Jump to content
PirateClub.hu
Szipi

A pasik 5 hibája amin bukhat a dolog!

Recommended Posts

Ha közelebb akarsz kerülni egy nőhöz, az első alkalommal a legjobb oldaladat kell mutatnod! Van öt dolog, amit a pasik gyakran elkövetnek, és ezzel el is vágják a második találkozás lehetőségét! Ismerd meg őket!

Olvasd le, és semmi esetre se kövesd el a következő öt hibát!

 

 

1. Ajándék

Aranyos csokit és virágot venni az első randira, de nem szerencsés. Főleg akkor nem, ha ez az első találkozásotok. Hiszen azért találkoztok most, hogy megismerd, mit szeret! A nőben fölmerül a kérdés: „Mit művel ez a pasi?! Nem is ismer és máris ajándékokat vesz! Furcsa.”

 

2. Mr. Komoly

Az ember hajlamos a kiszemelt jelenlétében komolynak tűnni, és így unalmassá válhat. Pedig sokkal egyszerűbb barátságos stílusban, lazán viselkedni, akár a barátokkal. Viccelődni, nevetni, és nem túl komolyan venni a dogokat! Ez az alapszabály. Miért változnak meg a férfiak a nők jelenlétében? Mert görcsölnek, hogy elszalasztják az egyetlen esélyt álmaik asszonyára. Ettől aztán komolyakká válnak!

 

3. Interjú-hangulat

Ha pedig komolyak, akkor a randi hajlamos interjú-jelleget ölteni. Ne kérdezz ilyeneket: „És hol dolgoztál eddig? Hány testvéred van?” Inkább kérdezd a hobbijáról, mesélj érdekes és vicces történeteket. Jó ideig kerüld a mélyebb témákat, mert ez depresszióssá teszi a hangulatot. Viselkedj úgy, mintha már évek óta ismernétek egymást. Persze feltehetsz alapkérdéseket, de ne ez álljon a központban. Koncentrálj a szórakozásra!

 

4. Túl közvetlen

A férfiak észre sem veszik, hogy néha túl keményen veszik a dolgot. Annyira beférkőznek a nő személyes terébe, hogy nyíltan megkérdezi: „Akkor szimpatikus vagyok?”. Folyton rákérdez, mi a véleményed róla, és milyen benyomást tett rád. Hihetetlenül idegesítő. Légy egy kicsit hűvös, csipkelődő, érdekes, titokzatos, vicces. Ezzel garantáltan felkelti a nő érdeklődését

 

5. Unalmas helyszín

Ha a nő unalmasnak tartja az estét, elvágtad magad. De ha jól érzi magát veled, akkor sínen vagy! A vacsora vagy a mozi kedves, de nincs meg a lehetőség, hogy nagy benyomást gyakorolj rá! Miért? Mert itt te nem sok szerephez juthatsz, és nincs alkalmad megcsillantani megnyerő stílusodat sem! Akármilyen spamelo, intelligens is lehetsz, ha nincs módod kibontakozni! Ezért válassz más helyszínt!

 

 

Sok tényezőtől függ a sikeres randi, amikre fel kell készülnöd! Sikeres vagy, ha ezt az öt hibát nem követed el, de ezen felül is sok múlik rajtad! Vesd be magad, mert elég nagy a különbség egy felejthetetlen és egy katasztrofális este között!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm... én mindig önmagam adtam. B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

én a virágnak nagyon tudok örülni, és lehet az első talin is, ha olyan a helyszín, mert ha netán már sokat dumiztatok telón vagy neten, akkor sokminden kiderült már egymásról. a kedveskedés, és a figyelmesség nagyon lenyűgöző tud lenni, és ez egy indítási jópont. DE! én speciel utálok úgy randizni, hogy közben tartanom kell egy virágot, az idő és vízhiány hatására úgy is el kezd kókadozni, és az sem jóóóó, ha le van foglalva a kezünk.

a nevetés nagyon klassz dolog tud lenni, hisz segít feloldani minden szorongást, szóval a humort előtérbe kell helyezni.

az interjú hangulat, ez remek kifejezés, amit magam sem használtam idáig, de nagyon kifejező tud lenni. én a személyes és a netes ismerkedésnél is ezt utálom a legjobban, írtózom tőle, mert ez csak arra jó, hogy bekategorizáljuk egymást, sokan erőviszonyok felmérése miatt használják, főleg az érdekemberek és azok akik uralkodó befolyásoló manipulatív személyiségűek. arról már nem is beszélek, hogy a fene se kíváncsi a másik adathalmazára. nem érdekel, főleg ha szimpatikus.

a helyszín az nagyon fontos, én majdnem beleőrültem abba, hogy egy pasi állandóan csak és kizárólagosan kirándulni vitt engem. én szeretem a kirándulást, de nem randiruhába, és nem betonúton benzingőzben. pedig előtte csak azt hallgattam, hogy ő a tenyerén fog hordozni, visz moziba, színházba, kiállításokra. mikor már a 20.kiránduláson voltam, beleuntam, mert kiderült, hogy az égvilágon semmi nem kötötte le, és teljesen üres a személyisége.

a közvetlenség jó dolog, de arra kell vigyázni, hogy ne legyen tolakodó a magatartás. pl.: ne kérdezz olyat, hogy bejövök-e neked, tetszem-e neked stb......

 

szipi :rolleyes:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Az igen, az tényleg eléggé kiábrándító...

Én spec úgy vok vele, hogy már nem ígérek semmit, mert ha nem tudom betartani, akár saját hibámból, akár rajtam kívül álló okból, akkor is 1x már megígértem és mégsincs teljesítve, akkor meg 'Miért ígérsz, ha nem tartod be?'

Szóval nem ígérek fűt fát, és inkább legyen meglepi, de sokszor még én is meglepődök. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

kösz a tippeket, mástól ilyet nem nagyon várunk :)

helyette milyen helyszíneket érdemes választani?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Én eddig a csajszikat mindig egyből lakásra vittem :lol: De komolyan, itt legalább tudtunk maximális nyugiban beszélgetni, hülyülni. Meg ugye vannak olyan pillanatok amikor jóra fordulnak a dolgok, és akkor a legjobb helyszín szerintem a kéró. :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites
A vacsora vagy a mozi kedves, de nincs meg a lehetőség, hogy nagy benyomást gyakorolj rá! Miért? Mert itt te nem sok szerephez juthatsz, és nincs alkalmad megcsillantani megnyerő stílusodat sem!

Hát én abban nem naon értek egyet, h a vacsora alatt nem lehet nagy benyomást gyakorolni a csajszira. Főleg utána ha elmentek sétálni! Sztem! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

a legnagyobb probléma az, ha csak a szex foglalkoztatja, és felrója neked, hogyha komoly dolgokról akarod kikérni a véleményét, vagy meg akarod vitatni vele az élet nagy dolgait.

és ide említeném az önértékelési zavarokat, hogy semmire sem becsülik magukat, azaz kevésnek érzik magukat a nőhöz. szipi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Én csajozás téren próbálom magamat adni,mert ha nem magad adod,az úgyis kiderül idővel,szóval fölösleges másnak mutatni magad,mint aki vagy!

 

Viszont nekem ezek a randik nem nagyon jönnek be,mivel falusi vagyok!Ha meglesz a jogsim akkor lehet,mert elviszem valahová,de így faluban nem igazán megy:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ezek a "szabályok" télleg nagyon jók:D köszi Szipi!!

am sztem pl egy fagyizás nyáron, vagy egy séta parkban, vagy vhol a természetben/közelében leülni beszélgeti-lényeg h szép hely legyen. ezekrre gondolok én, h jó hely az ismerkedésre.

 

 

a komolyság...hát ezt tényleg hanyagolni kell sztem is a randikról (vmilyen szintetn) de talán ezt a legnehezebb---> ha komoly vagy akkor nem tudsz felszabadultan gondolkodni, nem fog úgy "pörögni" a randi, nem jön majd a téma...

 

sok sikert mindenkinek!! add önmagad!!

;);););)

Share this post


Link to post
Share on other sites

köszi szipi a tippeket!

sztem a sétálás a legjobb mert ott tudsz rendesen beszélni vele!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

nemtom... ezeknek az írásonak nem túl sok értelmét látom. ebből az szokott lenni, hogy a 12 éves vérpistik feljönnek ide, ezt elolvassák, és akkor úgy próbálnak viselkedni, ahogy az rájuk nem jellenző, csak hogy becsajozzanak... ha össze is jön, nem biztos, hogy hosszú kapcsolat lesz belőle, mert a leírás már nem tartalmaz "tanácsokat" a továbbiakra ( megfogjam a kezét? :D )

 

ha azt vesszük, régen is ismerkedtek az emberek, pedig akkor nem volt internet, és nem voltak hasonló írások ( legalábbis nem tudok róla )

 

úgyhogy részemről ezek az irományok inkább mosolyogtató jellegűek

Share this post


Link to post
Share on other sites
ha azt vesszük, régen is ismerkedtek az emberek, pedig akkor nem volt internet, és nem voltak hasonló írások ( legalábbis nem tudok róla )

 

 

Könyvek szerintem voltak...

De Chat meg társkereső oldalak nem annyira...

Kénytelen volt mindenki "rákényszerülni", hogy igen is odalépjen.. megszólítsa.. beszélgessenek!

És nem volt msn "hogy előkészítsék a terepet" (ahogy v.melyik topicba olvastam)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Szntem ezeknek a hozzászólásoknak az a legnagyobb értéke h az ember önbizalmat merít belölük, de vannak azért hasznos infók is nem csajozasi témákról is. Szntem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

szerintem attól senkinek nem lesz nagyobb önbizalma, hogy olvasgat a neten. azt egyszerűen nem lehet ilyen módon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ez megint igaz, de legalább ha el is olvassa, nem éri majd váratlan a dolog, ha vele is előfordul. ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

14 voltam,amikor egy két évvel idősebb pasi közeledett felém,kedvesnek tűnt,de én halálra rémültem tőle.

1)Mert nem tudtam elképzelni mit akar tőlem,de aztán rájöttem.(EZ volt az első alkalom,hogy fiú érdeklődőtt irántam.)

De amivel igazán megijesztett-->

2)Arról kezdett el nekem beszélni,hogy leugrott a vonatról és felnyársalta magát valami karóra és átszakadt a tüdeje,amikor a legközelebb találkoztunk akkor meg a retinája vagy milye vált le.

Minden fiúnak ajánlom akár mennyire izgul,ne közeledjen így lányhoz,csak 1-2 hónap után meséljen ilyen horror történeteket,mert azzal csak elijeszti.

 

Persze lehet,hogy az én hibám is volt,amiért szegény ilyeneket mondott.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"hűvös, csipkelődő, érdekes, titokzatos, vicces, ne legyen frucsa, ne legyen komoly, ne legyen unalmas, ne legyen túl közvetlen"

 

Akkor most melyik? "Mert görcsölnek"... ilyen feltételek mellett? még csodálkoznak a nők. Ezek a szabályok semmit sem érnek. Arról szónokol mindenki hogy add önmagad közben beskatulyázzuk, szabályokba iktatjuk milyen egy 5 pontos randi... ha öszinték vagyunk magunkhoz egy ilyen randinak 0 vagy zéró esélye van. De ha mégis erre vágyik minden lány egy 5 pontos pasira... ez azt jelenté hogy minden lány egyforma. Azaz nem látezik olyan aki melegségre vágyik, csipkelődés helyett kedvességre, titokzatosság helyett megnyíló, kitárulkozó az ideálja. És miért ne lehetne egy pasi, furcsa, komoly, közvetlen vagy akár még unalmas is. Ahány ember annyi vágy főleg szerelem terén. Ha elkészülne a nők 5 hibája amit mi férfiak írnánk más lenne az én 5 szabályom és más a tiétek. De ha mégis megbukik a lány 5 ből 3 mon attól még érezhetem hogy ő az igazi, hogy csessze meg ő az aki mellett elhalványul minden ami eddig fontos volt, mert ő szinte már tökéletes ... nekem legalábbis biztosan az. Ez a lista, szabálykönyv a lelki szegények, magányos emberek vígasza. Vígasztalja őket, amikor hazamennek mormolva az 5 titkos pontot arra gondolnak biztos a 4-est rontották el, csakis a 4-es lehetett. Közben pedig nem látják hogy a lány eddig a randiig kedvelte őket most viszont egy olyan sráccal találkozott aki mások szabályai szerint akar párt találni. Őt nem ismeri, akinek igent mondott a randira azt ismerte. Hogyan is tudná bárki 5 ponttal leírni a szerelmét, 5 pontba sűríteni az élet igazát, értelmét vagy az elmúlást. Nem értem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow,ez egy nagyon jó vélemény.Azt hiszem kicsit másképp látom a dolgokat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Az a gond a mai világgal, hogy minden szabványok szerint működik.És ez kivetül mindenre, erre a témára is... pont a szabványok ölik ki az egyéniséget a világból.

Amúgy egyetértek biohazard-dal.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ez a lista, szabálykönyv a lelki szegények, magányos emberek vígasza

 

Tökéletesen egyet értek veled! :happy: Aki kifogást akar találni a másikon az úgyis fog...mivel senki sem tökéletes

 

És csak azért nem adok neki esélyt, mert 5-ből kettőn elbukott, á tiszta gyerekes viselkedés! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Igen, ez tényleg probléma. Sajnos az van manapság, hogy a csajok terjesztik saját elképzeléseiket egymásközt és a végén szinte mind ugyanúgy fog gondolkodni mint a másik 3 menő társa. Hiába van 10 X annyi csaj mint fiú, fele inkább nem jár senkivel, ha nem talál olyat magának mint a 3 másik menő barátnője.... Holott lehet, hogy neki más is bejönne, csak cikinek tartja olyannal járni aki a másikaknak nem tetszik stb...

 

Manapság nagyon nehéz olyan csajt találni aki nem beképzelt, és még viszonylag jól is néz ki, és emberséges....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manapság nagyon nehéz olyan csajt találni aki nem beképzelt, és még viszonylag jól is néz ki, és emberséges....

 

 

Ajaj,azt hiszem nagy bajban vagyok.Rám egyik sem illik,egyikkel sem rendelkezem.De legalább a macskám szeret.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nana! egyszerre mindez nem teljesülhet:

 

aki viszonylag jól néz ki, az valamilyen szinten beképzelt, és addig nem áll szóba veled, amíg nincs slk merci a kicsi popód alatt

 

barátnőt nem az alapján kell választani, hogy hogy néz ki. tény, hogy számít az első benyomásnál, de ha valakit igazán szeretsz, nem a külsejét szereted ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
de ha valakit igazán szeretsz, nem a külsejét szereted ;)

Ne menjünk el megint a külső/belső fontosabb témába, azt már letisztáztuk máskor máshol. :D

 

Manapság nagyon nehéz olyan csajt találni aki nem beképzelt, és még viszonylag jól is néz ki, és emberséges....

Ezt aláírom, mert van igazságtartalma. :S

Share this post


Link to post
Share on other sites

A szép lányok büne: SEKÉLYES VAGY MINT A ... mi sekélyes nagyon? :unsure:

 

további 600 karakter leütése után töröltem egy nagyot mert rájöttem nem illik kiteregetnem másoknak annyit mondok: "mielőtt más házát szidod rakj rendet az udvaron" haragból 5 öst kaptam ma.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A topikindítóra:

 

Az biztos, hogy egy csajnak sem tetszik igazán, ha vég nélkül nyomul a másik, tolakodó és indiszkrét. De ez nem jelenti azt, hogy nem jöhet egy tábla csoki VAGY egy szál virág. Kedves gesztus lehet, de csak akkor tudom elképzelni, amikor feljön hozzám a srác, és akkor a "vendéglátónak" szól az ajándék.

 

Ha randiznék egy idegen sráccal, akkor azt várnám tőle, hogy jó érzésekkel legyen magáról meg rólam is.

Szerintem ennyi a nagy titok a távolságtartás kérdésében.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Szerintem nem mondok csúnyát ha azt mondom, hogy mostmár nagyon sok ember, fiatal ember szarik az illemre és nem vágják az illemtant. Én még ez szerint próbálok viselkedni. Nem azt mondom,nhogy az illemtan szent írás és azt kell követni, de nem árt rá odafigyelni.

Mondok egy példát. Egy lányt elviszek ebédelni, mondjuk második találkozó alkalmával. Elsőnél már valamelyest feltérképeztem mit szeret ezen a téren mert utaló kérdéseket tettem fel, persze úgy, hogy kicsit se legyen gyanús neki, így tudom hová vigyem, esetleg még ételt is tudok ajánlani, hasonló.

Segítem levenni a kabátját (ha van rajta), kihúzom neki a széket. Nem előtte ülök le. A telefonom jól láthatóan kikapcsolom és elteszem. Ez máris azt mondja neki, hogy csak vele akarok foglakozni. Ha netán felálna az asztaltól akkor felálok én is, de nem megyek vele, csak felálok addig amíg el nem megy, majd visszaülök és nem eszek tovább megvárom ,hogy vissza jöjjön. Abban a pillanatban ahogy megláttam, hogy visszajött megint felálok, megvárom, hogy leüljön és utánna ülök le én is. Még az is jó hogyha azt is megvárjuk, hogy az első falatot ő egye meg. Majd ha végeztünk már ugrok is segíteni felvenni a kabátját, ajtónyitás, előreengedés. Még annyit hozzáteszek, hogy elegánsba jelennék meg.

Vajon hány olyan lány van aki, ezt így értékelné. Én ezidáig egyetlen eggyel találkoztam.

 

Ez már egy másik dolog. Szerintem az egyik legjobb pontszerzési lehetőség a lányoknál az, ha a beszélgetései során megemlíti, hogy hú de szereten egy valamit. Mondjuk én utoljára egy legyezővel leptem meg egy lányt így. Szó nélkül hagyod. Majd a következő alkalommal megleped vele és csak azt mondod neki, hogy említetted, hogy szeretnél egy legyezőt. Nincs olyan lány aki egy ilyen gesztusnak ne örülne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A helyzet mindig adja magát, aztán ha nem vagy totál hülye, akkor úgyis tudod hogy mit érdemes cselekedni. Meg lehet hallgatni mások tanácsait, lehet belőlük tanulni is akár de:

1. Mindig a saját hibáiból tanul az ember, első alkalommal nem megy minden tökéletesen és pl sokan megkérdezik a lánytól hogy "bejövök neked?". én is ezt tettem, most már hanyagolom :P

2. Egy kapcsolat az nem olyan mint pl (egy hülye példa) egy html weblap. Nincs rá tutorial, hogy hogyan kell megcsinálni :) Ahány lány, annyi vágy, annyi kívánság, elvárás. Ismerd ki azt akit szeretsz, tudd meg mire vágyik, mit vár el egy kapcsolattól és cselekedj aszerint.

3. Ha komoly kapcsolatot szeretnél, ne mások leírásai alapján cselekedj. Add önmagadat, mert ha komoly kapcsolatról van szó, akkor nem olyasvalakit kell megismertetni vele aki nem te vagy, hanem önmagadat.

 

Sok sikert mindenkinek, egyszer mindenki megtalálja az igazit, az is lehet hogy már megtaláltad, csak nem tudsz róla ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

A randizáshoz nincs végigjátszás, esetleg Trainer,vagy tutorial.Elnézést a közhelyes kifejezések miatt,talán túl sokat játszottam mostanság.Szóval annyi a lényeg,hogy néha mikor magad adod az se jó.Én sokszor játszom a nagy menőt belül meg sírok.Első randi,legalábbis olyasmi..Épp szombaton történt meg velem megismerkedtem egy baráti körrel.3-4 lány eleinte nem tudtam mivel a közelükbe férkőzni ,így valami közös témát találtunk.Elkezdtünk csocsózni ,majd odaültem közéjük.Eleinte piszkálgattuk egymást majd átalakult normális beszélgetésbe.Komoly témákról beszéltünk, nem holmi időjárás, esetleg "mit néztél a tvbe ? " kérdések.Voltam már nem egy randin de ez volt a legmegragadóbb.Ajándékozást személy szerint én emberfüggőre mondom.Megismerkedünk személyesen,majd megismerjük picit jobban msn-en.Majd találkozó, általában ez a "menetrend". Persze ez nem feltétlenül a legjobb.De megszokás.Ez vált be,legalábbis számomra.Volt mikor áruházban szólítottam le egy lányt ,de abból se lett hosszú kapcsolat.

Ajándék : nem minden esetben vezet a megnyeréshez.

"Amit adok": mindig magad add,ne foglalkozz azzal,hogy ki mit gondol.Szard le a világot , legyél te a világ.Nem jött össze? ÉS?? jöhet a következő..

norbi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×