Jump to content
PirateClub.hu

nimtom

Veterán
 • Content Count

  452
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About nimtom

 • Rank
  Törzsvendég

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. nimtom

  Piszkáld egy kicsit a pingvint!

  Hát ez hatalmas, ha rossz kedvem lesz, tuti újra megnézem :lol: :lol:
 2. nimtom

  Mi lenne, ha a férfiak lennének a világ urai?

  nem térek magamhoz a röhögéstől :lol: :lol: a 60-as, az nagyon kemény
 3. nimtom

  Meglepi a óra alatt!

  az a legjobb, hogy olyanok is írtak, akik nem szeretik a pókokat...
 4. nimtom

  5 másodperces Titanic

  Nekem is, de nézzétek meg oldalt az ajánlásokat! Azok is jók.
 5. nimtom

  Humorolimpia

  látom mindenkinél az utolsó viszi a prímet.
 6. nimtom

  Miért is "nyert" Hamilton?

  Hát ez komoly. Jó poén.
 7. nimtom

  Kudarc

  Igazad van, hogy a kommentek alapján egy valós történetről van szó, de egyelőre még senki sem tudja 100%-ig biztosan azt, hogy ez csak egy szimpla karikatúra, ami olyan jól sikerült, hogy megfelel a valóságnak szinte teljes mértékben, vagy ez maga a valóság úgy ahogy van. Pl.: karikatúra: - Afrikában nem tudták, mit jelent az "élelmiszer". maga a valóság: - Az USA-ban pedig nem tudták, mit jelent a "világ többi része". (sajnos tényleg vannak ilyen hülye amerikaiak)
 8. nimtom

  így kell kocsit mosni:DDDD

  hát ez naggyon durva, de az is, amit narancs00 linkelt be, ahol a hapi már tényleg maga az ördög a kocsimosásnál volt egy olyan hsz is, hogy a gyereket miért nem mosta le? :lol:
 9. nimtom

  Kudarc

  Zeaber nézd ezt a felmérést úgy is fel lehet fogni, mint egy karikatúra, hiszen ha ép ésszel átgondolja az ember a dolgokat, akkor rájön, hogy ez az, még pedig egy olyan, ami a különböző országokban élő emberek hiányosságára illetve a rájuk jellemző tulajdonságra hívja fel a figyelmet. nem kell mindig minden a szó legszorosabb értelmében venni.
 10. nimtom

  Mi a "pont" és az "egyenes" definíciója?

  ezt értem én, de úgy megfogalmazni, hogy ne szerepeljen benne se a pont, se az egyenes szó.
 11. nimtom

  Értékeld az előtted szóló aláírását!

  destro köszi; nekem a tiedben a "DDAR Photos" tetszik, de főnként azért, mert jó képekre mutató link. narancs00 nem hülyeség, amit írtál. bár az "egy tűz belsejében" résszel nem tudom mit szeretnél kifejezni, de nem rossz. az aláírásod szövege pedig jó, hogy valamelyest kapcsolódik az avatarodhoz.
 12. nimtom

  Na így néz ki, amikor a hülyeség fáj!

  hát ez elég durva, nem gondoltam, hogy ilyen befejezés lesz, mivel nem csak néztem és nem kezdtem el gondolkodni, hogy mi is lesz a vége. de ha nem barmolta volna talán nem is fájt volna. erről ennyit.
 13. nimtom

  Mortal Kombat

  LOL, hát ez már mennyire kész van...
 14. Mi a "pont" és az "egyenes" definíciója? Pontosan és konkrétan! A téma adott. Próbáljátok meghatározni úgy, hogy ezt a két szót nem használjátok: "pont" "egyenes" Az eredeti: Pont: kettő vagy több egyenes metszéspontja Egyenes: pontok sorozata Hogy lesznek a egyenesek, ha az egyenesek pontok sorozata, de a pont egyenesek metszéspontja? - vannak érdekes dolgok, várom a hozzászólásokat (hsz-eket) -
 15. nimtom

  Értékeld az előtted szóló aláírását!

  iidavid köszi, próbáltam valami sebességhez illőt illeszteni a motorhoz Malacka_92 igen, nyugodtan lehet pontozni is HULK15 evidens, nem mindenkinek kelti fel a figyelmét egy ugyanazon dolog egyébként, nem haszontalan infó az aláírásod
×