Jump to content
PirateClub.hu

mirage023

Veterán
  • Pontszám

    141
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About mirage023

  • Születésnap 04/21/1983

Contact Methods

  • MSN
    mirage.s23@windowslive.com

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Békéscsaba

mirage023's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

1

Közösségi hírnév

  1. mirage023

    Navigációs kérdések (új)

    Sziasztok! Először is azért írok, mert nem tudom az összes oldalt végignézni, végigolvasni, másrészt mert remélem, hogy valaki elolvassa és egyből tudni fogja mit a kérdésemre a választ. Megértek, hogy vessek pár pillantást egy navigációs eszközre, ugyanis nem hajlandó betölteni a navigációt!Nem indítja el! Az eszköz márkája - mondom - GPS. ez valami noname kínai. Eddig iGO 8 volt - van - rajta, de mint mondtam, el sem indul. Az egész program ugye SD-n van. Nekem van egy Mio C250 szintén iGO 8-al, de nem működik vele. ( nem mintha feltétlenül kellene neki ) Kérdésem az lenne, hogy valaki tudja-e véletlenül, hogy erre a kínai izére hogyan lehet rárakni a iGO 8-at- hogy működjön is? Előre is köszönöm mindenkinek!
  2. Sziasztok! Olyan nagy kérdésem lenne, hogy van egy 1996.12 havi Opel Corsám 1.2i nyolc szelepes motorral. Ha hideg a motor, akkor nem akar húzni, rángat, olyan mintha nem kapna egyenletesen üzemanyagot ( de ezt csak én gondolom így ) valamint ha már meleg a motor hirtelen gázadásnál nem reagál azonnal, olyan mintha le akarna fulladni, majd elkapja a fordulatot és utána húz rendesen. Ha valakinek lenne ötlete, hogy mi okozza ezt és megosztaná velem, annak nagyon örülnék. Ha részletesebben vagytok kíváncsiak a problémára akkor megpróbálom körülírni. Mindenkinek köszönöm a válaszát előre is!
  3. mirage023

    Te jó isten!

    Szánalmas!!! :o
  4. - Neil Armstrong: Én oda ki nem megyek, b@szd meg! - Teller Ede: Ez kurv@ nagyot robbant, b@szd meg! - József Attila: Ne lökdössél, b@szd meg! - Széchenyi: Ez kurv @ nagy terv, b@szd meg! - Bell: Ez megszólalt, b@szd meg! - Amundsen: Itt kurv@ hideg van, b@szd meg! - Napóleon: Fáj a hasam, b@szd meg! - Lehel: Ez eltört, b@szd meg! - Mátyás király: Ez az igazság, b@szd meg! - Odüszeusz: Haza akarok menni, b@szd meg! - Noé: Ez kurvára esik, b@szd meg! - Ádám: Ez megeszi, b@szd meg! - Galilei: És mégis mozog, b@szd meg! - Colombus: Na, ha ezt el?re tudom, el sem indulok b@szd meg! - Newton: Hát nem pont a fejemre esett b@szd meg! - Zrínyi Miklós: Vaddisznó? Szelíd ez b@szd meg! - Bill Gates: Ez lefagyott, b@szd meg - Challanger kapitánya: Mondtam, hogy ne engedd a nőt vezetni b@szd meg! - Dugonics Titusz: Tartsál már meg, ha' leesek b@szd meg!
  5. mirage023

    A mi kis népszámlálásunk

    A háziállatos volt a legjobb!!! "nem tudom, de nagyon viszket, na meg a "megette a gyerek, megette a gyereket" Nagyon komoly! Köszi :lol:
  6. Nem rossz! Meg mosolyogtatja az embert, nem röhögöm szét az agyam, pont amilyennek lennie kell.
  7. mirage023

    Fishing Fail

    Neeeeeem, ezek nem lehetnek ennyire hülyék.....váááááá..........
  8. mirage023

    Baba vs. Citrom

    De édesek... könnyeztem a röhögéstől :lol:
  9. mirage023

    Régen és most

    A windows volt a legnagyobb... :lol:
  10. nálam sem működik a kereső, akármikor próbálom. Reggel, délben vagy éppen este.
  11. mirage023

    vicc tőlem :)

    Olvastam valamikor és nagyon nagyot ütött, gondoltam megosztom: Kovács panaszkodik a főnökének: - A Szabó mindig seggfejnek nevez! - Szabó, jöjjön ide! Ha még egyszer seggfejnek nevezi Kovácsot, kirúgom. Másnap Kovács megint a fönöknél van. - Na mi van? Megint leseggfejezte? - Nem. De ahogy ittam a reggeli kávémat, rámszólt: Mi van kolléga, beöntés?
  12. mirage023

    Wipeout Top 10 Moments

    Basszus... maj'd beszartam a röhögéstől :lol: :lol: látam már egy-két részét de ezek kimaradtak!! Folyamatosan folyt a könnyem a röhögéstől :lol: :lol:
  13. Ez nagyon jó :lol: Annak, hogy a kocsi motorja leállt....... marha nagy!!! :lol:
×
×
  • Create New...