Jump to content
PirateClub.hu

trungs

Veterán
  • Pontszám

    250
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

trungs's Achievements

Citromdí­jas

Citromdí­jas (8/24)

0

Közösségi hírnév

  1. trungs

    Mi volt a legnagyobb csalódásod?

    Ezt a szituációt teljesen át tudom érezni, és itt most az előtte levőről nem tennék említést. Velem is történt már ilyen, hogy mindenkit megpuszilt a csaj, csak engem nem, mert ő beteg...aha, de a sarki boltnál három fiúnak is arcra puszit kérés nélkül adta. <_< Ezzel egyetértek!
  2. Keblemre barátom! A tudósok is próbálták az agyi működést, meg a kémiai folyamatokat vizsgálni... de minek, nincs mindenre magyarázat!!! Kinek mi a szerelem, a szerelme. Lehet persze egy új autó is főleg a férfiaknál, nőknél új ruha/cipő stb. Lehet, hogy úgy érezzük, de szerelmesek vagyunk a kiválasztott személybe, de valójában csak magába a szerelembe mint fogalomba vagyunk szerelmesek. Van aki ha szerelmes se vallja be, mert az ciki, mert akkor sebezhetővé válik...de akkor csak ennyire szerelmes? Van aki csak mondja mennyire szerelmes a másikba, de éreztetni nem tudja a másikkal, pedig egy-két mozdulat többet ér minden szónál. A szerelmes ember pedig vak, nem gondolkodik józan ésszel, nem látja át a dolgokat, rajta van az a bizonyos rózsaszín köd a szemén, a szeme előtt. És még folytathatnám estig... A szerelem olyan, mint ha bepisiltél volna. Mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét! Na ebben van valami.
  3. trungs

    Párhoroszkópok

    A horoszkóp leginkább a nőket érdekli, bocs ha megbántottam azokat a férfiakat, akiket szintén érdekel. Én sosem az alapján választottam párt, hogy milyen a horoszkópja, páromnak sosem olvastam el a horoszkópját, ahogy a magamét se szoktam soha. Én az embert nézem leginkább, s nem a horoszkópját keresem benne, vagyis nem azt amit a horoszkópja szerint tulajdonságként tartalmaz az egyén. (itt most gyorsan elolvastam, köszi ) Meg tudnám cáfolni a kijelentéseiteket, miszerint az embereket be lehet skatulyázni horoszkóp alapján, ergo nem minden a horoszkóp, aki meg az alapján választ, vagy általánosít (hogy az egyik nyilas ilyen volt, akkor a többi is ilyen), az már majdnem olyan szintű diszkriminálás, mint hogyha én mondjuk csak a szőke és kék szemű lányokkal állnék szóba.
  4. És itt a lényeg...sokan csak céljukhoz elérni kívánt eszközként használják a tömegközlekedést, s nem csajozási célból. Most nem azért mondom, mintha baj lenne enisz, csak én úgy gondolom, nem csak te vagy ezzel egyedül. A vonaton meg detto elalszik az ember a tágasabb, kényelmesebb fülkének köszönhetően, akár zenét hallgató bedugott füllel is. Vagy csak előkapja a laptopját s azon bűvészkedik.
  5. trungs

    Ti hol vesztek óvszert?

    Ez megint igaz...bocs ha félreérthetően fogalmaztam. Csak hát abból indultam ki, hogy a fősulisoknak, egyetemistáknak ugye nem sok pénzük van.
  6. trungs

    Az alkohol, nem okoz részegséget

    Ez a kettő már nálam is járt...mit mondjak, egy élmény volt.
  7. trungs

    Mi volt a legnagyobb csalódásod?

    Ha nem csalódás, akkor mi, legszebb szünidei élmény? Ő ezt élte meg eddig élete legnagyobb csalódásának, vagyis úgy gondolta, ez volt élete eddigi legnagyobb csalódása.
  8. trungs

    A pasik 5 hibája amin bukhat a dolog!

    Ne menjünk el megint a külső/belső fontosabb témába, azt már letisztáztuk máskor máshol. Ezt aláírom, mert van igazságtartalma. :S
  9. trungs

    A pasik 5 hibája amin bukhat a dolog!

    Tökéletesen egyet értek veled! Aki kifogást akar találni a másikon az úgyis fog...mivel senki sem tökéletes És csak azért nem adok neki esélyt, mert 5-ből kettőn elbukott, á tiszta gyerekes viselkedés!
  10. trungs

    Az első csók

    Büszke lehetsz magadra...14 évesen részeg pfff.
  11. trungs

    Nagy mell, vagy kicsi?

    És az az az az az neked hol van? (gondolom nem a hátad közepén...) Én még sose láttam három mellbimbós nőcit...vagyis de az Emlékmás című filmben, de ott három melle is volt és az természetesen csak sci-fi. Ja, meg a Jóbarátokban volt Chandler-nek harmadik, de hát az is csak egy film, vagy igaz volt vagy nem. Én amúgy szívesen megnézném (és szerintem nem csak én vagyok így ezzel)...akár csak a harmadikat...persze ha elmúltál már tizennyolc...akár itt, akár PMben... ha nem gond.
  12. trungs

    Hi-tech szexjáték

    Ja, ja, én is hallottam már valami számítógépes hardverről a kockák számára... De ez ultrabrutálsz@r.
  13. trungs

    Mikor szeretkeztél utoljára?

    Pfff imádod őt, de otthagyod 2 perc után, csak azért hogy írhass, gratulálok. <_<
  14. trungs

    Mire gondolnak a nők?

    Tény az, hogy a nők megnézik egymást, már csak azért is ki a szebb, ki a jobb nő. De amint láthatod kedves goldmen, van akit zavar.
  15. Erre csak annyi a véleményem, mint Edward Nortonnak a Harcosok klubjában: "...a repülőn mindenből adagokat kapunk, még az emberekből is." Csak nehogy azzal kezd, e te is ezen a buszon/vonaton stb utazol? Persze, nem kizárt ismerkedni az általad felsorolt utazási alkalmatosságokon. Van aki vevő az efféle ismerkedésre, van aki nem. De szerintem egy flörtöléstől nem igen jutsz messzebb, vagy talán, sose lehet tudni, ha megadja a partner az elérhetőségét, lehet folytatni. Alapszabály persze az, hogy ismerkedni bárhol lehet, nincs helyhez kötve. Te csajoztál már utazás közben, vagy valaki itt?
×
×
  • Create New...