Jump to content
PirateClub.hu

daniel_1031

Veterán
  • Pontszám

    95
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Hajdúság

Legutóbb itt jártak

751 profil megtekintés

daniel_1031's Achievements

Lézengő

Lézengő (6/24)

1

Közösségi hírnév

  1. még egy apróság, ez szubjektív vélemény, de most blokkoltam le 'adblock' kiegészítővel a facebook részleget, mivel kiüti a szemem, és facebookon úgy is megjelenik a content. akkor látnám értelmét, ha nagyon nagyon gyakran postolnátok. ne felejtsétek el, hogy a többség elsősorban a letöltések miatt vannak itt. érezhetően gyorsabb az új motor, ugye már nem lesznek olyan gyakran leállások? (örülök, hogy nincsenek hirdetések )
  2. Ha átváltok 'Basik' témára, akkor felül a bal ficakban pirateclub logó legyen, ne B betű, de a 'Memory' témánál is M-et ír.
  3. apróság: a segítség topicban vettem most észre, hogy miután nyitottam egy új topicot, nem mutatja hányan nézték meg, pedig már 3-4x ki-be léptem a topicból amit csináltam, és régen azt is megtekintésnek vette. lehet, hogy ha mások nézik meg akkor sem fogja egyből jelezni.
  4. daniel_1031

    Microsoft Windows 7

    Köszi, csak azt nem értem, hogy mitől lenne lassú a starter. Azt pont netbookra szánták, nem? Meg ahogy láttam a videokon nem tűnt lassúnak az acer aspire one-on, illetve láttam olyat is, hogy nem startert raktak rá, mert nem a gyári háttér volt, aero is be volt kapcsolva (úgy tudom starternél nem lehet ilyet), és az sem tűnt lassúnak. 1perc alatt bebootolt.
  5. daniel_1031

    Microsoft Windows 7

    Mondjuk kértem ,hogy ne rakjátok át, mert akkor többen is hozzászólnak, hogy aki tévest ír le kijavítják, mindenki hozzáteszi amit tud, én ezt tapasztaltam a segítség topikban. Azért nem google-zok, mert múltkor a kollégád mondta, hogy az usb telepítés nem egyszerű dolog. Azért járok ide, mert itt tudok kérdezni folyamatosan, több infót megkapok.
  6. daniel_1031

    Microsoft Windows 7

    pedig youtube-on nem egy videót láttam már arról, hogy normálisan megy ezen a gépen a windows7.
  7. daniel_1031

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok, először is kezdeném a lényeggel: ne helyezzétek át kedves moderátorok a topikot, mert a kutya se fogja elolvasni a windows 7 témában, és 1 hét múlva már mindent tudni szeretnék köszönöm! Adott egy acer aspire one laptop, intel atom 1.3ghz procival, és 1gm rammal. Windows xp van rajta. Nekem már van egy windows7 telepítő cd-m, de sajnos a gépben nincs optikai meghajtó, tehát usb-n keresztül kellene majd felrakni rá a windows7-et. Kérdéseim: az xp-re simán nem fogja engedni frissíteni a windows7-et ugye? hanem előtte le kell onnan menteni mindent, és formázás, telepítéssel felrakni a windows7-et? A windows 7 starter jól fog menni ezen a konfigon, nem lesz lassú? Hogy tudom megoldani, hogy pendrive-ról fel tudjam rá telepíteni? Köszönöm a segítséget! kellemes napot mindenkinek. D@niel
  8. daniel_1031

    Microsoft Windows 7

    Hi, egy toshiba laptopom van windows7-el. Amikor bekapcsolom a laptopot, a win7 töltése előtt bejön egy toshiba logó is. Ezt ki lehet valahogy szedni? Windows xp-nél a registry-ben volt erre megoldás, egy csomó gépen megcsináltam, csak egy pillanatra jelenik meg a gyártói logó. Windows7 alatt viszont sok beállítási lehetőség hiányzik a registry-ből, így egyenlőre nem tudom módosítani. Tud valaki megoldást?
  9. daniel_1031

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok, azért írok itt, mert a windows-os topic nem annyira pörög. http://hogyan.org/windows-7-talca-elonezeti-kep-kikapcsolasa A leírtakat megcsináltam, de még mindig előugrik az előnézeti kép, ha valamire ráviszem az egeret. Tud valaki valamilyen megoldást? Nem értem, mi lehet a probléma. windows7 ultimate Köszönöm.: D@niel
  10. A feltöréstől nem lesz lassúbb, az a 3G azért lett lassabb, mer valszeg tele rakta warez, ill. cydia app-okkal.
  11. daniel_1031

    Microsoft Windows 7

    @Kr@sstheon1y: Letöltöttem a progit, lefuttattam. Talán egy kicsivel gyorsabb, de a 40mp nálam nem jött be. Lehet az én notimból többet nem lehet kihozni. Talán annyi, hogy amikor bootol, és be kell írni a jelszót, azt most kivettem, tehát nem kell beírni semmit, de ennél a résznél elég sokat tölt. Hi, a windows7 alatt azt szeretném, ha a tálcán lévő dolgoknál (msn, böngésző, stb.) ha ráviszem az egeret, ne legyen ilyen előnézetis kép. Nem tudom mi a pontos neve, de ezt szeretném kiállítani. Az aero betekintési szolgáltatásnak a pipáját kivettem a tálca-tulajdonságokból, de ez nem az. Nem tudom mi.
  12. daniel_1031

    Hálózati problémák

    Sziasztok, van itthon wifi. Jelszóval le van tíltva. Egy acer notival csatlakozunk hozzá, és nem megy a net. Beírjuk a jelszót, rá is állt a hállózatra, de a net nem jön be. A hálózati megosztási központban látszódik is, hogy mint ha valamitől nem tudná elérni a netet. Vista van a gépen. Más wifit tudja használni, ill. itthon mobillal ha rá állunk, egyből működik.
  13. daniel_1031

    Microsoft Windows 7

    Köszi, megpróbálom! Van valamilyen tapasztalatod?
  14. daniel_1031

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok, a kérdés adott! Mivel lehet gyorsítani a windows7 indítás/leállítás folyamatát? szoftveresen Előre is köszönöm a tippeket. D@niel
×
×
  • Create New...