Jump to content
PirateClub.hu

heibisch

Veterán
  • Pontszám

    100
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
  • Érdeklődés
    zene, kártya, film, sport

heibisch's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. heibisch

    Adsz pénzt hajléktalannak?

    Nagyon ritkán adok pénzt, cigit viszont többször. Azzal tényleg csak egyvalamit lehet kezdeni. Aki a hármasra szavazott: azt meg hogy csináltad? Más: tegnap hallottam a Kossuth Rádióban, hogy ha egy kisgyereket tart az ölében a kéregető, valószínű, hogy piáltatja a gyereket, hogy nyugton maradjon. Nincs mit tenni.
  2. heibisch

    Ki fél a Mennytől?

    Nem félek ... jöjjön, aminek jönnie kell, majd meglátjuk. Hátha ott kiderül, hogy még vissza lehet csinálni.
  3. heibisch

    Tesco Vagy Auchan?

    Errefelé sincs Auchan, de a Tescoba is csak néha megyek el. Ha lenne egyik sem, akkor arra szavaznék.
  4. heibisch

    Szotyola vs. Cigaretta

    Cigizek. a szotyi körülményesebb, ezért ritkábban de azt is szeretem.
  5. heibisch

    Véges vagy végtelen

    A hipnotizőrök - úgy hírlik - előhoznak egy csomó mindent, amiről lehet, hogy nem is tudtunk, ezek a dolgok is biztos foglalják a helyet. De azért majd próbálgatom, hogy attól függően, hogy mire figyelek oda, mi szorul háttérbe és mi jön elő, hátha tudok válaszolni is magamnak egyszer:)
  6. Kíváncsi vagyok, újonnan is építenek-e ilyet (először így értettem, amit írtál). Megnéznék egyet luxuskivitelben. Olyat már láttam, hogy "normális" csésze mellett kis fali könyvespolc, gurigatartó, és vödörrel kellett öblíteni. Elég kis tiptop hely volt, csak az ajtót résnyire kellett nyitni, hogy lássak valamit. Meg most az is bevillant, hogy amikor falun laktam, a benti vécét is nekünk kellett "bevizezni", nem volt lehúzórendszer:). Amikről ti beszéltek, azok milyen verziójúak?
  7. Debreceni vagyok, merre van ez az outlet? Persze a "kifutó termék" jobban tetszene, mint amit már egyszer javítottak. Főleg azért, mert nem értek hozzá, és lehet, hogy átejtenének valami kis "apróbetűvel".
  8. Azért írtam bele, mert annál, hogy kinek milyen van, érdekesebb nekem, hogy ki hol érzi jól magát. Adtam egy pár szempontot is hülyeségből, de letolásnak azért nem szántam, amiért megnyitotta a témát. De azt enélkül is mindenki jól tudja, hogy falun még van egy pár budi, de nem sok, városban meg csak elvétve.
  9. heibisch

    Véges vagy végtelen

    Véges, mert az agytekervényeink is véget érnek valahol. Szerintem azért szokták végtelennek mondani, mert sokan elég messze állunk attól a maximális kihasználtságtól, ami lehetséges. Nekem is van kérdésem: szerintetek felül lehet írni a benne levő adatokat? Nem úgy értem, hogy rájövök, hogy van rövidebb út is hazafele, és akkor azt tárolom, hanem pl kiverem a fejemből, hogy valaki beszólt, és HELYETTE felszívok valami bonyolult kémiai képletet, vagy amit kell. szóval ha igyekszem elfelejteni, ami nekem felesleges, akkor már ezzel is csinálhatok szabad helyet?
  10. heibisch

    Ti hol vesztek óvszert?

    Jobban megéri a bogyó...hm. Erről csak annyit, hogy a nyugtató is sokkal olcsóbb, mint mondjuk egy sört vagy felest inni, és hatásosabb is. Mégse kell, mert nem tudom úgy "figyelni" magam, ahogy normálisan vagyok. Az antigyerek-bogyó esetében pl. nincs menzesz. Szedtem egyébként egy pár évig én is fogamzásgátlót, és nem lett tőle különösebb bajom, de inkább nem akartam kivárni, hogy a hormon nekem jó vagy rossz hosszú távon.
  11. heibisch

    Ti hol vesztek óvszert?

    Írta vki a gyógyszertárat, nekem meg eszembe jutott, hogy régebben a nőgyógyászaton is lehetett venni. Igaz, én nem vettem sose. Gondolom, az is saját márkás.
  12. Erre az eredményre (arányra) lehetett számítani szerintem. Jöhet is akkor a következő fórum a témában: melyik típusún csinálod ráérősebben, vagy hol erősebb a szag, ami feljön, vagy melyik világosabb az olvasáshoz, vagy melyik az érdekesebb (a budin a pókokat is lehet nézni), vagy valami hasonló... Miért érdekel amúgy a téma? Éppen felújítást terveztek?
  13. heibisch

    Félsz a H1N1 vírustól?

    Hm, négy ember fertőzött a Pirateclubon? Nem voltam már egy ideje, de lehet, hogy a következő látogatás is halasztódni fog.
  14. Nem veszek egyelőre semmi olyat, ami nem olcsó magától vagy használtan. Illetve néha valami elektronikai eszközt (gondolom, ilyen outlet nincs), vagy egy-egy könyvet. A könyvet több könyvesboltban is megnézem, ha tudom, hogy mit akarok venni.
  15. Felveszem nyilván, abból rossz nem lehet... Nem szoktak nyomulósok, idióták meg ügynökök hívogatni.
×
×
  • Create New...