Jump to content
PirateClub.hu

Grounder

Veterán
  • Pontszám

    43
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    43° 23'

Legutóbb itt jártak

653 profil megtekintés

Grounder's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

1

Közösségi hírnév

  1. Grounder

    Konfigurációk, alkatrészek

    a mostaniról nem is adok inkább említést, mert ez nem is videó kártya szerintem! Amúgy köszönöm a gyors választ, legalább most már leszűkült a kör 2 videó kártyára! Az ár az azért csak ennyi, mert jelenleg erre van keretem, vennék én 60k ért is csak ha nincs miből:D!
  2. Grounder

    Konfigurációk, alkatrészek

    Sziasztok! Jó ideje azon gondolkozom, hogy milyen videó kártyát vegyek a számítógépembe! Mert a mostani kártyám eléggé, rossz választás volt, és gondoltam tőletek megkérdezem, hogy mit tudtok ajánlani! A jelenlegi konfigom! CPU típusa: DualCore AMD Athlon 64 X2, 3000 MHz (15 x 200) 6000+ Alaplap neve: Asus M3N78-VM Rendszermemória: 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Opr. neve: Microsoft Windows 7 Ultimate 64bit Táp: 400W Amit még szeretnék hozzátenni, hogy az ár az legyen 20 000 és 25 000 Ft között! Ha akármilyen kérdésetek van még, hogy választ tudjatok adni, csak kérdezzetek! További szép napot, és kellemes ünnepeket!
  3. Grounder

    Windows Vista

    Sziasztok Az lenne a problem h egy magyarítást se tok feltenni a vista ultimate x64-re elmegy kb 95%-ig és csak ugy kilép mintha semmi sem történt volna!Most már télleg nem tom mit kéne csinállni vele valaki aki ért hozzá segítsen plíííz!
  4. Szevasztok! Nah az lenne a problem h van egy NEM fiatal hl-dt-st dvdram gsa-h12n LG dvd íróm és mostanában olyan hülyeségeket csinál hogy berakok egy üres dvd-t oké rendben kiválasztom a filmeket tovább megyek és akk kiírja h mentsek el vmi image file-t ezt eddig sose csinálta nah mind1 nem ez a lényeg elkezdi írni, sebesség 200Kb/s és 14000Kb/s között mozog.Ki is írja mondja h sikeres jólvan ezután ugye elvileg az jönne h kiadja automatikusan a cd-t. hát ez nálam nem így jött össze várom várom de nem non akar kijönni kinyitom manuálisan visszacsukom és ÜRES a dvd!ez már annyira idegesít néha egy hajszálon múlik h nem szakitom ki az írót!!!!Valaki legyenszives segíteni vagy vmi mert ez így már nem állapot! Ja és pontosan leírná vki vagy vmi linket küldene h hogyan is kell használni a firmware-t!Mert egyszer elrontottam a gépet az okoskodásom miatt
  5. Grounder

    Tanár beszólások

    Nálunk is volt egy durva azt mondja biosztanár "Ejj gyerekek jobb ha tudtok róla h minden harmadik ember közületek szívrohamba fog meghallni" tanár is nézett h mit mondott de mi h néztünk.Meg matekórán osztálytársamnak matektanár mondja "Maradjon már csöndbe mert kinyirom innen:@"
  6. Jobb fiunak lenni mert mi legalább tudunk mivel játszani!
  7. Grounder

    Gyúrjunk wazze!

    Most így kari után kéne egy jó edzésterv valaki összeállitana nekem egy jót magamról annyit h 4 hónapja járok 16 éves vok és hétvégén nem tok menni ugyhogy egy 5 napos napi egy órás edzésterv kéne valaki szánjon meg engem pls a gépekről annyit h szinte minden gép van ott ahova járok!
  8. Kössz lazlo csak azért kérdeztem mert ő neki az ilyen jön be és ő télleg olyan visszahúzodó tipus volt már nem annyira! Kösszi még1*
  9. Sziasztok Azt szeretném kérdezni hogy mit is jelent az hogy macis stílus mert egy csajtól kérdeztem h mi jön be neki és ő mondta h a mackós stílus de az pontosan milyen valaki magyarázza el nekem lécci. Lazlo legfőképpen te segíts nekem mert látom hogy nálad azt szeretik és gondolom te már jól nyomod:d de azért a többiek is segítsenek
  10. Grounder

    Gyúrjunk wazze!

    kössz a fekvenyomást meg a hasprést eddig is csináltam de azt nem tudtam hogy a hasprés is erősíti a mellet
  11. Grounder

    Hogy lehet topicot csinálni?

    hogy válaszoljak hülyeséget pff ez aztán értelmes volt!
  12. Grounder

    Gyúrjunk wazze!

    Hello milyen gyakorlatokkal tudom fejleszteni a mell izmot meg a hasizmot ami nagyon használ??Ja és lécci magyarázzátok is el ne csak azt írjátok le hogy mi a neve a gépnek mert én csak annyit tok hogy mi a tárogatás ami ilyen furcsa nevü aztán késsz! Kössz előre is!
  13. Grounder

    Konfigurációk, alkatrészek

    Hát látszik nem értek hozzá de azért kössz a segítséget ! Amugy kell netezésre is meg programokra is meg játékra is de játékoknál nem gondolok nagyra csak azért ilyen motogp08 ne akadjon meg a san andreas-se általában ezekel játszok akadozva:@ Ja és amugy valami véleményetek vagy tapasztalat van a sapphire Radeon HD 4670-ről mert ugy hallom karaly cucc ennyi pénzért 21 000 Ft? És azt szeretném megtudni hogy mi is az aCross Fire?
  14. Grounder

    Konfigurációk, alkatrészek

    én azt szeretném megtudni hogy ez jó összeállitás én csinálltam?! Alaplap: Asus m2a-VM HDMI AM2 14 674Ft CPU: AMD Phenom X3 8750 dob AM2 31 748Ft CPU Cooler: Asus K8P2 - 8SB45 3782Ft Memória: 2048/800Mb DDr2 5808Ft Winyó: 320Gb Samsung 7200rpm/16 MB Sata 3 év gari 13 259Ft Videó kari ASUS 7300 GT 256 MB PCIE DDr2 11064Ft DVD író DVD+RW Asus 6010Ft Gépház Mercury Miditorony KM81 fekete 400W 8976Ft Hangkari: Cmedia Sound 8768 Pci 8 csat. 3394 ft Összesen:98 715Ft Lehet tök hülyeség az egész de várom az észrevételeket és a segítségeteket!
  15. Grounder

    Használati utasítások

    Pfff mert ettől nem jön rá magától az ember!
×
×
  • Create New...