Jump to content
PirateClub.hu

Don_Giamatti

Veterán
 • Content Count

  449
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Don_Giamatti

 • Rank
  Törzsvendég
 • Birthday 04/21/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Pécs
 1. Don_Giamatti

  GTA 5

  GTA:London rémlik? egyébként, de, rohadtul karikatúra. Plusz, San Andreas, ha jobban utánaolvastok, a Bloods háborúról szól. Nem tudom, kik, de annak kapcsán nyírták ki tupac-ot.
 2. Don_Giamatti

  A Nagy Casino csevegő

  én sajnos lemaradtam róla.. milyen volt?
 3. Don_Giamatti

  Készítsek Weboldalt letöltéshez?

  szerintem inkább oszd meg a linkeket máshol is, mondjuk ott van minervastyle, vagy valami hasonló. PC eléggé túlterhelt :S
 4. Don_Giamatti

  5 botrányos tipp csajok leitatására!

  "állj kézen"... hát ezen besz*rtam :D elképzeltem, hogy áthívom a csajt, aztán: "Te cica, tudsz te fél percig kézen állni?"
 5. Don_Giamatti

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Majd' két hétig nem tudtam bejelentkezni. Másnál is így volt?
 6. Don_Giamatti

  Olyan kérdések, amik...

  krumplipucolóval miért nem válaszoltál rendesen Szegedi kérdésére? amúgy azért, mert akármit tanulsz meg, az fejleszti az agyad emlékezőképességét, így okosabb leszőőőőőőő
 7. Don_Giamatti

  saját JÁTÉK készítése?

  programozási nyelvet természetesen igényel, C++-t szokták leggyakrabban. Keress meg PM-ben, modellezni tudok, licenszre pénzünk úgysincs, tehát kitalált modellek lennének benne.. becsontozni nem tudom a modelleket, de modellezést és textúrázást meg tudom csinálni. Ketten viszont kevesek vagyunk ehhez.
 8. Don_Giamatti

  Ötletek A Fórumhoz

  top gomb nekem sincs a skinben, de az részemről annyira nem baj. nem tudom, mennyire tudtok belenyúlni az IPB motorba, és megoldható-e, de az jó lenne, hogy ha ráviszed a kurzort egy filmes topikra, akkor egy buborékban kidobjon 1-2 sample képet, amit új ablakban nyitna meg, hogy lásd, mit is szedsz. A másik, a kereső. A gyorskereső túl egyszerú, a kiterjesztett pedig kissé bonyolult. A gyorskeresőt kiegészíteném egy "téma címében", és "pontos kifejezés" pipával, így rövidülne kissé a keresési idő. Továbbá, a filmek... sokan írták, hogy ugyanannak a filmnek van 28 ezer feltöltött változata is, és elmegy egy csomó időd arra, hogy kiválaszd, melyiket szedd le. Szerintem "zsűrizni" kéne, hogy az adott feltöltések közül melyik a legjobb minőségű, melyik van a legjobb tárhelyen, stb... hagyni egy 700 megás DVDRip-et belőle, amelyiket minőség/tárhely alapján a legjobbnak szavaztak, meg egy BRip-et, amit ugyanezen szempontból megszavaztak, és kézcsók. Vagy a hasonló minőségűeket egy topikba összeszedni, külön-külön, hogy ki töltötte fel őket. Van, akinek néha belassul a nete (mint pl én is), és megértem, hogy az IPB motor nem használ keretes rendszert, és az összes képet, stb-t minden alkalommal külön-külön betölti, de akkor már legyen gördülékenyebb a keresés. jelenleg kb ennyi jutott eszembe. Egy része biztos hülyeség, nem vagyok webfejlesztő, de gondoljátok át..
 9. Don_Giamatti

  Sorold fel mit tennél ha 1 napot élnél

  felhívnám a barátnőmet, szexelnénk 20 órán át, a maradék 4 órában pedig pörköltet ennék
 10. rohadt unalmas. Szeretem a kocsikat, jó volt nézni a filmeket, de van egy pont, ahol azt kéne mondani, hogy elég. Akárhogy is vesszük, messze van egy Star Wars-tól. Ha ennyire le akarják róla nyúzni a pénzt, csináljanak belőle több évados tévéfilm-sorozatot, de ne a moziban cseszegessenek már minket. Ideje lenne valami újabbat hozni.
 11. Don_Giamatti

  Óriás buborékokat találtak galaxisunkban

  köszi, Béla vagyok valamilyen módon biztos lehetne energiát nyerni belőlük... aztán így utazgathatnánk össze-vissza. Süti lenne
 12. Don_Giamatti

  Szerintetek miből van a világon a LEGTÖBB? :)

  Idiótából. Meg a főnököm elhalt agysejtjeiből...
 13. Don_Giamatti

  "Bannold" az előtted szólót

  Bannolva, mert szado-mazót játszanak
 14. Don_Giamatti

  "Bannold" az előtted szólót

  Bannolva, mert ilyen korán fent volt...
 15. Don_Giamatti

  "Bannold" az előtted szólót

  Bannolva, mert bannolt.
×