Jump to content
PirateClub.hu

fifi13

Veterán
  • Pontszám

    246
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: fifi13

  1. Hát ez egy kicsit soványnak tűnik. Miért nem ment el? Hogyan ismerkedtetek meg? stb.
  2. Facebook. Rá szánsz pár délutánt és néhány nővel elbeszélgetsz illetve kávézol így gyorsan összetudsz szedni jó pár nevet és lesz egy saját társékéreső oldalad ahol azok a nevek szerepelnek akiket te választottál és eldöntheted kinek akarsz írni.
  3. A jó öreg "csók megcsalásnak számít?" rutin nálam még mindig bejött.Szerintem a push/pullon van a legnagyobb hangsúly.A shit teszteket meg csak gyakorlatból lehet megcsinálni vagy isten adta tehetséged van ha egy tízes csajnál megúszod az összeset. A humorral meg úgy vagyok hogy nem bohóckodni megyek oda. Komolynak is kell lenni.Főleg amikor a céljaidról és a terveidről kérdez vagy a munkádról.
  4. fifi13

    Nagy mell, vagy kicsi?

    Haver szerint akkora legyen mint egy falhoz csapott hógolyó. Szerintem 85-90/b a legjobb
  5. Vagy ennyi írás helyett átmentél volna az irodájába és szólsz neki, hogy igyatok egy kávét.
  6. A srác nem debil volt hanem alfa. Gondolj bele egy kicsit a nő helyzetébe.Van egy csávó aki oda van értem és elkezdett kerülni közben titokba azért oda figyel "olyan CUKÍÍÍÍÍÍÍ" Ezzel szemben van egy másik aki majdnem, hogy le sem sz*rja mert egy igazi férfi és jobban törődik saját magával és a többi lánnyal."Ez már kihívás" Igen.A nők mindig a bunkókra buknak.Nagyon jó meglátás.Fogadd el hogy ez van mert tényleg bele őrültök. Azért nem kell ekte parasztnak lenni és nem köszönni vagy felrúgni a folyosón.Kedvesen is lehet ezt.Egy ismerősömtől lestem egy trükköt és használ. Reggel vesz 10-15 darab csokit vagy nyalókát és minden ismerős lánynak ad.Senkit sem emel ki a sorból.Majd a nők megteszik.Ha azt hiszitek ez gyerekes akkor egy kis személy leírás:190 magas 110 kiló és 35 éves.
  7. Ez nagyon értenek hangzik.Fogd meg a tökeidet és beszélj vele.Ha ezt csinálod le redukálod minden esélyedet zéróra. Jobb egy barátnak maradni mint egy senkinek.
  8. Ez basz*d féltékenység.Gondolkozz normálisan és írjál rá valami ekte hülyeséget
  9. Na itt a legprofibb.(Hű de egoista hangulatban vagyok) Ez szerintem tök egyértelmű.Ha a haverodról kérdez akkor megpróbál csalni és többet megtudni róla, hogy össze jöjjön e vele. Ha rólad kérdez és mindig van egy jó beszéd témátok akkor valószínű, hogy kedvel. Viszont azt még nem írtad, hogy a csajt már ismerted már elötte, vagy a haveroddal mióta járnak össze. Ebből nagyon nagy veszekedés lehet azt ugye tudod.Egy jó tanács ha tényleg a barátod akkor egy nő miatt felesleges balhézni (kockázatok és mellékhatások tekintetébe.....) Na itt a legprofibb.(Hű de egoista hangulatban vagyok) Ez szerintem tök egyértelmű.Ha a haverodról kérdez akkor megpróbál csalni és többet megtudni róla, hogy össze jöjjön e vele. Ha rólad kérdez és mindig van egy jó beszéd témátok akkor valószínű, hogy kedvel. Viszont azt még nem írtad, hogy a csajt már ismerted már elötte, vagy a haveroddal mióta járnak össze. Ebből nagyon nagy veszekedés lehet azt ugye tudod.Egy jó tanács ha tényleg a barátod akkor egy nő miatt felesleges balhézni (kockázatok és mellékhatások tekintetébe.....)
  10. Szerintem hagyjad had tanuljon és csinálja a dolgait.Viszont arra figyelj, hogy ne hanyagoljon el teljesen.Próbáld ezt tudtára adni.
  11. INTP-tervezők Hírességek:Einstein,Darwin,Szókratész
  12. fifi13

    Pszichés zavar?

    Én állandóan flörtölök.Minél inkább féltékeny annál jobban akar bizonyítani, hogy mindenkinél jobb.
  13. Nem vagyok az alkohol mellett csajozásban, de 1-2 sör azért simán lemehet csajozás előtt.Kis folyékony önbizalom:)Csak meg ne suhanj.
  14. Hmmm....Jó ötleteket mondtál.Tetszik:) Mondjuk a szokásos társaságomba nem vinném.Négyen vagyunk és tök mind1 ki viszi a csajt.Bárki rámozdulhat.Ebben van az izgalom, hogy meglehet e tartani. Ezt egy kicsit tovább fejlesztve amúgy jó lenne ha pár női ismerősöd társaságába vinnéd. Kösz a tippet még 1X
  15. Az hogy nem engedte megfogni a derekát az egy teszt volt.Kíváncsi volt mennyire vagy magabiztos.Ha nekem ezt nem engedte volna meg és elvonul, már rég más csaj agyát fűztem volna.Majd meglátta volna hogy miről maradt le. Azért gratulálok a jó estéhez:)
  16. Esetleg Pesten rossz helyen keresed, de ami igaz az igaz.Kell egy szociális kör hogy a "véletlenek" bekövetkezzenek.Mondjuk én egy koliban voltam hogy 1 lányra 20 fiú jutott.Az kemény volt.Próbálj pár bulis csajjal megismerkedni.Nem kell kikezdeni velük csak mutasson be pár barátnőjének.
  17. Kösz Dannyman hogy igazat adtál. Az előző hozzászólás(Bocs csak még ki sem jelzi a teljes nevedet).Tipikus és tökéletes példája a csajozásnak.Iszonyat királyul leírtad a lényeget.A magabiztosságot és nem voltál oda érte hanem "csak" barátként kezelted.Szerintem ebből csak tanulhat mindenki. Legyen boldog és hosszú kapcsolatotok.
  18. fifi13

    Mi kell a nőnek?

    Szerintem a lényeg az, hogy mint minden férfinak és nőnek más az ideálja.Én szeretem a tüzesebb bevállalós és intelligens nőket.Ergo az én stílusomhoz illenek.Viszont egy biztos a nők nem szeretik a kocka, sportot és a humort csak hírből ismerő férfiakat.Sok emberrel voltam már csajozni és csak egy dolgot próbáltam elmagyarázni mindenkinek......Ha magabiztos vagy minden sikerülhet.A gazdagság a hírnév a pénz nem számít annyira.Persze jól jön de az nem éppen a boldog párkapcsolat titka. Ez az én véleményem.
  19. Akkor gondolom a közelben van egy város ahol már lehet csinálni sok dolgot:)
  20. Hát kedves Zsolt16. Én dohányzok,kávézok,bulikba járok.Szintén rock zenét hallgatok.Filmekbe válogatós vagyok. A többit ne részletezzük.Nem vagyok kedves és aranyos sem.Őszintének meg néha túlságosan is az vagyok.Mégis tudok csajozni.Akkor szerinted ez miért lehetséges? Segítek ha hosszú hajad van és rocker cuccokba jársz nem nagyon fognak ragadni.A második tanácsom, hogy kezdj el egy kicsit izgalmasabb életet élni.Én falat mászok és Krav-magázok.Kezdj el sportolni és alakíts ki egy frankó saját világot egy megfelelő magabiztosságot és elhiheted nekem utána már sokkal könnyebb lesz.
  21. Addig jó, amíg mindenki boldog és nincsenek gondok.Mondjuk nekem van elég, de majd megoldom:)
  22. fifi13

    5 botrányos tipp csajok leitatására!

    Volt egy orosz csajom.Nagyra volt azzal , hogy a Magyarokat leissza.Nosza én kaptam az alkalmon.Én 75 kg vagyok ő kb 55.Szóval elkezdődött a verseny én 7 vodkát ittam meg egymás után ő majdnem egy üveggel.Szóval én félek nőket leitatni.Amúgy sem korrekt.Ha akar akkor iszik.
  23. fifi13

    A kólaivás árt a spermának!

    Én nagyon ritkán iszok kólát.Szinte csak koktélokban.Azért szerintem ez kicsit túlzás amit csinálnak.A fene sem tudja hogy egyes ételekkel és italokkal mit viszel be magadnak.Egészségesen már nagyon nehéz táplálkozni.Amit a boltban veszel és egészséges abban nincs kalória és vitaminok amik kellenek a szervezetnek.Én ismerek egy 93 éves pásztort aki reggel pálinkával indít ,szalonnát és kolbászt eszik és sok bort iszik.Szóval nem csak az étrend rombolhatja a szervezete hanem a stressz és a rohanás is.Én kisvárosi gyerek vagyok és az erdő volt a játszóterem.Rengeteg gyümölcsöt ettem a fákról permetszer nélkül és még mindig élek.Ami a legjobban roncsolja az embert az a folyamatos stressz.Ez ráhat minden dologra a spermákat is beleértve.Fél éve költöztem Pestre és örülök hogy elkerülök onnét. Szóval ha valami történik ne csak egy bizonyos céget(italt)hibáztassatok.Lehet hogy annál mélyebben van a hiba. Wutang82:Gratulálok a kislányhoz.
  24. Ennek a lényege hogy még éreztem iránta valamit.Csak felesleges köröket nem akartam futni.Össz jöhettem volna vele de nem tettem.
  25. fifi13

    Külső vagy belső számit legjobban?

    Én úgy vagyok vele, hogy hiába a csodás lebilincselő belső.Az elején amikor megismered azt nem látod.Mindenki külső alapján ítél először.Aki nem az hazudik.
×
×
  • Create New...