Jump to content
PirateClub.hu

Satyr

Veterán
  • Pontszám

    516
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Satyr

  • Születésnap 09/26/1984

Contact Methods

  • MSN
    satyrhead@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Liberty City
  • Érdeklődés
    Rock/Metal, PC, PC vízhűtés, motorok, horgászat.

Legutóbb itt jártak

2,401 profil megtekintés

Satyr's Achievements

Bambooocha

Bambooocha (11/24)

40

Közösségi hírnév

  1. Köszi az infot. Hát ez szomorú hír...
  2. Sziasztok. Karácsonyra kaptam a páromtól egy Sony Xperia 10 II telefont, és szeretnék a jelenlegi 10-es android helytt, régi 6-osat feltenni. Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges- e és ha igen, mi lenne a menete?
  3. Sziasztok Leszedtem két helyről is az RDR2-t, de nem tudtuk crackelni. Telepíteni elvileg nem kellett, csak crackelni, viszont az 1.0-s crack elavult volt, a 2.0-t pedig nem tudtam leszedni semmilyen biztonságos helyről. Tudtok esetleg segíteni, hogy honnan lehet leszedni a működő cracket?
  4. Satyr

    9 éves gépre nem megy fel az XP

    Települ rá a Win 7, minden probléma nélkül! kfhazi: Ha feltelepítem másik gépről, akkor nem valószínű, hogy az enyémről probléma mentesen be fog tölteni. Gondolom az eltérő chipset, memória és processzor miatt ez lenne a helyzet. Bár akkor egy próbát megér.
  5. Satyr

    9 éves gépre nem megy fel az XP

    Hát, ha nem is reset mert az is megvolt már, de egy bios visszább butítást megér még. Ezen kívül még valami ötlet?
  6. Satyr

    9 éves gépre nem megy fel az XP

    Előtte Win 7 volt rajta, kb 3-4 évvel ez előtt. Négy felé volt particionálva, ugyanis két oprendszer futott a gépen, plusz volt hozzájuk C meghajtó is. Viszont én az egészet visszaállítottam, és megformáztam, majd újra particionáltam C és D meghajtónak. De így sem akar települni. Amint írtam, a biosban is mindent jól állítottam: Elsődleges volt a CD ROM vagy USB HDD, mikor melyikrül telepítettem, másodlagos pedig az a HDD, amire akartam telepíteni, az összes többi HDD-t + SSD-t lehúztam a gépről. A telepítést pedig IDE módban végeztem, ráadásul a jumpereket minden egyes lehetőséggel kipróbáltam. AHDD tuti nem hibás, ugyanis próbáltam másik HDD-re, majd SSD-re telepíteni, de semmi változás. A táp, alaplap, vagy kábel tuti hogy jó, ugyanis ha nem lenne jó, akkor a Win 7 sem futott volna rajta .
  7. Sziasztok A problémám a következő: Adott egy USB-s XP telepítő, amit rufussal készítettem. Biosba beállítok mindent ahogy kell, a telepítő el is indul, de vagy nem jön be a liszensz szerződés, és emiatt F3-mal lehet csak kilépni a telepítőből, és emiatt esélyíem sincs telepíteni! Ha pedig olyan kedve van a telepítőnek, akkor bejön a liszensz szerződés, abban az esetben formázom a partíciót, majd elindítom a telepítést. El is indul, de mikor magától újraindul a gép, a fekete képernyőm megjelenik a boot from usb stick felírat, na itt nem szabad nyomni semmit, mert megszakad a telepítő, és előről kezd mindent! Na, itt elakad az egész, nem lehet csinálni semmi! Tehát nem folytatódik a telepítés, hanem ezt a képernyőt lehet látni, el se lehet nyomni. Agyhalál, komolyan mondom! Lassan egy teljes napja szórakozok vele, de mindig megakad az említett két hely valamelyikénél. Amit már csináltam: 1. másik XP-s telepítővel telepítettem, CD-ről telepítettem, BIOS-ba átállítottam, reseteltem, de nincs változás, ugyanezeknél akad el mindig! Konfigom: 1. gép: Giga GA MA 770 UD3 2.1, 4X1GB Corsair XMS2 DDR2 800-as ram, AMD PhenomII X2 550 Black Edition(nincs húzva), 200GB IDE HDD(100/100-as HD Sentinel), 8800 GTX 2. gép: Giga GA MA 770T UD3 2.0, 2x2GB Corsair Dominator 2000 Mhz ram, AMD Phenom X2 550 Black Edition(nincs húzva), 200GB HDD, majd 120GB-os SSD(mindkettő 100/100-as HD sentinel), 8800 Ultra Szóval mind a két gépen ugyanez a hibajelenség. Van ötletetek, mi a francért nem tudom feltelepíteni az XP-t? Ja, és nem én vagyok béna! Anno jópárszor telepítettem XP-t, annyira jópárszor, hogy mind az SP2 mind az SP3 CD kulcsát elmondom fejből, ha álmomból felébresztenek, akkor is! Pedig minimum 7 éve nem telepítettem XP-t
  8. Sziasztok Pár hónapja már ezen töprengek, megosszam-e veletek a melóhelyemen feljegyzett vásárlók aranyköpéseit. Aztán most úgy döntöttem, elhozom a jegyzetet melóhelyről és meg is osztom veletek, nevessetek egy jót Ti is! Íme: (A sorrend: vásárlók által kért termék - a termék igazi neve) Csavart szög - fúrószár(csigafúró) szekrényajtó kilincs - szekrény fogantyú pampacső - pumpacső csőkalibráló - pvc cső vágó tapadlókorongos csúszásgátló - öntapadós fürdőszoba szőnyeg bedugó dugó - dugvilla husván - Husquarna láncfűrész pumpaszelep - pumpa tömlő rotyogó/totyogó - kotyogó kvfőző szimpatikus hígító - szintetikus hígító gumiánerpaszta - gumiám paszta kapufánt fejű csavar - kapupántfejű csavar két kompenensű ragasztó - kétkomponensű ragasztó króm vandánium csavarhúzó - króm vanádium csillagvillás kulcs sziloplex - sziloplaszt popszi - pattex ragasztó csillag fúróhegy - bithegy csavarhoz szúnyoghálóra tapadó - mágneses csappantyú(szúnyoghálós ajtóra) gereble - gereblye idétlen zsanér - zongora zsanér orgona zsanér - zongora zsanér kalimpára - kerékpárra üléshuzat komprédó - dróthuzal lepke - glettvas --------------------------- El tudjátok képzelni, mennyit szenvedóünk néha, hogy rájöjjünk, mire van szüksége a vásárlóknak... Néha nem bírjuk tovább és szakadunk a nevetéstől :D Remélem tetszett mindenkinek!
  9. Satyr

    Klasszikus forralt bor

    Hello Nagyapám borász volt, és ő mondta mindig, hogy a bort sosem szabad forralni! Se hosszú, se rövid ideig! Annyira kell felmelegíteni, hogy aránylag hamar elolvadjon benne a cukor, és kész! Ez kb olyan 60 °C fok körül lehet. Gondoltam megírom, hogy tudjátok!
  10. Satyr

    A Galaxis Őrzői (előzetessel)

    Nagyon jó film, tegnap néztük meg barátnőmmel 3D-ben a moziba. Nekem mondjuk az ilyen futurisztikus filmek nem igazán jönnek be, de nagyon látványos volt, és a sztori is nagyon tetszett Ajánlom mindenki figyelmébe!
  11. Satyr

    Együttes szólánc

    Arch Enemy Na jó, nem vagyok g*nyó. Akkor Amorphis
  12. Satyr

    TOP 5

    Mostanába ezek az albumok mennek nagyon: 1. Bathory - Blood On Ice 2. Bathory - Hammerheart 3. Bathory - Twilight Of The Gods 4. Sabaton - Heroes 5. Sabaton - Carolus Rex
  13. Satyr

    Autóba való zenék

    Nálam már 1 ideje ez szól a kocsiba: Sabaton - Carolus Rex http://www.youtube.com/watch?v=Bbh3Lp5w9Pc Az a durva, hogy megfertőztem ezzel a muzsikával tesómat, sógoromat, unitesómat és fateromat is, aki viszont r*hadtul nem szereti a Rock/Metal zenét. Mostmár automatikusan bekapcoslja a kocsiba ezt az albumot, ha megyünk valahová! Szép kis teljesítmény!
×
×
  • Create New...