Jump to content
PirateClub.hu

b4m

Veterán
  • Pontszám

    2,804
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: b4m

  1. b4m

    Ki fogod próbálni a Windows 8-at ?

    Zs0lt16: biztos, hogy tudnék olyan játékot mondani, amit fel sem tudnál rakni nem hogy játszani vele win7 alatt (Főleg, ha 64bites). Bár ezektől a kompatibilitási opcióktól soha nem kell csodát várni, sok ára van az esetleges előnyök mellett. A Win8-at illetően: ha nem muszáj nem használom. Bár biztos utánanézek majd, hogy az emberek mit gondolnak róla.
  2. b4m

    Mit Gondoltok Skrillex-ről?

    Sosem értettem mi tetszik az embereknek ebben. A számok nagy része zaj. De szó szerint. És szerintem amit nem lehet eldúdolni az nem zene. Ezt pedig nem lehet. Egy mai átlagember élete így is zajos, miért kell még több zaj?
  3. b4m

    Halottak napja vagy halloween?

    Halloween -> október 31. Halottak napja -> november 1. Egész pontosan a Halloween a Halottak napja előtti éjszaka. Ostoba amcsi ünnep.
  4. Nem rossz, bár egy kis törődést még igényelne szerintem Nem tudom milyen hangzást akarsz kihozni, nem hallottam még ilyen műfajú zenét, de én személy szerint még állítanék a torzított gitár beállításain, mert összemosódik. Persze ha pont ilyet akarsz, akkor nem szóltam. A cinek pedig túl hangosak, vagy a többi ütős cucc túl halk ... félig tele van, vagy félig üres a pohár esete Szóval egy újramasterelés sem árt. Jöhet még zene
  5. b4m

    Animékről

    Igen, tényleg iszonyat jó a HOTD. Minden van benne, ami csak kell. Persze az ember úgy van vele, hogy jó lenne még 2 sorozat belőle, de ez így lett kerek ahogy befejezték.
  6. Azt hiszem a barrékkal mindenkinek meggyűlik egyszer a baja, ez egy olyan dolog, amin minden gitáros átesik. Ha váltással van gond, akkor a megoldás mindig az, hogy lassú tempóval kell kezdeni, ha muszáj nevetségesen lassú tempóval, és egyre gyorsabban csinálni, általában mindent így lehet jól begyakorolni, jól bevált dolog Ha nehéz lefogni őket, akkor valószínűleg még erősíteni kell az ujjaidat. Ehhez mondjuk olyan gyakorlat lehet jó, hogy pl egy ujjaddal végig lefogod az összes húrt egy bundon, és egyenként kipengeted őket, és amíg nem szól mind tisztán, addig kell ezt gyakorolnod. Váltogathatod az ujjakat. Ja és ne erőltesd túl magad, az ínhüvelygyulladás gondolom nem hiányzik
  7. b4m

    Képzelődtél már?

    Volt már mindegyik egyszerre is, meg külön-külön. Nem sorolgatom, nem is tudnám, de érdekes, hogy akár apró dolgok is kiválthatnak az embernél egy erős illúziót. Ma is volt egy kisebb fajta hallucinációm, zenét hallgattam, és hallottam egy olyan hangot, mintha msnen írtak volna... a gond csak ott van, hogy már régóta nem használok msnt
  8. b4m

    Való Világ!

    Eleve ritkán kapcsolom be a tv-t, ha bekapcsolom akkor sem "tv-t nézek" hanem filmet vagy játékot Egy csapat szerencsétlen, akinek nincs élete, vagy feltűnősködni akar össze van zárva egy luxuskéróba. Fú de érdekfeszítő "... majom a ketrecben... " "Kenyeret és cirkuszt a népnek", addig sem foglalkoznak a valósággal.
  9. b4m

    PES 2008 vs. FIFA 08

    Szerettem a 08-at, de aztán kipróbáltam a PES-t, és többé nem tudtam fifához nyúlni. A fifa túl lassú, a pes-ben legalább van tempó, életszerűbb az egész.
  10. b4m

    Folyékony intelligencia

    Az élet alapból abból áll, hogy célokat tűz ki maga elé az ember. Mármint manapság a többség nem igazán vagy egyáltalán, belehalnak a szürke monoton életbe, vagy nem törődnek semmivel. Elfeledkeznek arról, hogy mindenki céllal születik. Persze a hivatalos tudomány inkább azt terjeszti, hogy véletlenül, tehát mindenféle cél nélkül létezik az ember, mondanom sem kell (mivel látszik) milyen jó hatással van ez az emberiségre.
  11. Ja, igen, tesco gitárt tényleg ne vegyél. Csak nálam egyértelmű, hogy hangszert hangszerboltban veszünk és nem szuper meg hipermarketben Ó hát ez majd csak akkor derül ki amikor már jó pár hete gyakorolsz, fáj az ujjad, és nem érzed, hogy fejlődnél Láttam már néhány embert gitározni tanulni, olyat is láttam, aki feladta. Hamar kiderül, hogy fellángolás-e ez az egész.
  12. Igazából az első gitárnál az a lényeg, hogy szóljon és hogy ne legyen drága túlságosan, mert ha nem tetszene a dolog, akkor nem buktál rajta sokat. Ha tényleg tetszik majd a dolog, akkor a következő gitárodra költhetsz sok pénzt.
  13. Van valaki, akit ismersz, és több tapasztalata van? Mert akkor elmész vele és ő mond majd okosakat. Egyébként kereshetsz teszteket is az interneten, sokan írnak beszámolókat a gitárokról. Mindenesetre ha elmész, még ha nem is tudsz gitározni, fogd meg és "taperolgasd" egy kicsit, hogy kényelmes-e, nem e túl vastag a nyak stb
  14. b4m

    Az utolsó kommentelő nyer :D

    Valószínűleg egy admin vagy egy moderátor nyerheti meg csak (mivel le tudja zárni a témát ) Viszont most én vezetek
  15. b4m

    "Bannold" az előtted szólót

    Bannolva, mert én amúgy utálom a politikát ÉS AZÉRT MERT ITT A HÉTVÉGE!!
  16. b4m

    "Bannold" az előtted szólót

    Bannolva, mert némítva voltam 100 napra politizálás miatt
  17. Szeretem, hogy ránézésre megmondják mi fog vele történni Bár annak ellenére, hogy hülyeség, csatlakozom azokhoz, akik megnéznék a két napot az égen a Star Wars filing miatt Lehetne Luke Szkájvóköröset játszani XD
  18. Azok a bizonyos alapvetések csak addig alapvetések, amíg valami, vagy valaki meg nem cáfolja.Ilyen alapon áll ez az egész.Nem ismerheted meg a világot, amíg vannak olyan dolgok, amikre reflexből rávágod, hogy ostobaság.Egy kis idézet, ehhez kapcsolódóan: Ennyit a tudósokról, akik a nagyszerű könyveket írják
  19. Amint azt fentebb is láthatod fizikával foglalkozott. A sejteket meg újítgathatod, nem fog sok dolgot megoldani.Mennyivel jobb fiatal testben meghalni? De aki szeret bedőlni a mainstreamnek....
  20. Elég sok dolgot lehet fegyverként használni.Az viszont tény, hogy eltették láb alól.Miért?Mert nem akarták, hogy mindenki megtudja, azt amire rájött.Még ha fegyverről is lenne szó, akkor is annak, aki elrendelte, hogy megöljék, most elég hatalmas dolog van a kezében, ami az emberek számára még ismeretlen technológia.Mert így veszélyes igazán egy fegyver, ha nem tudod, hogy hogyan működik. Mit gondolsz, mi jelent a legnagyobb veszélyt azokra nézve, akik energiahordozókból szerzik a sok lóvét?.... hát bizony egy végtelen energiaforrás.
  21. b4m

    A méhek okosabbak, mint hittük

    Kétlem, hogy mindig elkezdenek matekozni, mielőtt elindulnának.Egyszerűen ösztönből jön.
  22. b4m

    Új Star Wars trilógia a láthatáron

    Semmi gond nincs szerintem a régi SW trilógiával.Mivel én nagyjából csak SW miatt megyek moziba, ezért tuti ott leszek a 3d-s epizódok vetítésén is A Force Unleashed alapötlete jó volt, de a történet pocsék lett.Szerintem az új részek inkább szóljanak az Új Köztársaságról, meg az új Jedi Akadémiáról, amit Luke alapított. A KotOR első részének nagyon jó a története, de azt már láttuk kiteljesedni, szépen ki van dolgozva, vannak részletek, annyira már nem lenne érdekes a belőle készült film.
  23. b4m

    Szöveges feladatok

    "És tudja!" De miért szivatják szerencsétlent?
  24. DaWe: a tudomány ma ugyanolyan dogmatikusan működik, mint a középkori egyház. Csak ma nem gyújtanak alád egyből, csak annyiért, mert tagadod, amit a könyvek mondanak.Mostmár csak akkor nyírnak ki, ha be is bizonyítod amit állítasz, vagy olyat csinálsz, ami ellentmond a könyveknek... (szegény Tesla)
×
×
  • Create New...