Jump to content
PirateClub.hu

fifi13

Veterán
 • Content Count

  246
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Semleges

About fifi13

 • Rank
  Citromdí­jas
 • Birthday 05/13/1986

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Magyarország
 1. fifi13

  Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!

  Hát ez egy kicsit soványnak tűnik. Miért nem ment el? Hogyan ismerkedtetek meg? stb.
 2. fifi13

  Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!

  Facebook. Rá szánsz pár délutánt és néhány nővel elbeszélgetsz illetve kávézol így gyorsan összetudsz szedni jó pár nevet és lesz egy saját társékéreső oldalad ahol azok a nevek szerepelnek akiket te választottál és eldöntheted kinek akarsz írni.
 3. A jó öreg "csók megcsalásnak számít?" rutin nálam még mindig bejött.Szerintem a push/pullon van a legnagyobb hangsúly.A shit teszteket meg csak gyakorlatból lehet megcsinálni vagy isten adta tehetséged van ha egy tízes csajnál megúszod az összeset. A humorral meg úgy vagyok hogy nem bohóckodni megyek oda. Komolynak is kell lenni.Főleg amikor a céljaidról és a terveidről kérdez vagy a munkádról.
 4. fifi13

  Nagy mell, vagy kicsi?

  Haver szerint akkora legyen mint egy falhoz csapott hógolyó. Szerintem 85-90/b a legjobb
 5. fifi13

  Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!

  Vagy ennyi írás helyett átmentél volna az irodájába és szólsz neki, hogy igyatok egy kávét.
 6. fifi13

  Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!

  A srác nem debil volt hanem alfa. Gondolj bele egy kicsit a nő helyzetébe.Van egy csávó aki oda van értem és elkezdett kerülni közben titokba azért oda figyel "olyan CUKÍÍÍÍÍÍÍ" Ezzel szemben van egy másik aki majdnem, hogy le sem sz*rja mert egy igazi férfi és jobban törődik saját magával és a többi lánnyal."Ez már kihívás" Igen.A nők mindig a bunkókra buknak.Nagyon jó meglátás.Fogadd el hogy ez van mert tényleg bele őrültök. Azért nem kell ekte parasztnak lenni és nem köszönni vagy felrúgni a folyosón.Kedvesen is lehet ezt.Egy ismerősömtől lestem egy trükköt és használ. Reggel vesz 10-15 darab csokit vagy nyalókát és minden ismerős lánynak ad.Senkit sem emel ki a sorból.Majd a nők megteszik.Ha azt hiszitek ez gyerekes akkor egy kis személy leírás:190 magas 110 kiló és 35 éves.
 7. fifi13

  Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!

  Ez nagyon értenek hangzik.Fogd meg a tökeidet és beszélj vele.Ha ezt csinálod le redukálod minden esélyedet zéróra. Jobb egy barátnak maradni mint egy senkinek.
 8. fifi13

  Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!

  Ez basz*d féltékenység.Gondolkozz normálisan és írjál rá valami ekte hülyeséget
 9. fifi13

  Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!

  Na itt a legprofibb.(Hű de egoista hangulatban vagyok) Ez szerintem tök egyértelmű.Ha a haverodról kérdez akkor megpróbál csalni és többet megtudni róla, hogy össze jöjjön e vele. Ha rólad kérdez és mindig van egy jó beszéd témátok akkor valószínű, hogy kedvel. Viszont azt még nem írtad, hogy a csajt már ismerted már elötte, vagy a haveroddal mióta járnak össze. Ebből nagyon nagy veszekedés lehet azt ugye tudod.Egy jó tanács ha tényleg a barátod akkor egy nő miatt felesleges balhézni (kockázatok és mellékhatások tekintetébe.....) Na itt a legprofibb.(Hű de egoista hangulatban vagyok) Ez szerintem tök egyértelmű.Ha a haverodról kérdez akkor megpróbál csalni és többet megtudni róla, hogy össze jöjjön e vele. Ha rólad kérdez és mindig van egy jó beszéd témátok akkor valószínű, hogy kedvel. Viszont azt még nem írtad, hogy a csajt már ismerted már elötte, vagy a haveroddal mióta járnak össze. Ebből nagyon nagy veszekedés lehet azt ugye tudod.Egy jó tanács ha tényleg a barátod akkor egy nő miatt felesleges balhézni (kockázatok és mellékhatások tekintetébe.....)
 10. fifi13

  Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!

  Szerintem hagyjad had tanuljon és csinálja a dolgait.Viszont arra figyelj, hogy ne hanyagoljon el teljesen.Próbáld ezt tudtára adni.
 11. fifi13

  Ki melyik személyiségtípusba tartozik?

  INTP-tervezők Hírességek:Einstein,Darwin,Szókratész
 12. fifi13

  Pszichés zavar?

  Én állandóan flörtölök.Minél inkább féltékeny annál jobban akar bizonyítani, hogy mindenkinél jobb.
 13. fifi13

  Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!

  Nem vagyok az alkohol mellett csajozásban, de 1-2 sör azért simán lemehet csajozás előtt.Kis folyékony önbizalom:)Csak meg ne suhanj.
 14. fifi13

  Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!

  Hmmm....Jó ötleteket mondtál.Tetszik:) Mondjuk a szokásos társaságomba nem vinném.Négyen vagyunk és tök mind1 ki viszi a csajt.Bárki rámozdulhat.Ebben van az izgalom, hogy meglehet e tartani. Ezt egy kicsit tovább fejlesztve amúgy jó lenne ha pár női ismerősöd társaságába vinnéd. Kösz a tippet még 1X
 15. fifi13

  Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!

  Az hogy nem engedte megfogni a derekát az egy teszt volt.Kíváncsi volt mennyire vagy magabiztos.Ha nekem ezt nem engedte volna meg és elvonul, már rég más csaj agyát fűztem volna.Majd meglátta volna hogy miről maradt le. Azért gratulálok a jó estéhez:)
×