Dinnye92 Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 Na ma megtettem. épp ideje volt. Hajnyíróval, 6 mm-es méretező fejjel. Tök kényelmes, és nem is irritált, nem is szúr. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 Nekem is kellene már egy ideje... még jó, hogy végigolvastam a topicot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfan15 Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 14 évesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csinos Posted Október 30, 2007 Share Posted Október 30, 2007 15 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jajj Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 eggyenklént szoktam kitépni a szőrszálakat:D najó viccet félrevéve nem borotválom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 most nem azért,de sztem ez a szőrtelenítés tiszta b*zis szerintem... komolyan mondom,mint a lányok..."jajj egy szőrszál..." sztem semmi értelme borotválni...+a kockázat,hogy levágod... :S hát ha vagy olyan szerencsétlen, hogy levágod :D amúgy meg a csajok nem a "retro fazonra" buknak szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 16 evesen kezdtem el talan irtani a dzsumbujt Gyantanak meg egy kicsit mazo filingje van, egyszer volt az h poenbol amikor baratnom ment kozmetikushoz hagytam honaljkutyat h szedje le a szaki. Hat b+ ne tudjatok milyen szar moka, pedig elegge jol birom a fajdalmat, /torott kulcscsonttal lovaglas/ de az egy kicsit sok volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaba06 Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 nemit azt kb 16 arcot kb 10 óta rendszeresen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Szörtelenítő krémmel már probáltátok? Én avval probáltam és elég jól bevállt. nem fog töle gyorsabban nőni meg semmi... És nem is fájdalmas. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampa01 Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 A szőrtelenítő krém egy rakás sz*r szerintem. Leszedi de nem végez jó munkát én régebben próbáltam és mindíg hagyott egy kis szőrt maga után. Mondjuk ez szerintem attól is függ hogy kinek milyen erős a szőrzete, nekem nem vált be! Szerintem a borotva a legjobban bevált eszköz erre a célra, vagy a láncfűrész /csak adrenalinőrülteknek/! :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remike Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Kb 14. Elmondanék egy nagy titkot a broki szőr vágásnál. Ha ször növekedéssel megegyező irányba vágod(föntről-->>le) akkor nem pörsög ki, vagy ha igen max 1-2 szőrtösző. Habbal, géllel szerintem mindegy én zuhanyzás közben szoktam folyó vízzel (szerintem legjobb). Hajnyíróval is jó csak nekem csak egy van és a hajamban nem akarok quki szőrt.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabfer Posted Január 30, 2008 Share Posted Január 30, 2008 én meg csak annyit fűznék hozzá, hogy azért pattogzik ki mert egyyrészt irritációnak van kitéve a bőr, másrészt vagy az eszköz vagy a kezed vagy valami nem volt elég tiszta, harmadrészt érzékeny a bőröd, negyedrészt begyulladt a szőrtüsző. ha én leborotválom az arcom és nem kenem be áftör sé vel, akkor se pattogzik ki. igaz én már lassan 15 éve borotválom... és elektromos borotvával. aki ügyetlennek hiszi magát használjon szörtelenítő krémet, mert ugyanúgy mint a borotvánál, a krémnél is kell kis ügyesség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
re4L Posted Január 30, 2008 Share Posted Január 30, 2008 14. születésnapom előtt 1 héttel LEVÁGTAM (szal nem teljesen borotváltam:D) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 14 évesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mory Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 asszem 16 évers koromóta csupasz vagyok és igy szeretnek a lányok... igy az igazi csak csupasz csajjal volt szerencsém mindig.... ha lesz ellentét sztem otthagyoma csajt.... :D Amugy meg gél+sima borotva+ nivea balzsam mindenhova és ápolt vagy mindenhol !! ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampa01 Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 13,5 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
razorbig Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Én is olyan 14 voltam! Látom van azért itt néhány ember aki Retrosexual Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Február 10, 2008 Share Posted Február 10, 2008 Amikor 17 évesen novemberben herecsavarral elvittek kórházba és műteni kellett, akkor beretválták le, de amúgy meg kifejezetten szakáll-és-egyéb-szőrnyíróval tök normálisan lehet vágni (akkus, vízálló Remington, és titánbevonatú pengék, annak semmi sem tud ellenállni, mondjuk broki után megmosom a fejet ha szakálligazítok ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.T.T.I.L.A Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Szoval elöszőr is hello 13 vok és még nem borotválom nem mondom hogy nem szőrös de nincs is dzyumbuj vajon el kezdjem borotválni vagy sem és kiméletesbbb az ollo vag inkábbb a borotva hát mit mondjak haj nyíró jó hogy nem egyből lánc fűrész ja és ha be kenem elötte vagy utána krémmel???? Válaszokat várok!!!!!Ha pl:el megyek egy buliba és ott van egy lány csupasz vok és neki ez nem tetszik de viszont másnak igen mitt tegyek csupasz közepes vagy semmi borotva??????????????????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 Sima borotvával egy kis víz alatt és már indulhat is.... ÁM mikor elsőnek csinálod és nagyon nagy ájánlom hogy olloval vagy vmivel rövídíts belőle mert belehall a borotva.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghisler Posted Május 6, 2008 Share Posted Május 6, 2008 Én arra lennék kíváncsi hogyha leborotválom mennyi idő alatt nő teljesen vissza?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Május 6, 2008 Share Posted Május 6, 2008 Nekem 5nap alatt visszanő (legalábbis 5naponként kezd számomra zavaró lenni a "szakállam"), de ez gondolom egyénenként is függ. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaten89 Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 én kb hetente szoktam borotválni, és hogy egy két embert megnyugtassak 5 év alatt még egyszer se vágtam bele, és már irritáció sincs a szőrtelenítő krémek meg télleg sz@rt se érnek, gyantával meg hagyjanak békén igaz a borotválás utáni második nap az gyilkos amikor már SZÚÚÚÚÚR témához szólva 15 voltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 14 évesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grounder Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 15 éves korom óta mindig 1 cm-re vágom nálam ezt szeretik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Electro12 Posted Január 7, 2009 Share Posted Január 7, 2009 Kb.: 16 éves korom óta, és mostanság már nem borotválom, hanem gyantázom. Kicsit fájdalmas, de meg lehet szokni, és kb 2-3 hónapig nem kell hozzányúlni. Jah, és a szőrtüszők se gyulladnak be. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Január 8, 2009 Share Posted Január 8, 2009 13 éves korom óta! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViiCTORiiUS Posted Január 8, 2009 Share Posted Január 8, 2009 15 évesen 2-3 hónap? Az zsír Gondolom a fájdalom viszont halálos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geratar Posted Január 8, 2009 Share Posted Január 8, 2009 egy kis statisztika: A nők azt szeretik, ha egy férfi fanszőrzete: Rövidre nyírt - 51% Teljesen leborotvált - 23% Szőrös - 16% Egyedien, egyszerűen borotvált (pl. csíkra) - 8% Egyedien, mintásra borotvált (pl. csillag) - 2% A férfiak azt szeretik, ha a saját fanszőrzetük: Rövidre nyírt - 47% Szőrös - 34% Teljesen leborotvált - 11% Egyedien, egyszerűen borotvált (pl. csíkra) - 5% Egyedien, mintásra borotvált (pl. csillag) - 3% Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
padre87 Posted Február 24, 2009 Share Posted Február 24, 2009 14évesen vágtam... 15évesen leborotváltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts