Jump to content
PirateClub.hu

morze

Veterán
  • Pontszám

    723
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

981 profil megtekintés

morze's Achievements

Made in China

Made in China (12/24)

10

Közösségi hírnév

  1. morze

    nCore

    Letöltöd ami kell, 48 óráig bent hagyod a torrent kliensedben és le van tudva a seed kötelezettséged... Ha az aktivitás menüpont alatt már nem látszik a letöltött torrent, akkor az azt jelenti, hogy teljesítetted a kötelezettséget, így lehet ellenőrizni. https://ncore.cc/hitnrun.php Ezt nem igazán értem. Ha nincs leecher a torrentnél, akkor kinek akarod te seedelni? nCore-nál nem is az a lényeg, hogy orrba-szájba seedeld a torrentet, hanem hogy 1.0-ás arányig vagy ha azt nem tudod teljesíteni, akkor 48 óráig bent maradjon a torrent a kliensedben. És ehhez nem kell 31 napig bekapcsolva lennie a gépednek.
  2. morze

    Minecraft

    Webtárhelyen nem fogsz tudni minecraft szerver futtatni. Minimum egy VPS-re lenne szükséged, kérdés, hogy mi célból szeretnél szervert futtatni (baráti összejövetel vagy esetleg valami komolyabb szerver)?
  3. morze

    Ötletek A Fórumhoz

    Nem igazán értem, hogy mi köze van egy karácsonyi témának az életkorhoz... Bocs az offért.
  4. Gratulálok a nyertesnek! Szép munka volt.
  5. Azt hiszem nem ment át, amit mondani akartam. Most vegyük pl. a Gyűrűk Ura filmeket. Baromi jól megcsinálták, szó sincs róla, de amikor véget ért a trilógia, akkor bajban voltak, mert hát milyen filmet forgassanak, ami annyi nézőt meg tudna mozgatni, mint anno a Gyűrűk Ura? Ekkor jött az, hogy elővették a Hobbitot, belepakoltak olyan szereplőket, akik egyébként a könyvben nem voltak benne, csak a nézők kedvéért betették őket, hogy még nagyobbat kaszálhassanak velük. Vagy itt van a Star Wars is. Szerintem egyet érthetünk abban, hogy akkora sci-fi, mint amekkora a SW volt annak idején, mostanában nem nagyon születik, mert nincs semmi eredeti ötlet, ezért fogják, előveszik a SW-t és megint kaszálni akarják a pénzt vele. És most jön a Harry Potter (is)... Én úgy gondolom, hogy ez már egy lezárt filmnek az erőltetett folytatása /inkább spin-offja (-> nem tudom film esetén lehet-e ilyet mondani rá)/. Most gondoljatok bele, ha folyton előveszik a régi filmeket, akkor abból mi lesz?
  6. Hár érdekes lesz. Én ugyanolyan erőltetettnek érzem, mint a hobbitot (gyűrű ura) és a star wars-t. Egyszerűen arról van szó, hogy nem tudnak már jó történeteket kitalálni, ezért előveszik a régieket. Ha ez lesz a jövő, akkor az elég szomorú lesz...
  7. Sziasztok, Ha filmet töltötök le, akkor melyik hangzást preferáljátok és miért? :-)
  8. morze

    Ötletek A Fórumhoz

    Köszönöm, így már tökéletes minden.
  9. morze

    Ötletek A Fórumhoz

    Nem lehetne szó arról, hogy visszarakjátok a default IPB skint? A mostaniak közül egyiket sem tudom megszokni.
  10. Miért lett törölve a default IPB skin? Talán az volt még a leghasználhatóbb az összes többi skin közül...
  11. morze

    Az új YouTube

    Használjátok a Cosmic Panda felülelet, az valamivel elviselhetőbb (ugyanitt ki is lehet kapcsolni, ha nem tetszene): http://youtube.com/cosmicpanda Szerintem pont hogy jobb lett. Mellesleg te miket küldözgetsz emailben, hogy 25MB-os csatolmányméret nem elég?
  12. Egyedül én szoktam kávézni, de nem esek túlzásokba... Napi egy adag kávé fogy el.
  13. A tárhely által megengedett legnagyobb méretű állományok a legmegfelelőbbek, ugyanis ilyenkor nem kell ötven részre darabolni a fájlt, amit aztán megérsz letölteni... A mai internetsebességek pedig nem indokolják a kis méretű állományokat. Ha eleve olyan lassú a tárhely, akkor nem oda kell tölteni.
  14. A csúnya szavakat szerintem nyugodtan kiírhatod, már csak a szöveghűség érdekében is. Meg aztán egyébként is 18+ kategóriába van sorolva a játék, szóval ilyen szempontból sem lenne semmi akadálya a kiírásnak.
×
×
  • Create New...