Jump to content
PirateClub.hu

b4m

Veterán
 • Content Count

  2,804
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Semleges

About b4m

 • Rank
  Ninja

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  63. szélességi és 32. hosszúsági fok
 1. b4m

  Egy valóban láthatatlan ember!

  Azért a topik cím+alcím elég érdekes "Egy valóban láthatatlan ember - képpel" Hogy fotózod le a láthatatlant? De gondoltam csak megnézem... hát brutális. Elég jó lehet a szeme a fickónak.
 2. b4m

  Ki fogod próbálni a Windows 8-at ?

  Zs0lt16: biztos, hogy tudnék olyan játékot mondani, amit fel sem tudnál rakni nem hogy játszani vele win7 alatt (Főleg, ha 64bites). Bár ezektől a kompatibilitási opcióktól soha nem kell csodát várni, sok ára van az esetleges előnyök mellett. A Win8-at illetően: ha nem muszáj nem használom. Bár biztos utánanézek majd, hogy az emberek mit gondolnak róla.
 3. b4m

  Mit Gondoltok Skrillex-ről?

  Sosem értettem mi tetszik az embereknek ebben. A számok nagy része zaj. De szó szerint. És szerintem amit nem lehet eldúdolni az nem zene. Ezt pedig nem lehet. Egy mai átlagember élete így is zajos, miért kell még több zaj?
 4. b4m

  Halottak napja vagy halloween?

  Halloween -> október 31. Halottak napja -> november 1. Egész pontosan a Halloween a Halottak napja előtti éjszaka. Ostoba amcsi ünnep.
 5. Nem rossz, bár egy kis törődést még igényelne szerintem Nem tudom milyen hangzást akarsz kihozni, nem hallottam még ilyen műfajú zenét, de én személy szerint még állítanék a torzított gitár beállításain, mert összemosódik. Persze ha pont ilyet akarsz, akkor nem szóltam. A cinek pedig túl hangosak, vagy a többi ütős cucc túl halk ... félig tele van, vagy félig üres a pohár esete Szóval egy újramasterelés sem árt. Jöhet még zene
 6. b4m

  Animékről

  Igen, tényleg iszonyat jó a HOTD. Minden van benne, ami csak kell. Persze az ember úgy van vele, hogy jó lenne még 2 sorozat belőle, de ez így lett kerek ahogy befejezték.
 7. Azt hiszem a barrékkal mindenkinek meggyűlik egyszer a baja, ez egy olyan dolog, amin minden gitáros átesik. Ha váltással van gond, akkor a megoldás mindig az, hogy lassú tempóval kell kezdeni, ha muszáj nevetségesen lassú tempóval, és egyre gyorsabban csinálni, általában mindent így lehet jól begyakorolni, jól bevált dolog Ha nehéz lefogni őket, akkor valószínűleg még erősíteni kell az ujjaidat. Ehhez mondjuk olyan gyakorlat lehet jó, hogy pl egy ujjaddal végig lefogod az összes húrt egy bundon, és egyenként kipengeted őket, és amíg nem szól mind tisztán, addig kell ezt gyakorolnod. Váltogathatod az ujjakat. Ja és ne erőltesd túl magad, az ínhüvelygyulladás gondolom nem hiányzik
 8. b4m

  Képzelődtél már?

  Volt már mindegyik egyszerre is, meg külön-külön. Nem sorolgatom, nem is tudnám, de érdekes, hogy akár apró dolgok is kiválthatnak az embernél egy erős illúziót. Ma is volt egy kisebb fajta hallucinációm, zenét hallgattam, és hallottam egy olyan hangot, mintha msnen írtak volna... a gond csak ott van, hogy már régóta nem használok msnt
 9. b4m

  Való Világ!

  Eleve ritkán kapcsolom be a tv-t, ha bekapcsolom akkor sem "tv-t nézek" hanem filmet vagy játékot Egy csapat szerencsétlen, akinek nincs élete, vagy feltűnősködni akar össze van zárva egy luxuskéróba. Fú de érdekfeszítő "... majom a ketrecben... " "Kenyeret és cirkuszt a népnek", addig sem foglalkoznak a valósággal.
 10. b4m

  PES 2008 vs. FIFA 08

  Szerettem a 08-at, de aztán kipróbáltam a PES-t, és többé nem tudtam fifához nyúlni. A fifa túl lassú, a pes-ben legalább van tempó, életszerűbb az egész.
 11. b4m

  Folyékony intelligencia

  Az élet alapból abból áll, hogy célokat tűz ki maga elé az ember. Mármint manapság a többség nem igazán vagy egyáltalán, belehalnak a szürke monoton életbe, vagy nem törődnek semmivel. Elfeledkeznek arról, hogy mindenki céllal születik. Persze a hivatalos tudomány inkább azt terjeszti, hogy véletlenül, tehát mindenféle cél nélkül létezik az ember, mondanom sem kell (mivel látszik) milyen jó hatással van ez az emberiségre.
 12. Ja, igen, tesco gitárt tényleg ne vegyél. Csak nálam egyértelmű, hogy hangszert hangszerboltban veszünk és nem szuper meg hipermarketben Ó hát ez majd csak akkor derül ki amikor már jó pár hete gyakorolsz, fáj az ujjad, és nem érzed, hogy fejlődnél Láttam már néhány embert gitározni tanulni, olyat is láttam, aki feladta. Hamar kiderül, hogy fellángolás-e ez az egész.
 13. Igazából az első gitárnál az a lényeg, hogy szóljon és hogy ne legyen drága túlságosan, mert ha nem tetszene a dolog, akkor nem buktál rajta sokat. Ha tényleg tetszik majd a dolog, akkor a következő gitárodra költhetsz sok pénzt.
 14. Van valaki, akit ismersz, és több tapasztalata van? Mert akkor elmész vele és ő mond majd okosakat. Egyébként kereshetsz teszteket is az interneten, sokan írnak beszámolókat a gitárokról. Mindenesetre ha elmész, még ha nem is tudsz gitározni, fogd meg és "taperolgasd" egy kicsit, hogy kényelmes-e, nem e túl vastag a nyak stb
 15. b4m

  Az utolsó kommentelő nyer :D

  Valószínűleg egy admin vagy egy moderátor nyerheti meg csak (mivel le tudja zárni a témát ) Viszont most én vezetek
×