Electro12 Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Orális szexhoroszkóp Tudományos értekezés a fellatio/cunnilingus és az asztrológia kapcsolatáról, avagy ?hogyan szopnak a lányok, és hogyan nyalnak a fiúk, csillagjegyeik szerint?... Fellatio:(Lányok) KOS Annak a biztos tudatában szopja a farkad, hogy az utolsó cseppet is ki fogja belőled csavarni. És milyen igaza van. Olyan, mint egy fegyelmezett, de mégis játékos, érzéki szexakció. Használja a kezét. Lenyeli. Ja, dugás nélkül hamar feszültté válik. BIKA ?Szopni született?. Érzékibb, mint bárki más. Puha a szája, és mindent tud a farkadról. Úgy szívja, mint egy folyondár. Alap, hogy lenyeli. Még a sejtjeidet is birtokolni akarja. Imád szopni, nyugodt életed lesz mellette. IKREK Változó. Érdemes kikapcsolni a tévét előtte, különben azt fogja nézni közben. Elég ügyes tud lenni, ha éppen olyanja van. Amúgy kurvára dekoncentrált. Időnként változtat a fogáson, mert utál unatkozni szopás közben. RÁK Utoljára anyád volt hozzád olyan gyöngéd, mint ő, csak máshogy. Elalszol közben, még a nyál is kifolyik a szádból. A lelkedet is leszopja. Olyan, mintha hazatérnél. Lenyeli, mert szeret. OROSZLÁN Lángra lobbantja a farkad, mintha egész életében erre a percre várt volna. Játékos és szenvedélyes. Fűti valami mély tűz. Nyelni méltóságán aluli, de ha nagyon felhúztad, megtesz bármit. Muszáj megdugnod cserébe, de hát ilyen az élet. )) SZŰZ Változó. Elküld tusolni előtte, rendet rak, beágyaz, kitakarít. Az első félórában csak tisztogatja a bránert. Nagyon érzéki tud lenni, ha jó napja van. Ha lenyeli, nagyon szeret. Néhány év után rá lehet venni. Első alkalommal valószínűleg rókázni fog. MÉRLEG Ahogy szopik, az csak neked szól. Nem sima szexélmény. Testével-lelkével adja a gyönyört, ?megszólít?. Azért él, hogy jó legyen neked. Jó esély van rá, hogy tudja a neved, nem úgy, mint a többi. SKORPIÓ Úgy leszop, hogy belehalsz. Mindent tud, amit lehet, amit mégsem, az valószínűleg nem is létezik. Soha többé nem akarod majd más száját. /Hát persze? / Nyilvánvaló, hogy lenyeli. Ha nem, az viszont a vég kezdete lehet. NYILAS Csak azért csinálja, hogy jól megdugd. BAK Azok nem szopnak. VÍZÖNTŐ Mindent elkövet, hogy ne unatkozzatok. Inkább nem csinálja, ha nincs valami ötlete. Perverz állat, hálistennek. Mindent kipróbált már. Ha peched van, feldug a seggedbe egy műfaszt. HALAK Úgy szopik, mint egy álom. Gyakran elábrándozik közben. Megáll vele az idő. Rádpakolja a fél hűtőt, főleg a tejszínhabot. Azt hiszi, Isten lakik a farkadban. Te meg persze ráhagyod, te állat. Cunnilingus(Fiúk) KOS A kos férfi a vad és ösztönös erők birtokosa, jellemzője az ösztönös, körítések nélküli szexualitás. Hamar a lényegre tör, úgy nyal, mintha az élete múlna rajta. Akik a bonyodalommentes, őszinte és gyors végkifejletet szeretik, nem fognak csalódni a Kos férfiban. BIKA Kifejezetten szereti a nyalást. Érzékibb, mint bárki más. Puha a szája, és mindent tud az élvezetekről, igazi ínyenc. Szerinte a jó szex elengedhetetlen része a jó nyalás, persze csak egy hangulatos vacsora, és némi konyhai játszadozásután, közben. Még a sejtjeidet is birtokolni akarja. IKREK Kísérletező. Azt imádja ,ha a nő élvezi,saját vágyait is képes háttérbe szorítan,hogy kielégíthessen. Elég ügyes tud lenni, ha éppen olyanja van. Mindent látnia, hallania, szagolnia és éreznie kell, és lehetőleg mindezt egyszerre, és tükör előtt. Amúgy kurvára dekoncentrált. Időnként változtat a fogáson, mert utál unatkozni nyalás közben. Ne lepődj meg, ha hirtelen 69-re vált? RÁK Rendkívül gyengéd ,gondoskodó,szereti ha a nő összhangban van vele. Olyan mintha a lelkedet nyaldosná, bármit csinál, szívből jön. Zárkózott amúgy, de ha sikerül felnyitnod, mindent megtesz érted. Szereti partnernőjét boldognak látni. A nő melleit különösen szereti, szívesen játszik vele nyalás közben. Nyelvének és ujjainak szokatlan tehetsége elsőrangú szeretővé teszi, akit minden nőnek meg kell tartani. OROSZLÁN Előnyben részesíti a kikötözést,mert így uralkodhat a nőn. Ha megkíván egyet, azonnal maga alá kell gyűrnie,nehezen viseli a visszautasítást,hogy nem ő írányít,szívesen nyal,de csak ha nincs megkövetelve tőle. Erősen markol a nő seggébe ,és vadul lefegyel,addig amíg a nő nem könyörög azért ,hogy hagyja abba és dugja meg. SZŰZ Megfontolt, kockázatmentes életet él, a szexualitásnak számára nincs nagy jelentőssége. Egy érzéki nő sokat elérhet nála, és szokatlan cselekedetekre ösztönözheti. Csak fantáziát ne várjon tőle. Játékos formában a nyalást is megismertetheted a szűz férfival, de óvatosan kell hozzálátnod. Ha a férfi kényszerítve érzi magát, leblokkolhat, mivel számára az újdonságok erkölcstelennek tűnnek. MÉRLEG Nem ismer tabut,és egyáltalán nem szégyellős. A szeretkezés előtt el kell mondanod neki, mit szeretnél, és a férfi minden fenntartás nélkül olyan jól kiszolgál, mint a vágyak szuperáruháza. Csak azért él, hogy neked jó legyen, jó eséllyel a nevedet is tudja. Szereti az ékszereket, egy csikló-piercinggel mérhetetlen vágyat gerjeszthetsz benne? SKORPIÓ Úgy kinyal, hogy belehalsz. Minden fortélyt ismer,amit nem az, valószínűleg nem is létezik. Soha többé nem akarod majd más száját. Szereti a gyors, spontán szexet, gyors menet lehet egy gyors nyalás is. Alapos, mindent maradéktalanul jól akar teljesíteni, és ez neked még jól is jöhet. NYILAS Idealista, számára a nyalás a szükséges rossz. Csak azért csinálja, hogy jól leszopd utána. BAK Kitartó, ha kell egész éjszaka csak veled foglalkozik, de a változatosság nem az erőssége. VÍZÖNTŐ Az ágyban nagyon gyengéd, és végtelenül kimerítő, változatos az előjátékban. Szuper szerető, aki egyetlen nőt sem hagy kielégítetlenül. Kreatív, néha már a perverzitás határát súrolva. Nem riad vissza ujjainak használatától sem, de szívesen vet be más segédeszközt is. Mérhetetlen kíváncsiságának köszönhetően sose fogsz unatkozni mellette. HALAK Úgy nyal, mint egy álom. Gyengéd, romantikus, jól tudja fokozni az izgalmakat, de gyakran elábrándozik közben. Megáll vele az idő. Folyton figyeli ,hogy mit kíván partnere,egy a lényeg ,hogy fergetegesen kielégítse. Lehet kommentelni, mi a véleményetek, ki ismert magára, és ha nem vagytok szemérmesek a csillagjegyeteket is beírhatjátok. Az enyém mindenesetre 100%-osan stimmel. Fiú vagyok, KOS. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 napikakiról van. A cumi rész tesztelve volt néhány csajon, a bakok szopnak, a többi stimmel. Én bika vagyok, rám a nyalós része igaz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Szintén bika, és szeretem ám. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJPizsi Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 rám is igaz, fiú vagyok és vízöntő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grankill Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 detto. iker és a barátnőm meg oroszlán és minden passzol. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Szerintem ez baromság, én Nyilas vagyok, és azért eléggé pörög a nyelvem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feher-farkas Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Rám sem igaz. Fiú vagyok, szűz a horoszkópom, és imádom a nyalást, és egyéb elképesztő dolgokat is képes vagyok kitalálni. Az ágyban szexuális játékok terén gátlástalan vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szovi Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Oroszlán fiú. Igaz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rentai Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 lol nyilas vagyok... Van ami igaz belőle^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel_1031 Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Skorpió srác vagyok. "Úgy kinyal, hogy belehalsz." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Január 2, 2010 Share Posted Január 2, 2010 Bika fiú, minden szó igaz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted Január 2, 2010 Share Posted Január 2, 2010 Bika fiú igaz.Skorpió, ikrek nő szintén igaz.Nyilas nő???Nem igazán bár talán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage023 Posted Január 9, 2010 Share Posted Január 9, 2010 Bika és igaz. Persze mint fiu. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanaClark Posted Február 20, 2011 Share Posted Február 20, 2011 Bika és nő, és igaz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Február 21, 2011 Share Posted Február 21, 2011 OFF:Őőő Szija DanaClark. Huhh nem semmi vagy! ON: Férfi vagyok és mérleg. Jah, és baromira igaz az állítás! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Február 21, 2011 Share Posted Február 21, 2011 Skorpió vagyok és nemtudom hogy igaz-e, eddig nem volt panasz . Nah majd még tesztelgetem magam a kövi barátnőmnél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorcika21 Posted Február 21, 2011 Share Posted Február 21, 2011 Én személy szerint nem hiszek a horoszkópban (és hasonlókban) de ebben tényleg lehet valami Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Empelord Posted Február 22, 2011 Share Posted Február 22, 2011 Hát mérleg vagyok és szinte teljesen rámillik azzal a különbséggel hogy nem kell elmondania mit szeretne hanem ki szeretem találni XD a párom meg skorpió de sajan nem illik rá XD mit ég és föld Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitaristFromTh3HeLl Posted Március 4, 2011 Share Posted Március 4, 2011 Nyilas srác és egyáltalán nem igaz... Imádok nyalni és jó is vagyok benne (Sok tapasztalat :D) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FantasyHero Posted Június 8, 2011 Share Posted Június 8, 2011 A kos nagyon igaz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koreg Posted Június 10, 2011 Share Posted Június 10, 2011 Nyilas fiú hamis Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutyafeju Posted Augusztus 25, 2011 Share Posted Augusztus 25, 2011 A bika fiú nem mindenkire igaz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
saw85 Posted Szeptember 1, 2011 Share Posted Szeptember 1, 2011 Halak férfi, kb.90%-ban igaz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mathe. Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 szűz férfi eddig nem volt panasz sőt;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zed90 Posted Augusztus 10, 2012 Share Posted Augusztus 10, 2012 Eddig hülyeségnek tartottam a horoszkópot, de ez most bejött. FF Bika vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Fango Posted Augusztus 13, 2012 Share Posted Augusztus 13, 2012 BAK Azok nem szopnak. Ezt megjegyzem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
novszabi Posted Augusztus 26, 2012 Share Posted Augusztus 26, 2012 Mérleg férfi és igaz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vicu83 Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 skorpió csajszi és igaz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex2020 Posted Május 7, 2013 Share Posted Május 7, 2013 rák fiú és 90%-ban igaz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts