Jump to content
PirateClub.hu

Flóri Bá

Elit
 • Content Count

  1,754
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Semleges

About Flóri Bá

 • Rank
  Betűszaporító
 • Birthday 12/06/1984

Contact Methods

 • MSN
  mellow_d@freemail.hu
 • Website URL
  http://tetrakotta.wordpress.com/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Fawlty Towers (Waczak szálló)
 • Érdeklődés
  Számítógépes játékok, főleg FPS, filmek, adatmegosztás, zenehallgatás...

Recent Profile Visitors

3,103 profile views
 1. Flóri Bá

  Ki a legjobb DJ?

  ACG - Spectrum DnB mixek Remek számokat válogat össze, két órás mixek és mindig megfelelő fel és levezetés...vasárnap is lesz élőben a BassDrive-on, aki szeretne kicsit igényes cuccot is hallgatni, az kapcsolódjon.
 2. Flóri Bá

  Zenei játék

  Ezt a zenét nem nagyon értettem, se értelme, se eleje, se vége, de még egyedinek sem mondható. 3/10 [Hidden Content] Jófajta!
 3. Hello! Leszedtem 1-2 FLAC kódolású albumot és próbáltam a Windows Movie Maker-el alkotni egy alap klipet, de sajnos nem ismeri fel. Nekem egy olyan egyszerű program kéne, amivel betallózom a zene file-t és mellé a borítót, ő meg csinál belőle egy videót, amit majd feltölthetek. Valami ötlet?
 4. 2, és akkor még kedves voltam!
 5. Flóri Bá

  Ki melyik személyiségtípusba tartozik?

  Bazz, én vagyok az első E N T J, remélem ez jót jelent! Semmi sem olyan élvezetes és kielégítő az ENTJ számára, mint egy lendületes, értelemtől szikrázó beszélgetés. Különösképpen tisztelik azokat, akik képesek kiállni az ENTJ-vel szemben, és megnyerően érvelni a saját nézeteik mellett. Viszont nincs túl sok ilyen ember, mert az ENTJ nagyon rámenős és erőteljes jelenség, aki hatalmas önbizalommal és kitűnő kommunikációs képességekkel rendelkezik. Még a legmagabiztosabb emberek is elbizonytalanodnak időnként, amikor egy ENTJ-vel vitáznak. Ez tökéletesen igaz, kevés olyan ember van, aki állja ellenem a sarat, és inkább leöntenek sörrel, vagy elvonulnak. Ha találok olyat aki mégis megszorongat, az később fontos lesz a számomra!
 6. Flóri Bá

  Zenei játék

  Hüm, ez is jó volt, észre sem vettem és kétszer végighallgattam, 8,5/10 [Hidden Content] Ez is jó fajta DnB, szeretem!
 7. Flóri Bá

  Zenei játék

  Igen, ez Breakcore, abból is a még érthetőbb fajta, meg az eleje Dnb alapú, szóval kap is egy erős 9est! Örülök, hogy miattam találtál rá! Ezt most pakoltam fel, kicsit lájtosabb, de néha kell az ilyen is! [Hidden Content]
 8. Flóri Bá

  Vágó István vs. Tihanyi Tamás

  Avagy az intelligencia győzelme a média kamu felett...Vágót mindig is kedveltem, őszinte ember, ezért is kellett eltűnnie. Ha lenne humora, vagyis jobb humora lenne, elérné Fábry szintjét!
 9. Flóri Bá

  Zenei játék

  Nem tom, nekem semmi újat nem adott ez a szám, összetört, meg vérző szívek, aztán egy raklap közhely és megint ugyanez...Rádiós zene, 4/10 [Hidden Content] Egyik kedvenc filmem lett és a zenéje is elég jó!
 10. Flóri Bá

  Melyik a leggyorsabb böngésző?

  Nekem a Chrome jött be eddig a legjobban, néha az Opera gyorsabb volt, de kompatibilitásban simán odaveri a GC, és hosszú használat mellett jobb, mint az FF, mert alig eszik ramot. Régi gépeken, lassabb nettel tuti, hogy észrevehető a változás, de egy jó gépen, jó net mellett kb, mindegyik ugyanazt nyújtja!
 11. Flóri Bá

  Zenei játék

  Nem tom, ez a zene olyan volt, mintha valami filmből vágták volna ki, nagyon sokszor hallottam hasonlókat és önmagukban nem is olyan értékesek, inkább csak képekkel együtt. Azért nem rossz, 7/10 Angolosok előnyben, a szöveg a lényeg! [Hidden Content]
 12. Flóri Bá

  Zenei játék

  1/10 Ha ilyen mostanában a RnR, akkor adok is egy ásót a stílusnak. A nigga meg végképpen nem értem miért kellett bele. Olyan, mint egy ízléstelen Madonna klip az egész...jó sok smink, tetkók, meg bulák és fények, aztán mondanivaló, egyediség semmi. Current Value - Sun Always Shines [Hidden Content]
 13. Flóri Bá

  Jók a Transformersek zenéi?

  Mindegyikhez összeszedtek egy raklap zenét, a nagy része tucatzene, de most egy popcorn mozihoz mi más illene. A szavazás amúgy hülyeség, ennyi erővel Karib Tengeres, vagy Harry Potteres is lehetne, egy kaptafa. Trilógiákból amúgy szerintem még a Mátrixnak volt a legjobb zenéje.
 14. Flóri Bá

  Zenei játék

  Ha nem értetted meg a játék lényegét, akkor inkább ne is írj ide, szomorú, hogy a 40 oldal nem adott számodra helyes útmutatást. Szóval -10/10
 15. Flóri Bá

  Zenei játék

  Nem olyan rossz zene ez, habár az ember ha sokat hallgatja nem a szíve, inkább a feje fájdul bele, de 7/10 azért simán... Most találtam erre a zenére, gondoltam megosztom, jazz és DnB keveréke, igazán egyedi megoldásokkal, nekem eléggé tetszetős! Gvozd - Astralavantguarde (Immortal Beings) [Hidden Content]
×