Jump to content
PirateClub.hu

DJPizsi

Veterán
  • Pontszám

    148
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

DJPizsi's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. DJPizsi

    Formula 1

    A RedBull egy másodpercet sem fog véleményem szerint lassulni, csak altattak a szabadedzéseken(Webber volt első is).
  2. DJPizsi

    Formula 1

    Akárhogy is van, ez az Adrian Newey egy zseni. Ilyet hogy kitalálni még elmegy, de hogy meg is valósítja, hihetetlen...
  3. DJPizsi

    Formula 1

    De az az első légterelő tényleg nagyon hajlik. Nincs mese, a többieknek le kell másolni!
  4. DJPizsi

    Formula 1

    Naja, jó ez a kép, csak hogy a kamera is mozog, a pálya is szélesedik. Jó példa rá, a bal alsó sarokban látható féknyom, mutatom is: Az utolsó képen amúgy meg már összeütköztek, szal azon már jó hogy vettel annyira oldalra ment.
  5. DJPizsi

    Formula 1

    Webber húzott rá vettelre! 26-27másodperc...A kormányt balra kicsit balra és bumm. Egyáltalán nem akarta elengedni. Ugyan vettel is nagyon picit húzott jobbra, de hát könyörgöm bal kanyar következett...
  6. DJPizsi

    Formula 1

    Baro130 abban igazad van,hogy emberileg nem szeretik sokan-én sem. De mint pilóta nagyon jó, bár hogy is versenyez, és sok hibát is vét mert forrófejű, csak a győzelem érdekli. De ha sok pilótában benne lenne ez az érzés, hogy csak a győzelemért megyünk és nem elég a második harmadik hely, sokkal izgalmasabb lenne a sport. (de ez csak az én véleményem)
  7. DJPizsi

    Formula 1

    Scumacher nem fogja magát strapálni már 40 évesen(vagy mennyi). Azért jött vissza sztem mert nagyon nagy pénz van benne, egyből kapott a csapat szponzorokat, meg a sportnak is jót tesz, többen kimennek megnézni. Szerintem is Hamilton jelen esetben már jobb pilóta mint Schumi, ő még fiatal, még küzd a vb-jért. És amúgy az a Merci sem lehet annyira rossz, ha Rosberg behozta 3. helyre. Alonso jól csinálta hogy megelőzte Massát, máskülönben beragadt volna mögé mint eddigi futamokon és vonatoztak volna, így legalább szerzett sok pontot. Ha lett volna még 5 kör akkor Button se bírta volna ki, mivel ugyan úgy csúszkált, sőt Hamilton hogy feljött rá a végére...Button naígoyn jó pilóta, lágyan vezet, ennek Hamilton pont az ellenkezője. Utálom Hamiltont, Buttont se nagyon bírom de mind a 2 iszonyúan jó pilóta. Az meg h Hami balhés, ne mondja 1 Schumi fan, mert hát őt zárták is ki, meg mikor visszahúzta a kormányt Hillre...na igen =)
  8. DJPizsi

    Formula 1

    Én sem akarok ilyenen vitázni DE () ha Petrov meg akarta volna előzni, akkor nem követi hamiltont, hanem megy tovább egyenesen, mivel Hamilton úgymond elállt előle , nem azt akarta hogy az egyenesben ne kerüljön az autója mellé, hanem azt akarta hogy ne fogjon szélárnyékot. Igen azért egy bokszutca áthajtást adhattak volna neki, de na ez van. Így döntöttek, el kell fogadni.
  9. DJPizsi

    Formula 1

    Jó futam volt, azért azt most is láthatjuk,hogy tavaly Kimi nem azért nem előzött mert mulya volt, hanem mert szemcsésedik a gumi. Nem bírta legyűrni Alonso Buttont, és szegénynek az utolsó körben megadja magát a kocsi...hát hát :S sajnáltam. Szvsz Hamiltont azért nem büntették meg, mert ha jobban megnézzük nem azt gátolta, hogy megelőzze őt Petrov, hanem hogy ne kapjon szélárnyékot. Ha Petrov előzésbe kezdett volna- mint ahogy tette is a végén, akkor már nem cikázott volna(és abba is hagyta akkor már). Szabálytalan volt, de mivel petrov meg ment utána, és ugyan azt csinálta így már nem foglalkoztak az esettel. Ez ugyan az mint hogy tegnap sztem azért nem büntették meg Kubicát - vagy részben azért nem- mert a következő esetnél Liuzzi mellé beparkolt ugyan úgy Sutil(vagy fordítva?). Jajj a másik pedig, hogy Alonso rossz kuplunggal jobb időket ment mint Massa? Azért az picit cink. Azt a massa gyereket igazán lecserélhetné már a ferka...
  10. DJPizsi

    Formula 1

    Igazad van,spa-ban sztem brillírozni fog =)
  11. DJPizsi

    Formula 1

    Szerintem nem Monaco, hanem valamelyik gyorsabb pálya, pl Monza, mert ő gyorsabb pályán tud gyorsan menni.
  12. DJPizsi

    Formula 1

    Nagyon jó futam volt a mai. Button nagyon ügyesen csinálta, Kubica is nagyon megérdemelte már a dobogót, de Massa az valami kegyetlen. Nem is tudom hogy lehet a ferrarinál egy ilyen pilóta Simán hagyja magát megelőzni, ugyanakkor ő előzni nem mer, feltartja a csapattársát; meg amennyit hibázott. Én inkább Alonsonak adtam volna a pontot. Bár az is cink, hogy Schumacher beragadt Algersuari(rem jól írom) mögött. Hamilton csinálta a műsort, az is tetszett, ügyes a srác
  13. DJPizsi

    Formula 1

    Szépet ment Vettel, jó angyon a redbull! Nekem kísértetiesen hasonlít ez az autó a 2003as McLarenhez. Hihetetlenül gyors az időmérőn, de a versenyen megbízhatatlan. A sors fintora hogy azt is ugyan az a tervező tervezte (talán Adrian Newy?).
  14. DJPizsi

    Formula 1

    Hát én eldobom az agyamat "aki akkor nehezen viselte a szakítást" - ő menekült inkább a rallyba, szerintem örült is neki, hogy mehet idő előtt. Lett volna szerződése más csapattól, de nem érdekelte őt. Daniels szvsz nem nyal, csak őszinte. Amúgy meg "azóta sem volt példa arra hogy kockásra fékezze valaki a gumikat és leszakadjon az első kereke" Hamilton papa sokszor kockásra fékezi, nézz forma 1-et Az meg hogy leszakad az első kereke ép volt a hétvégén Petrovnak. Nagyon unalmas volt a verseny, tényleg, de azért én néztem. "Az alany elismeri hogy Kimi hátráltatta a ferrárit..." na ekkor olyan jót mosolyogtam rajtad. Olvasd el légy szives még egyszer az interjút, nem ír semmi ilyesmit. "Egyébként én nem bírom Kimit"- írnod sem kellett volna. Lassan megalakíthatod az anti-Kimi klubbot. A másik meg, széthajtani egy ilyen autót könyörgöm hogy lehet? Versenyzésre, "nyírásra" van kitalálva. Euzzel az erővel Vettel is kinyírta a Renault motort a hétvégén... Attól mert feltekerik a fordulatszámot maxra, még bírni fogja az autó. Olvastam régi autó-motorban, hogy úgy tesztelik őket a gyárban, hogy maximális fordulatszámon forgatják, aztán leveszik majd megint maximális fordulatszám(ami nem 18.000,hanem ami a csövön kifér). Úgy nézik meg, melyik alkatrész kopik, illetve nem bírja a strapát. Dávid Sándorról meg hááát megvan a véleményem
  15. DJPizsi

    Formula 1

    Daniels én tudomásom szerint a szerelőkhöz nem kell szólnia a versenyzőnek, őket a versenymérnök igazítja el, ki mit csináljon. Mellesleg Massa Alonsot is meg fogja verni, ha majd olyan pálya lesz, ami neki fekszik jobban. Azért mert te utálsz egy versenyzős, lehet hogy más szereti Nekem a kedvencem volt, nem volt nagyképű és mindig a maximumot hozta ki az autóból. Ne felejtsd el, hogy mikor a ferkához ment első versenyt ő is megnyerte. Nekem a kedvencem volt, talán votl benne egy kis flegmaság, de ne mvolt nagyképű; kikérte magának a tiszteletet, de meg is adta ő is másnak. Tipikus finn. Kíváncsi vagyok Massa mit fog mondani, miért nem ő lett az első. fogadunk a benzinre fogja,vagy a gumikra?
×
×
  • Create New...