Jump to content
PirateClub.hu

Balogh

Veterán
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Balogh

 • Rank
  Lézengő
 • Birthday 02/07/1990

Recent Profile Visitors

296 profile views
 • Lenev

 1. Balogh

  Aranyköpések és azok történetei(ha megosztod)

  gimi 4. angol óra -Nézd Orbán pucolja a flexit! -Pucéran fekszik?
 2. Balogh

  TOP10

  Nem sorrenben: Remény rabjai Az utolsó szamuráj Kidobós Emlékezz a titánokra Amerikai história X Forrest Gump Bakancslista Ocean's Eleven A boldogság nyomában A Sólyom végveszélyben
 3. Balogh

  Laptop vásárlási tanácsok!

  Laptop vásárlás előtt vok és tanácsot szeretnék kérni: - kb 150et áldoznék rá - netezésre használnám főleg(jó lenne ha tudnék rajta meccseket is nézni-nemtom h ez laptop vagy netfüggő vagy mind2 ) - azért jó lenne ha menne rajta pár játék-nem a legújabbak-pl fifa, madden + nfscarbon hasonlók - jah és természetesen strapabíró legyen(úgy olvastam h a Toshibak +bízhatóak?)
 4. Balogh

  Milyen zenelejátszó progit használsz?

  JetAudio és BSPlayer
 5. Balogh

  Milyen mobiltelefonod van?

  Hogyan tok Nokia 5300-n létrehozni saját zenelistát?(létszi részletesen írjátok le)
 6. Balogh

  Milyen mobiltelefonod van?

  Nekem Nokia 5300-as van. Az lenne a kérdésem, h h-an lehet azt +csinálni h a zenelejátszóban ne legyeneke ott az alap nokiás "zeneszámok"? Nem találtam sehol h hol lehet törölni ezeket. pls.
 7. Balogh

  Milyen telefont vegyek?

  Nokia 5300-ról vélemény?
 8. Balogh

  Mi a kedvenc vígjátékod?

  Felvéve, Feketék Fehéren, Eurotrip, Kidobós(vicc nélkül. 5 percig folyamatosan sírtam rajta) és az Ünneprontók ünnepe Nálam ezek az etalonok. De még van egy csomó jó vígjáték amin tudnék jókat nevetni, de a fenn említettek a legjobbak sztem.
 9. Balogh

  A.C. Milan

  Maradona inkább nézze + ezt a videót. mi van a kis Messeikéjével? Nem bírja a futást? pedig KAKÁ labdával van [Hidden Content]
 10. Balogh

  1 Kívánság, Mi lenne az?

  Az h legyen 1000 kivánságom
 11. Balogh

  A saját álom 11-ed

  --------------------Casillas------------------ ------------Nesta-----------Maldini---------- S.Ramos------------------------------Carlos -----------------Gattuso--------------------- --------Kaká-------Fabregas---Zidane----- ---------------Raúl---------Ronaldo--------- /a 2000es évek Raúlja/
 12. Balogh

  Dobt te a télapot a legmesszebbre

  Nekem is csak mam 350.4
 13. Balogh

  CSI - A helyszínelők

  ha yol tom 25én(pénteken) újra leadják a Tarantino féle epizódot, amikor Nicket koporsóba zárják. Vki nem tudja h ezt a Tarantinos epizódot honnan tudnám leszedni?
 14. Balogh

  Prison Break

  Mikor vetítik elöx az USA-ban a 3. évadot?
 15. Balogh

  A.C. Milan

  Rosickit sztem se veük +. Inkább Mottat. + kéne még 1 fiatal védő akit beépítünk lassan a csapatba ha + nem veszünk senkit akkor jövőre kell nagy bevásárlást tartani, mivel visszavonul Maldini. Cafú se sokáig húzza, Pippo, Favalli, Serginho ugyanez.
×