Jump to content
PirateClub.hu

reactive

Veterán
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.thenvs.hu

Profile Information

  • Neme
    Férfi

reactive's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. reactive

    idióta köszönés

    Egyszer flregépeltem a csá-t és csű lett belőle. Azután sokan így köszöntek, mostmár azóta mégtöbben köszönnek így: CSŰ
  2. Természetesen mindenki néz pornót, csak mivel ez általánosságban tabu téma, nem beszélnek róla, és tagadják is. Ugyanolyan mint az önkielégítés. Azt is mindenki csinálja, de ez mégnagyobb tabu téma és erről sem beszélnek az emberek.
  3. reactive

    A pasik 5 hibája amin bukhat a dolog!

    Szerintem nem mondok csúnyát ha azt mondom, hogy mostmár nagyon sok ember, fiatal ember szarik az illemre és nem vágják az illemtant. Én még ez szerint próbálok viselkedni. Nem azt mondom,nhogy az illemtan szent írás és azt kell követni, de nem árt rá odafigyelni. Mondok egy példát. Egy lányt elviszek ebédelni, mondjuk második találkozó alkalmával. Elsőnél már valamelyest feltérképeztem mit szeret ezen a téren mert utaló kérdéseket tettem fel, persze úgy, hogy kicsit se legyen gyanús neki, így tudom hová vigyem, esetleg még ételt is tudok ajánlani, hasonló. Segítem levenni a kabátját (ha van rajta), kihúzom neki a széket. Nem előtte ülök le. A telefonom jól láthatóan kikapcsolom és elteszem. Ez máris azt mondja neki, hogy csak vele akarok foglakozni. Ha netán felálna az asztaltól akkor felálok én is, de nem megyek vele, csak felálok addig amíg el nem megy, majd visszaülök és nem eszek tovább megvárom ,hogy vissza jöjjön. Abban a pillanatban ahogy megláttam, hogy visszajött megint felálok, megvárom, hogy leüljön és utánna ülök le én is. Még az is jó hogyha azt is megvárjuk, hogy az első falatot ő egye meg. Majd ha végeztünk már ugrok is segíteni felvenni a kabátját, ajtónyitás, előreengedés. Még annyit hozzáteszek, hogy elegánsba jelennék meg. Vajon hány olyan lány van aki, ezt így értékelné. Én ezidáig egyetlen eggyel találkoztam. Ez már egy másik dolog. Szerintem az egyik legjobb pontszerzési lehetőség a lányoknál az, ha a beszélgetései során megemlíti, hogy hú de szereten egy valamit. Mondjuk én utoljára egy legyezővel leptem meg egy lányt így. Szó nélkül hagyod. Majd a következő alkalommal megleped vele és csak azt mondod neki, hogy említetted, hogy szeretnél egy legyezőt. Nincs olyan lány aki egy ilyen gesztusnak ne örülne.
  4. Igen, azért írtam, hogy nem akarom, hogy vége legyen, mert lehet beleszerettem, pedig nem nagyon kellene. És tényleg ellentmodásos a történet, de szándékosan írtam így. Gyönyörű lány, értelmes is, de suli után nem tudom mi lesz. Majd Ő eldönti mi lesz, akárhogy dönt, el fogom fogadni.
  5. Az én részemről, nincs komoly érzelem, mert tudom, hogy nemsokára végzünk és szétválnak útjaink és ő is így van vele. Persze elmondása szerint velem jobban szeret lenni, mint a barátjával, de hogy ez tényleg így van e nem tudom. Én amúgy is nagyon nehezen leszek szerelmes és hála az égenek kaptam annak idején olyan tanácsokat aputól, hogy bármikor túl tudom tenni magam bármiféle nő ügyön. Persze kezdek én is félni mi lesz ha végzünk. Mert nagyon nem akarom, hogy vége legyen.
  6. Én többször is megtettem ezt, de mentségemre legyen szólva, nem volt szándékos, és nem éltem a lehetőségel kivéve az utolsót. Ezt a nem éltem a lehetőséggel dolgot úgy kell érteni, hogy elég jó beszélőkével meg modorral áldott meg a sors, ami tetszik a lányoknak, így egy pár találkozás után már egész jó vagyok és csak magamat kell adnom. Nem úgy kell érteni, hogy mindenkivel így van csak akinek úgy smúzolok. Mindig a lány ajánlotta fel, de nem éltem vele. Az utolsó eset viszont más. Egy gyönyörű lány, mái napig mikor meglátom elönt valami, ha meg mosolyni látom el tudnék folyni. (Na ez jó nyálas lett, de szemléltetésnek nem rossz) Elösször mikor beszéltem vele szinte az volt az első, hogy közölte, hogy foglalt. Nem nagyon érdekelt a dolog, mert tudtam, hogy elég ha ráveszem, hogy egy párszor találkozzon velem és jó leszek. Sokat kellet győzködni mikor is eljött. Utólag elmondta, úgy volt vele, hogy jólvan eljön, utánna legalább békénhagyom. Utánna a második alkalommal első hívásra jött és a harmadikat már ő kezdeményezte. Azóta összejárunk. Neki otthon ugyanúgy megvan a régi barátja. Viszont itt ahol én is meg ő is tanulunk, itt nincs. Suli időben hétköznap itt van hétvégén meg otthon. Amikor otthon van vele van suliba meg velem. Erkölcstelen dolognak tűnik valóban, de amiről nem tudunk az nem fáj. A lánynak így nagyon jó, nekem nagyon jó és a harmadik személynek is hibátlan. Senki nincs megbántva és természetesen megbeszéltem vele, hogy bármikor ha úgygondolja, hogy ez így nem jó akkor abban a pillanatban befejezzük. Ha kérhetem ne ócsároljuk le az illető leányzót azért mert ilyet csinál. egyzserűen még élni akar és ennyi. Ez az én kis történetem.
  7. reactive

    Drog vagy Alkohol?

    Én vedeltem négy évig, aztán elkezdtem narkózni sokkal jobb volt az alkoholnál, abba is hagytam az alkoholt azóta nem ittam egy kortyot se. Szintén négy évig speed, tabletta, ilonka, kokain, LSD-hez volt szerencsém és egyáltalán nem bánom, mert olyan embereket ismertem meg akiket amúgy soha, olyan partykba meg afterokba voltam, amilyeneket csak filmekbe látni, és olyan élményekkel lettem gazdagabb, amit semmiért nem adnék oda. Szilveszterekor lesz egy éve, hogy nem narkóztam, augusztusban volt 4 éve, hogy nem ittam alkoholt (egy kortyot se) és most novemberben van két éve, hogy nem dohányzom. Most pedig a Pécsi Tudományegyetem padjait koptatom. Nem hagytak el sem a barátaim sem a családom, egészséges vagyok, tanulok, és jól érzem magam. Ezt csinálja utánnam valaki. És azt mondom, hogy egy olyan ember, aki nem narkózot még soha, ne itélje meg a narkósokat mert nagyon jó embrek. Én is lenéztem őket, de ahogy belecsöppentem abba világba egy teljesen más világ tárult a szemem elé. De ezt mondani lehet, úgyis csak akkor érti meg az ember ha átéli.
×
×
  • Create New...