Jump to content
PirateClub.hu

morze

Veterán
  • Pontszám

    723
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: morze

  1. morze

    nCore

    Letöltöd ami kell, 48 óráig bent hagyod a torrent kliensedben és le van tudva a seed kötelezettséged... Ha az aktivitás menüpont alatt már nem látszik a letöltött torrent, akkor az azt jelenti, hogy teljesítetted a kötelezettséget, így lehet ellenőrizni. https://ncore.cc/hitnrun.php Ezt nem igazán értem. Ha nincs leecher a torrentnél, akkor kinek akarod te seedelni? nCore-nál nem is az a lényeg, hogy orrba-szájba seedeld a torrentet, hanem hogy 1.0-ás arányig vagy ha azt nem tudod teljesíteni, akkor 48 óráig bent maradjon a torrent a kliensedben. És ehhez nem kell 31 napig bekapcsolva lennie a gépednek.
  2. morze

    Minecraft

    Webtárhelyen nem fogsz tudni minecraft szerver futtatni. Minimum egy VPS-re lenne szükséged, kérdés, hogy mi célból szeretnél szervert futtatni (baráti összejövetel vagy esetleg valami komolyabb szerver)?
  3. morze

    Ötletek A Fórumhoz

    Nem igazán értem, hogy mi köze van egy karácsonyi témának az életkorhoz... Bocs az offért.
  4. Gratulálok a nyertesnek! Szép munka volt.
  5. Azt hiszem nem ment át, amit mondani akartam. Most vegyük pl. a Gyűrűk Ura filmeket. Baromi jól megcsinálták, szó sincs róla, de amikor véget ért a trilógia, akkor bajban voltak, mert hát milyen filmet forgassanak, ami annyi nézőt meg tudna mozgatni, mint anno a Gyűrűk Ura? Ekkor jött az, hogy elővették a Hobbitot, belepakoltak olyan szereplőket, akik egyébként a könyvben nem voltak benne, csak a nézők kedvéért betették őket, hogy még nagyobbat kaszálhassanak velük. Vagy itt van a Star Wars is. Szerintem egyet érthetünk abban, hogy akkora sci-fi, mint amekkora a SW volt annak idején, mostanában nem nagyon születik, mert nincs semmi eredeti ötlet, ezért fogják, előveszik a SW-t és megint kaszálni akarják a pénzt vele. És most jön a Harry Potter (is)... Én úgy gondolom, hogy ez már egy lezárt filmnek az erőltetett folytatása /inkább spin-offja (-> nem tudom film esetén lehet-e ilyet mondani rá)/. Most gondoljatok bele, ha folyton előveszik a régi filmeket, akkor abból mi lesz?
  6. Hár érdekes lesz. Én ugyanolyan erőltetettnek érzem, mint a hobbitot (gyűrű ura) és a star wars-t. Egyszerűen arról van szó, hogy nem tudnak már jó történeteket kitalálni, ezért előveszik a régieket. Ha ez lesz a jövő, akkor az elég szomorú lesz...
  7. Sziasztok, Ha filmet töltötök le, akkor melyik hangzást preferáljátok és miért? :-)
  8. morze

    Ötletek A Fórumhoz

    Köszönöm, így már tökéletes minden.
  9. morze

    Ötletek A Fórumhoz

    Nem lehetne szó arról, hogy visszarakjátok a default IPB skint? A mostaniak közül egyiket sem tudom megszokni.
  10. Miért lett törölve a default IPB skin? Talán az volt még a leghasználhatóbb az összes többi skin közül...
  11. morze

    Az új YouTube

    Használjátok a Cosmic Panda felülelet, az valamivel elviselhetőbb (ugyanitt ki is lehet kapcsolni, ha nem tetszene): http://youtube.com/cosmicpanda Szerintem pont hogy jobb lett. Mellesleg te miket küldözgetsz emailben, hogy 25MB-os csatolmányméret nem elég?
  12. Egyedül én szoktam kávézni, de nem esek túlzásokba... Napi egy adag kávé fogy el.
  13. A tárhely által megengedett legnagyobb méretű állományok a legmegfelelőbbek, ugyanis ilyenkor nem kell ötven részre darabolni a fájlt, amit aztán megérsz letölteni... A mai internetsebességek pedig nem indokolják a kis méretű állományokat. Ha eleve olyan lassú a tárhely, akkor nem oda kell tölteni.
  14. A csúnya szavakat szerintem nyugodtan kiírhatod, már csak a szöveghűség érdekében is. Meg aztán egyébként is 18+ kategóriába van sorolva a játék, szóval ilyen szempontból sem lenne semmi akadálya a kiírásnak.
  15. morze

    Harry Potter 7 1-2.rész

    Megj.: Az eredeti cikkben MTV-s videó van beágyazva, de mivel ezt a PirateClubbon nem lehet, ezért egy youtube-os videót raktam a cikkbe.
  16. morze

    Unreal Tournament vagy Quake?

    Mit értesz normális multiplayer alatt? A QuakeLive szvsz teljes egészében multiplayer, a gyakorlómódot leszámítva.
  17. Egy lépéssel közelebb jutottunk a hús-vér robotok kérdésében. Már csak azt kéne kitalálni, hogy hogyan növesszenek mesterségesen különböző szerveket (ezek közül talán az agy lenne a legnehezebb), hogyan manipulálják az agyat (emlékek, megszerzett tapasztalatok) és kész a hús-vér robot.
  18. Melyik a jobb FPS játék a kettő közül és miért? Ha lehetséges, akkor pár mondatos indoklást is írjatok, hogy miért azt választottátok, amit.
  19. morze

    Zenei játék

    Szeretem Scooter pörgősségét, de ennél azért vannak jobb zenéi is. Erre csak 6/10 pontot tudok adni. ATB - Magnetic Girl http://www.youtube.com/watch?v=FQKwf49LUWk Ehhez mit szóltok? Kicsit olyan relaxációs hangulata van, de ne tekerjetek bele!
  20. morze

    Zenei játék

    Nem rossz, de egy kicsit lapos a zenéje. 7/10. N.E.R.D - Rock Star (Jason Nevins Remix Edit) http://www.youtube.com/watch?v=GZAgfdO9kqw
  21. morze

    Szivatás

    Mi egy 20 kilós kartoncsövet borítottunk fel véletlenül egy klubhelyiségben. Akkorát szólt, hogy mindenki felugrott ijedtében, az épület körül lakók pedig sorban jöttek le megnézni, hogy mi történt. Ami engem illet, én azt hittem, hogy a közelben leszakadt egy emelet... Erről pedig egy hasonló szituáció jut eszembe. Alsóban volt egy felsőbb éves csaj, akit szünetekben úgy szoktunk csúfolni, hogy "Lidi szájpadlás". Nem részletezem, hogy miért. A lényeg, hogy az osztálytársakkal egyik szünet vége után is folytattuk ezt (mivel késett a tanár), tehát felváltva mindig benyitottunk az osztályba és bekiabáltuk a fenti szöveget. Igen ám, de az osztálytársaim voltak olyan kedvesek, hogy engem is beküldtek, "most én jövök" felkiáltással. Szóval benyitok, bekiabálok, na b.meg nézem ott a tanár!!!! Hát ez sem volt semmi szívatás...
  22. morze

    Call of Duty Black Ops magyarítás

    Hajrá! Ha olyan jó minőségű lesz a fordítás, mint a képeken, akkor maximálisan támogatom az ötletet.
  23. morze

    Hosszú vagy rövid?

    A főzős kávé az minek számít? Én azt szeretem!
  24. Samsung. Évek óta használok Samsung vinyókat. Egy gyári hibásat leszámítva egyikkel sem volt még gondom.
×
×
  • Create New...