Jump to content
PirateClub.hu

isis

Felhasználó
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

isis's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. isis

    Mire gondolnak a nők?

    Hát én többnyire frászt kapok Valószínűleg azért, mert nem szoktam hozzá, hogy néznek( mert nem is nagyon szoktak). 14 voltam, amikor egy fiú először bámult aztán folyton kérdezgetett, huuuh akkor nagyon ideges voltam , főleg hogy nem értettem mit akar!! Aztán leesett, hogy hány éves vagyok és megértettem a dolgot. Aztán négy évvel később a bátyámmal elmentünk gyrost enni.Nem volt rajtam semmi kihívó, egy fekete farmer és egy kék bársony pulóver. Eszem a gyrost lehetőleg úgyhogy ne egyem le magam, főleg miután azaz érzésem támadt, hogy a szomszéd asztalnál ülő bámul. Felnézek a testvéremre, aki magában kuncog, akkor már tudtam, hogy ő is észrevette. Kényelmetlenül éreztem magam, főleg mert tudtam, hogy a drága testvérem cikizni is fog emiatt. A zárkózottabb, bizonytalan lányok mit gondolnak?: - Miért bámul? - Engem bámul? - Valami biztos nem stimmel, rá ragadt valami a fogamra stb És ezek miatt többnyire kényelmetlenül érzik magukat. Legalábbis szerintem, de én csak egy ember vagyok.
  2. isis

    A pasik 5 hibája amin bukhat a dolog!

    Manapság nagyon nehéz olyan csajt találni aki nem beképzelt, és még viszonylag jól is néz ki, és emberséges.... Ajaj,azt hiszem nagy bajban vagyok.Rám egyik sem illik,egyikkel sem rendelkezem.De legalább a macskám szeret.
  3. isis

    A pasik 5 hibája amin bukhat a dolog!

    Wow,ez egy nagyon jó vélemény.Azt hiszem kicsit másképp látom a dolgokat.
  4. isis

    Nagy mell, vagy kicsi?

    Persze,hogy nem a hátam közepén van a bumszlim,ahogyan Chandler mondaná. A jobb mellem alatt van,így nem valami jó a rálátásom,de ha felső nélkül látna valaki,akkor sem láthatná. Képet nem áll szándékomban készíteni,de kösz az érdeklődést. Egyébként,amikor megszülettem,mondták anyámnak,hogy egy másik babának is van a kórházban.Úgyhogy legalább hárman rendelkezünk az országban ezzel a különlegeséggel.
  5. isis

    Nagy mell, vagy kicsi?

    Nem csak a méret,a szám is fontos! Lenne egy kérdésem.Kinek mi a véleménye egy harmadik mellbimbóról? Mert nekem összesen három van.Sajna még nem volt barátom,így nem tudom a pasiknak mi a véleménye erről.A bátyámat nem zavarja(gondolom),de ehhez hozzá kell tennem hogy neki is van.---> Családi beütés. A félreértések előtt elmondanám,hogy ennek ellenére két mellem van és nem három,mert akkor még nagyobb gondban lennék melltartó vásárlásnál.Tehát a harmadik mellbimbóm,végülis olyan mintegy anyajegy és elég kicsi is,nem is látni,szerintem,hogy mi valójában. Van olyan akit zavarna a tudat ha megtudná,hogy a barátnőjének nem anyajegye van?
  6. isis

    A pasik 5 hibája amin bukhat a dolog!

    14 voltam,amikor egy két évvel idősebb pasi közeledett felém,kedvesnek tűnt,de én halálra rémültem tőle. 1)Mert nem tudtam elképzelni mit akar tőlem,de aztán rájöttem.(EZ volt az első alkalom,hogy fiú érdeklődőtt irántam.) De amivel igazán megijesztett--> 2)Arról kezdett el nekem beszélni,hogy leugrott a vonatról és felnyársalta magát valami karóra és átszakadt a tüdeje,amikor a legközelebb találkoztunk akkor meg a retinája vagy milye vált le. Minden fiúnak ajánlom akár mennyire izgul,ne közeledjen így lányhoz,csak 1-2 hónap után meséljen ilyen horror történeteket,mert azzal csak elijeszti. Persze lehet,hogy az én hibám is volt,amiért szegény ilyeneket mondott.
×
×
  • Create New...