Jump to content
PirateClub.hu

Grankill

Veterán
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Csepel Island

Grankill's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Grankill

    Sharktopus

    Bennem volt annyi lelkierő hogy megnézzem az egész filmet és döbbenetesen "élethű" volt. De az új film magyar címét már tudom mi lesz. "Cápolip" Amennyi fantáziája van a magyar fordítóknak.
  2. Grankill

    Orális szexhoroszkóp

    detto. iker és a barátnőm meg oroszlán és minden passzol.
  3. Szasztok megint! Most csak két gyors megjegyzés. 1. A sztorik állatok és szétröhögöm az agyam. 2. Szólalt már meg a mobilotok akció közben és megszakítás nélkül vitáztatok-e azon a partneretekkel hogy felvegyétek-e? U.i.: én felvettem.
  4. Szasztok! Ez csak marha vicces volt(szerintem). Éppen aktívan töltöttük az időt az ágyamban. (Tudni kell az ágyamról hogy már több mint 18 éves és eléggé nyikorog nagyobb igénybevétel esetén.) Már éppen a végeztünk volna és eléggé begyorsítottunk. Az ágy persze elkezdett nyikorogni mint az állat. Pár másodpercig bírtuk a nyikorgást de aztán el kezdtünk röhögni mint az állat. De azért utána befejeztük és meg kell mondanom az a kis röhögés jót tett. Jah!Van még egy. Ismeritek azt amikor annyira benne vagytok hogy lever az izzadtság. Na tutira, és az a lényeg hogy épp action volt és véletlenek összejátszásának hála (izzadtság, mozgás, has behúzás) úgy alakult hogy levegő ragadt közöttünk és egy túl közeli odasimulással enyhe finghanggal távozott. Persze ennek is röhögés lett a vége. U.i: Még az ágyhoz annyit hogy azóta lecseréltem és ez már nem nyikorog.(többszörösen tesztelve)
  5. Grankill

    Mi a kedvenc autód?

    Szevasztok. Tudom nem egy sport vagy luxuskocsi de az én kedvencem.
×
×
  • Create New...