Jump to content
PirateClub.hu

Vicu83

Veterán
  • Pontszám

    41
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Vicu83

  • Születésnap 11/04/1983

Profile Information

  • Neme
  • Lakhely
    Budapest
  • Érdeklődés
    Imádok filmeket nézni,olvasni és a konyhában kisérletezgetni:D

Legutóbb itt jártak

798 profil megtekintés

Vicu83's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

3

Közösségi hírnév

  1. Ejj de rég beszélgettünk :P

    1. Vicu83

      Vicu83

      szia:)

      hogy vagy?

    2. BlackLunar

      BlackLunar

      Szia kegyednek is :). Köszönöm szépen jól vagyok, készülök a szóbelire :P. Te?^^

  2. sziasztok Fiúk, nekem a nyuszi hozott egy pasit:) szóval happy vagyok. bicajon még gondolkodok..Schindler ha van nyelvvizsgad akkor inkább gyere el valutapénztárosnak,az nem kerül ennyibe -már a képzés és kb 1hetes és el lehet vele helyezkedni:) meg tudsz mellette mást is csinálni.. és jobban is lehet ezzel keresni..
  3. Sziasztok, hát most kicsit lelomboztál Szikla,egy ismim is azt mondta tuti letolnak az autosok az utrol meg tök veszélyes..hátha veszek ezek után akkor minőségre mennék..ha már kiadok érte, majd megnezem ezt trekkinget..
  4. Sziasztok Fiúk:) hogy vagytok? Én is szemezgetek a bicajokkal munkába járás miatt, bár nem tom használtat vagy újat vegyek -e . De a legnagyobb baj ,hogy nekem nagyon bejönnek ezek az új összecsukhatós városi cangák csak az áruk horror... http://bikemag.hu/alapismeretek/milyen-kerekpar-valo-nekem-1 és a 4.képen látható..
  5. sziasztok, Boldog új évet kivánok mindenkinek! jol kezdődik az év az asztali gépem meghalt ugy tünik.... a windows nem indul el..
  6. Sziasztok skacok:) Békés -Boldog Karácsonyt Kivánok Mindenkinek.pusza
  7. szia Eszty , jobbulást kivánok neked. milyen munka érdekelne? hátha látok valamit és akkor tovább adom a részedre..
  8. Sziasztok jelentem a boltban ismerkedés tuti:) Megnéztem az utcsó hajnalhasadást a moziban. hát nekem tetszett , a barinőmnek kevésbé bár szerintem se érte meg a jegy árát a film.. kinek milyen napja volt? és ki mit csinál hétvégén?
  9. csak nem tudom mihez kell nekik:D lassan lépek mert zárnom kell ,örültem ,hogy beszéltünk:) leszedtem a boldogság mérést. kiváncsi vagyok rá . Legyetek jók ,Pénteken jövök:) sziasztok
  10. de jól esik minden törödő szó ,köszönöm is, aztán majd meg látjuk .. majd csak megbotlom a hercegembe:D útközben
  11. de komolyan most mit számit van-e diplomám? van érettségim ,gagyogok angolul keveset,eltartom magam,mosok ,főzök takaritok, kedves vagyok általában az élet elég sok területén erre kiesek a kosárból mert nincs diplomám. néha csak lesek milyen palik vannak
  12. hát elég necces engem anno úgy koppintott le a lovas edzőm ,hogy állatira bejövök neki de túl sok a 12 év korkülönbség ,aztán amikor betöltöttem a 18 -at ,én is úgyanezt mondtam neki amikor bekostolt:D:D
  13. na ha megyek vásárolni én is kiprobálom egy pasival:D az alkatomon nem igazán tudok változtatni napi 12-13 órát ülök havi 21 napba átlag...ez van.. már nem izgat,csak szarul esik ,ha ilyen netes társkeresőn emiatt nem találkoznak velem na meg ,hogy nincs diplomám ,teljesen ki vagyok ettől..
  14. mennék én de reggel 8-9 körül megyek dolgozni és este 9-nél nem érek haza elöbb nagy átlagba és ez van 15 napba a maradék 6 napon meg este 7-re értem haza a melóból..még szerencse,hogy imádom amit csinálok:)de lehet egy szabad napomat be áldozom és kiprobálom a lelkemnek mindenképp jó lesz hiszen segíthetek valakin/vagy valakiken.
  15. Vicu83

    Mi kell a nőnek?

    nekem tetszik:)
×
×
  • Create New...