Jump to content
PirateClub.hu

morze

Veterán
 • Content Count

  723
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Semleges

About morze

 • Rank
  Made in China

Recent Profile Visitors

721 profile views
 1. morze

  nCore

  Letöltöd ami kell, 48 óráig bent hagyod a torrent kliensedben és le van tudva a seed kötelezettséged... Ha az aktivitás menüpont alatt már nem látszik a letöltött torrent, akkor az azt jelenti, hogy teljesítetted a kötelezettséget, így lehet ellenőrizni. [Hidden Content] Ezt nem igazán értem. Ha nincs leecher a torrentnél, akkor kinek akarod te seedelni? nCore-nál nem is az a lényeg, hogy orrba-szájba seedeld a torrentet, hanem hogy 1.0-ás arányig vagy ha azt nem tudod teljesíteni, akkor 48 óráig bent maradjon a torrent a kliensedben. És ehhez nem kell 31 napig bekapcsolva lennie a gépednek.
 2. morze

  Minecraft

  Webtárhelyen nem fogsz tudni minecraft szerver futtatni. Minimum egy VPS-re lenne szükséged, kérdés, hogy mi célból szeretnél szervert futtatni (baráti összejövetel vagy esetleg valami komolyabb szerver)?
 3. morze

  Ötletek A Fórumhoz

  Nem igazán értem, hogy mi köze van egy karácsonyi témának az életkorhoz... Bocs az offért.
 4. Gratulálok a nyertesnek! Szép munka volt.
 5. Azt hiszem nem ment át, amit mondani akartam. Most vegyük pl. a Gyűrűk Ura filmeket. Baromi jól megcsinálták, szó sincs róla, de amikor véget ért a trilógia, akkor bajban voltak, mert hát milyen filmet forgassanak, ami annyi nézőt meg tudna mozgatni, mint anno a Gyűrűk Ura? Ekkor jött az, hogy elővették a Hobbitot, belepakoltak olyan szereplőket, akik egyébként a könyvben nem voltak benne, csak a nézők kedvéért betették őket, hogy még nagyobbat kaszálhassanak velük. Vagy itt van a Star Wars is. Szerintem egyet érthetünk abban, hogy akkora sci-fi, mint amekkora a SW volt annak idején, mostanában nem nagyon születik, mert nincs semmi eredeti ötlet, ezért fogják, előveszik a SW-t és megint kaszálni akarják a pénzt vele. És most jön a Harry Potter (is)... Én úgy gondolom, hogy ez már egy lezárt filmnek az erőltetett folytatása /inkább spin-offja (-> nem tudom film esetén lehet-e ilyet mondani rá)/. Most gondoljatok bele, ha folyton előveszik a régi filmeket, akkor abból mi lesz?
 6. Hár érdekes lesz. Én ugyanolyan erőltetettnek érzem, mint a hobbitot (gyűrű ura) és a star wars-t. Egyszerűen arról van szó, hogy nem tudnak már jó történeteket kitalálni, ezért előveszik a régieket. Ha ez lesz a jövő, akkor az elég szomorú lesz...
 7. Nekem ez nagyon tetszik. Érdekes hatásokat lehet majd vele csinálni az egyszer biztos.
 8. morze

  Dolby Digital vagy DTS?

  Sziasztok, Ha filmet töltötök le, akkor melyik hangzást preferáljátok és miért? :-)
 9. morze

  Ötletek A Fórumhoz

  Köszönöm, így már tökéletes minden.
 10. morze

  Ötletek A Fórumhoz

  Nem lehetne szó arról, hogy visszarakjátok a default IPB skint? A mostaniak közül egyiket sem tudom megszokni.
 11. Miért lett törölve a default IPB skin? Talán az volt még a leghasználhatóbb az összes többi skin közül...
 12. morze

  Minecraft

  -
 13. morze

  Az új YouTube

  Használjátok a Cosmic Panda felülelet, az valamivel elviselhetőbb (ugyanitt ki is lehet kapcsolni, ha nem tetszene): [Hidden Content] Szerintem pont hogy jobb lett. Mellesleg te miket küldözgetsz emailben, hogy 25MB-os csatolmányméret nem elég?
 14. Egyedül én szoktam kávézni, de nem esek túlzásokba... Napi egy adag kávé fogy el.
 15. A tárhely által megengedett legnagyobb méretű állományok a legmegfelelőbbek, ugyanis ilyenkor nem kell ötven részre darabolni a fájlt, amit aztán megérsz letölteni... A mai internetsebességek pedig nem indokolják a kis méretű állományokat. Ha eleve olyan lassú a tárhely, akkor nem oda kell tölteni.
×