Jump to content
PirateClub.hu

A.T.T.I.L.A

Felhasználó
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

A.T.T.I.L.A's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. A.T.T.I.L.A

    Sperma kinek mikor jött meg?

    Andreassnak teljesen igaza van mert nem mindenkinak van magömlése mint nekem az osztba jóformán senkinek de mégis jönn nekem is de nem kicsit nagyon szoval le fel akéz utána be ki a farok hajra fiúk mi perverz csődödök tartsunk össze ja és már bocsi de töketlen az akinek nincs gecije 13 évesen és legalább próbáltad vagy csak hagyod?????na mindegy űzükk az ipart hoki csapat csáááá LOL
  2. elöszőr 5 éves koromban láttam ujságba de mivel az uncsi voltc abba hagytam uttána 7 éve koromba elő jött a tvben nézés meg dvd stb. aztán abba hagytam 9 éves koromban pedig már úgy űztem az ipart mint valami nagy iparos egészen mostanáig de nem örökre azokat akkarom nézni mivel kell élőőőő is viszont arra vissza térve a dbelam 7 éves korodba ki próbáltad a sexet vagy mi? Elég furán írtad????????
  3. A.T.T.I.L.A

    Ti mikor borotváltátok először?

    Szoval elöszőr is hello 13 vok és még nem borotválom nem mondom hogy nem szőrös de nincs is dzyumbuj vajon el kezdjem borotválni vagy sem és kiméletesbbb az ollo vag inkábbb a borotva hát mit mondjak haj nyíró jó hogy nem egyből lánc fűrész ja és ha be kenem elötte vagy utána krémmel???? Válaszokat várok!!!!!Ha pl:el megyek egy buliba és ott van egy lány csupasz vok és neki ez nem tetszik de viszont másnak igen mitt tegyek csupasz közepes vagy semmi borotva???????????????????
×
×
  • Create New...