Jump to content
PirateClub.hu

Krissztian

Támogató
  • Pontszám

    49
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Magyarország

Krissztian's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

2

Közösségi hírnév

  1. Ejj... nem ám egymás torkának estek mert más a nézetetek? Lehet vitatkozni,h a világegyetem végtelen!? Hisz mindennek van vége! Vagy csak az emberi agy képtelen felfogni ezeket a dolgokat?... Mindenki eldöntheti,h vajon ebbe a nagy világegyetemben... tényleg csak mi vagyunk (civilizált) élőlények? Miért kell egymásra eröltetni a saját szemléletünket? Nagyon régen elhitte volna neked valaki,h egy nagyon nehéz valamivel lehet repülni? Az űrbe menni? Itt vagyunk mi nagy és okos emberek (civilizált) és miért csak az agyunk 10%-át használjuk? abből is csak keveset gondolkodásra? Sztem meg a kormányhatalmak ahogy tudnak történelmet írni, új személyazonosságot adni, megtudják oldani,h akit eltesznek lábalól az ne derüljön ki, vagy elintézik,h 86 évig élt (közbe mégse). Csak arról tudunk amit megengednek,h megtudjuk!!!
  2. Krissztian

    Csak nézz be megéri ;)

    Megtekintés: 454 Hsz szám: 44
  3. Krissztian

    Milyen nap van?

    Ismét péntek
  4. Nekem úgy rémlik, h haltak már meg emberek akik azt állították,h a föld gömbölyű és nem lehet a szélén lelógatni a lábunk... Mikor a Commodore 64 hódított a NASA már Pentium 4-et használt... Amúgy meg, itt nem tudósok, fizikusok vagy lángelmék irkálnak, hanem emberek és ez egy fórum! Az ír akinek van e témával kapcsolatban gondolata "kedves --->DaWe<---" Van megoldás ami kiváltja a kőolajat és annak származékait hidd el! De a sejkeknek nem üzlet ha már most elkezdenénk mellőzni az olajukat... Az ősemberek akiket a "tudomány" és az emberiség primitívnek tartott, mégis találtak leleteket ami igen sokáig gondolkodóba ejtett mindenkit...
  5. Attól még pazarlás!! Ismét egy hozzáállás "Csak meg súgom Magyarországnak rengeteg vize van" Akkor ne is foglalkozzunk a többiekkel!!?? Ezzel van a baj... mert amíg nem érezzük a nélkülözést a saját bőrünkön addig nem lényeg mi van másokkal...
  6. Eddigi tapasztalatom alapján, az emberi természetbe benne van a kizsákmányolás, (önmagunkat, környezetünket) Miért kell ivóvízzel öblíteni a WC-t mikor fogytán az édesvíz a földön?
  7. Krissztian

    Méret a lényeg vagy a vastagság?

    Hát.... Ez egy ... nem is tudom milyen kérdés... A lányok jobban szeretik munkára készen látni...(és ha már csak lóg mint a kakukkos óra lánca, hidd el tudják miért, meg a működését is értik) de ha ernyedt akkor mindegy, hogy 10/8 a mérete és lóg mint egy giliszta ... vagy 5/3 a mérete... Működjön amikor kell... Vagy neked olyan elvárásaid vannak magaddal szemben, hogy mindig állva akarod látni a sajátod és a nöt is nedvesnek és tettre kész? Mert akkor csalódás fog érni! Csak szólok! De a viagra úgy hallom segít az ilyen dolgokon Akkor "tekintélyes" marad a méreted... De ha túlpirulázod magad, akkor viszont fájni fog, mert akkor már orvosi segítség kell
  8. Krissztian

    Tanulj meg franciázni (lányoknak)

    Aki a Deepthroat "ellen" van az próbálta már olyannal aki jól űzi azt a műfajt (is)? (mert nem mindennapi élmény mikor tövig bekapja az orra meg hozzádér;)) Én nem az mellett szavazok,h mindenáron mélytorok... mert ha nem jó senkinek akkor minek is? De ha ha lány nincs ellene, esetleg jól műveli? Akkor? Ez a leírás nem azért készült mert kötelező ezt csinálni (valaki így van az anállal is), hanem aki akarja/szeretné ezt csinálni... annak egy kis segítség!
  9. Krissztian

    Nagy mell, vagy kicsi?

    Na ez a kettő vélemény ami az enyém is tükrözi! (de leírom a kivételt amit nem szeretek... egszer talákoztam ilyennel... nem jó - A lapossan lógós mell.... az az egy amit nem szeretek (mielött azt hiszitek,h a korom miatt , nem az a lány 19 éves volt... szegénykém De ö tervezte a szilikont )
  10. Könyvek szerintem voltak... De Chat meg társkereső oldalak nem annyira... Kénytelen volt mindenki "rákényszerülni", hogy igen is odalépjen.. megszólítsa.. beszélgessenek! És nem volt msn "hogy előkészítsék a terepet" (ahogy v.melyik topicba olvastam)
  11. Szavaztam! MINDKETTŐ! Nem rá kell erőltetni a másikra, hanem fel kell kelteni az érdeklődését! Szépen lassan, finoman!!! Ha ügyes vagy nem fáj a lánynak!!! (ja és nem szárazon;)) De akarnia kell!! Ha nem csinálta még úgyis kipróbálja, ha meg csinálta és nem egy balfékkel akkor rávehető!
  12. Krissztian

    Méret a lényeg vagy a vastagság?

    A vágyban rejlik és a vonzásban? Nade... ha ezek elmúlnak.. mert ugye a biológia... meg amúgy is... Akkor ha már a vágy és a vonzás nem kerekít felfelé... Akkor be kell osztani ami van! Persze hozzá lehet szokni mindenhez.. csak a jót könnyebb megszokni! Ha neked jó, akkor nincs gond! Az a lényeg,h neked megfeleljen! De ha nem az igazi (pl a méretei miatt) akkor később az visszaüt nem kicsit! És sem a vágy sem a vonzalom nem segít (mert akkor sehol sem lesz) Mindenkinek más a lényeges! De tudnod kell,h neked mi a lényeges!
×
×
  • Create New...