Jump to content
PirateClub.hu

{Börnykúak}Manfred

Veterán
  • Pontszám

    330
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About {Börnykúak}Manfred

  • Születésnap 07/15/1991

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Kecskemét,Katonai Repülőtér

{Börnykúak}Manfred's Achievements

Haladó

Haladó (9/24)

0

Közösségi hírnév

  1. hazafelémenet buszon észrevették h nincs jegyem (ekkor az 1x nem vettem pech) aztán mondta az ellenőr h szálljak le és maradjak ott mert jönnek a rendőrök!! persze én h*lye lettem vna megvárni hát futottam mint az őrült!!!! aztán v 10 utcával arréb már lassítottam mert nem bírtam!!! aztán pont ott mentek el a rendőrölk mellettem de szerncsére szemlyleírást nem adott az ellenőr!!!!
  2. hát ez nagyon jó!!! son of a B*tch=Son of a Beach?? XD nagyon jó video sokat nevettem rajta!!!
  3. http://www.youtube.com/watch?v=tZmDWltBziM&feature=related nagyon nagy!! ha volt akkor bocsi!!
  4. {Börnykúak}Manfred

    Tedd a nőt boldoggá!

    hát ezek nagyon ütöttek röhögtem mint állat!!!! am némelyik igaz!!!
  5. hát ez bagyon nagy mint egy kismadár!! XDXD szakadtam végig sztem tuti csináltak vmit a kamera mögött mert akkor röhög mindig amikor a kamera mellé néz!! XD de nagyon nagy!!
  6. Hogyan érheted el, hogy a csaj kedvet kapjon a csókhoz: Hitesd el vele, hogy másnaptól részt kell venned a III. világháborúban. hát ezek nagyon jók döltem a röhögéstől és nagy része viszonylag igaz is!!
  7. {Börnykúak}Manfred

    Van humorukXD

    nah akkor még pár vidi: http://www.youtube.com/watch?v=ZPviJbr_XNA&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=puVmKfCwb4M&feature=related
  8. ami azt illeti én játszottam mind2-vel és sztem mind2 nagyon jó multiban! bár most egyikkel sem játszom! MOHAA 4EVER!
  9. aszondja h Obi-Wan Kenobi v Darth Vader!
  10. és Phelps fél medencével nyer és új világcsúcsot döntött meg ezért ő születhet meg! XD
  11. mondjuk nálunk 9.-be volt ien de engem nem nagyon érdekelt mert nem akarok drogozni mert nem akarom elb@**ni az életem pár perc öröm miatt! de csak az volt inkább h felhívják a figyelmet h mien drogok vannak! tavaly csak annyi volt h találtunk pár szórólapot a suliban de azon kívül semmi! szval én semmi pénzért nem drogoznék! sztem senki ne tegye!
  12. {Börnykúak}Manfred

    "ingyenes"fegyver tanfolyam

    munkalehetőséggel???? XD szval halott hordót is felvesznek!!!! am én láttam még iet energia italon h: Izotoniás Enregiaszegény energia ital!!!!!!!! XDXD kérdem én most akkor most meik?????
  13. amin röhögőgörcsöt kapok az a Köszönjük Emese!!!(remix változat is királyXD) és az apa kezdődikes gyereket kicsit elv**ném h ott vergődik!! :angry2:
  14. http://www.youtube.com/watch?v=rgG5s28fvM8 nah ehhez mit szóltok????? h*lye amcsik soha nem voltak sehol csak WC-n!!!!
  15. -TES III:Morrowind+Bloodmoon+Tribunal(RPG) -Red Orchestra(FPS) -Condemned Criminal Origin(Horror)
×
×
  • Create New...