafú se sokáig húzza, Pippo, Favalli, Serginho ugyanez.
×
×
  • Create New...