Jump to content
PirateClub.hu

zed90

Veterán
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About zed90

 • Rank
  Pelenkás

Contact Methods

 • Website URL
  http://mr-be.blogspot.com/

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. zed90

  Orális szexhoroszkóp

  Eddig hülyeségnek tartottam a horoszkópot, de ez most bejött. FF Bika vagyok
 2. zed90

  Ablak helyett itt az átlátszó napelem!

  remek kis villámfogó lenne a tetőből sztem. Érdekes ötlet egyébként, viszont biztosan nem lenne olyan időtálló, mint egy rendes cserép, kérdés, hogy megérné-e legyártani. Mellesleg. a napelemet azért találták ki, mert környezetkímélő energiaforrás lenne, viszont a leggyártása még mindig több kárt csinál mint amit élettartama alatt megspróolna az erőművekben. Szóval a gyártási tehnológia alapból problémás, azt kéne fejleszteni és akkor jobban megérné a "Földnek" is.
 3. Nem mellesleg megjegyezném, hogy milyen jogon akarunk mi más bolygókra is odaköltötözni, hogy azt is tönkretegyük?.... egyszer majd biztos eljutunk oda is, hogy másik bolygót kell keresnünk, de egyenlőre nem új hely után kéne nézni, hanem ezt megtartani épen. Sztem ez a sorrend: klímaváltozás, háborúk a földért, kajáért, (atombombával hamar megoldják) és majd ha a fél népesség éhenhalt meg kipusztult, majd jöhet az életmódváltás. Az embereknél ez így megy, csak ha rá vannak kényszerítve akkor változtatnak. az emberek túl kényelmesek...
 4. zed90

  Flash Menük a mobilra!

  üdv! Nem utolsó sorban itt egy marék flashes téma SonyEriccsonra. [Hidden Content]
 5. zed90

  A menzesz és a szex

  teherbe esésnek kisebb az esélye, de a sperma egy ideig még képes élni. Ha vkinek van hozzá gyomra, csinálja, de nem 100%, hogy elkerülhető, hogy becsússzon.
 6. zed90

  A leghosszabb menetidő ?

  hát attól függ kávé nélkül eddig 2 óra kávéval az isten se tudja egyébként a multiorgazmus állítólag létezik férfiaknál. többször élvez,de nem múlik el az erekció.
 7. zed90

  Ki mire gerjed be?

  sexy doktornéni a tuti
 8. zed90

  Mire gondolnak a nők?

  Sztem az a nő aki úgy öltözködik, hogy megbámulják az élvezi is.
 9. zed90

  A G után az U pont!

  Hát én nem tudom, a g pont az abszpéút működik, sőt... egyébként ez olyan dolog hogy mennyire van rádhangolódva a csaj. Én már jártam úgy, hogy csak "megjátszottam" azt hogy nemsokára elmegyek és erre ő is, hirtelen olyan közel lett, hogy hujuj... Másik tipp: a nők combjának külső oldalán, ahol az izmok találkoznak a medencecsont alatt, kapcsolatban van a csiklóval, van hogy ennek az ingerlése is elég az orgazmus kiváltásához. (nem ok nélkül fogják a lányok cspőjét a lassúzásnál, )
 10. zed90

  Egy kérdés:Ráérsz?

  Sztem azt jelentheti egy randin, hogy a csaj nem akarja még hogy vége legyen a randinak, lelépj vagy ilyesmi. javaslom töltsetétek még együtt az időt egy darabig. akár reggelig is, ha jól megy
 11. zed90

  Meglepetések barátnőnek

  hali! ha ajándékozni akarsz vmit neki akkor én azt javaslom hogy válassz ki vmi közös képet és rakasd rá vmire, bögre, poló, párna... ez mindig bejön! Sok sikert!
×