Jump to content
PirateClub.hu

szogyenyi

Veterán
  • Pontszám

    836
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: szogyenyi

  1. szogyenyi

    Microsoft Windows 10

    Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy ha angol nyelvű win10-et teszek fel és felcsatlakozok a hálózatra, akkor a régióm szerint fog valamit módosítani a beállításokon? Azért lenne fontos, mert ki szeretném próbálni a Cortana-t, de ugye az a magyar nyelvű rendszereken még nem elérhető. Angol esetében is kell trükköznünk a régió bállításokkal? (pl tegyük fel, hogy nem jelentkezek be a Microasoft fiókommal, hanem létrehozok egy Offline profilt és úgy használoma rendszert)
  2. szogyenyi

    GTA 5

    A PS4/XBOX ONE verziókkal együtt jelenik meg. Valamikor ősszel, vagy később. Az Amazon Dec 31-et ír.
  3. szogyenyi

    WWE pankráció

    Hát, nem volt valami nagy durranás. RVD vs Dean Ambrose: Tudni való volt, hogy a Shield bele fog avatkozni a mérkőzésbe. Még ha nem szivárgott volna ki a történés, akkor sem lepett volna meg. Kane vs Bray Wyatt: Elég alacsony színvonalú volt Inferno meccshez képest. Az eredmény ismét nem meglepő. A Wyatt család amúgy is nagy push-ban van, Kane meg megy forgatni. Nem volt kérdéses, hogy Bray megnyeri a debutáló meccsét. Damien Sandow vs Cody Rhodes: Egyáltalán nem érdekelt, ki fog nyerni. Nem szimpatikus egyikőjük sem. Ha a MiTB táskáért ment volna a harc sokkal jobb lett volna. Christian vs Alberto Del Rio: Mint már említettem, Christian túl nagy nyerő szériában volt ahhoz, hogy megnyerje az övet. Így a Mexikói Superman ismét tarolt. Ki hitte volna... CM Punk vs Brock Lesnar: Annak ellenére mennyire hypeolták, engem egyáltalán nem érdekelt. Brock Lesnar győzelme nem meglepő, tekintve azt, hogy idén nem lesz több meccse. Daniel Bryan vs John Cena: Végre, müzli kikapott! YES! YES! YES! Orton beváltotta a tatyót és újra gazdát cserélt az öv? NO! NO! NO! Mármint oké, Orton megérdemli az övet, mint ahogy a Heel turnt is, de akkor legalább Cena nyert volna és rajta váltotta volna be azt a nyamvadt táskát. Legalább év végéig nézhettük volna, ahogy Orton pépesre veri SzuperCenát. Sajnálom szegény Danielt, nagyon megérdemelte már a WWE címet, de így elvenni tőle nagy pimaszság volt...
  4. szogyenyi

    WWE pankráció

    Christian mint WHC? Nem tartom esélyesnek (sajnos), Del Rio túl nagy pusht kap mostanság. Illetve eddig nagyon Christian oldalára billent a mérleg. Túl szép, hogy igaz legyen. Vagy ha mégis nyer max megfosszák tőle majd a másnapi RAW-on, mint anno...
  5. szogyenyi

    WWE pankráció

    Akkor lenne igazán jó, ha meg is nyerné a U.S övet. De sajnos part time szerződéssel ez nem igen lehetséges. De ki tudja. Ja az Inferno meccs ki is ment a fejemből, biztos jó lesz. Kíváncsi leszek Wyatt-re hogyan fog teljesíteni.
  6. szogyenyi

    Minecraft

    Sziasztok. Tudtok ajánlani egy olyan modot nekem, amivel a karakter gyorsabban tud sprintelni? Keresgéltem de nem igazán találtam ilyet, vagy ami volt az tele van felesleges bónusz képességekkel amire nekem nincs szükségem.
  7. szogyenyi

    WWE pankráció

    Néha elolvasom az összefoglalókat, vagy ha RVD jó meccset alakít azt megnézem.
  8. szogyenyi

    Konfigurációk, alkatrészek

    Köszönöm frodrik! Találtam nekem valót!
  9. szogyenyi

    Konfigurációk, alkatrészek

    Sziasztok. Régebbi típusú alaplapot keresek, AM2+ processzorfoglalattal és DDR2 memóriafoglalattal, de sajnos már sehol sem találok. Tudtok egy megbízható helyet, ahol még találok ilyen típusú alaplapot?
  10. Végre elérhető áron találtam egy God of War 3 példányt. Be is ruháztam rá. Már alig várom a jövőhetet, hogy a kezeim között szorongassam a lemezt
  11. szogyenyi

    Konfigurációk, alkatrészek

    Sziasztok. Videókártya terén szeretnék érdeklődni. A közeljövőben beruháznék egy 2GB-os modellbe, és azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek melyik modellt lenne érdemes megvennem? A keret amit rászánnék olyan 20E Ft érték lenne. Ati kártyákat előnyben részesítem. Szerintetek ilyen áron lehet kapni normális 2GB-os kártyát?
  12. szogyenyi

    WWE pankráció

    A legutóbbi wrestlemania mérkőzése HHH ellen tényleg nagyon jó volt. Szerintem az mentette meg az egész rendezvényt.
  13. szogyenyi

    Super Mario bekattan

    Fú ez nagyon jó vagy 5x megnéztem egymás után
  14. szogyenyi

    Hálózati problémák

    Ezt én is próbáltam, sajnos így sem kapcsolódik a hálózathoz. A jelszó az biztos jó, megbizonyosodtam róla. Na mindegy.
  15. szogyenyi

    Hálózati problémák

    Bocsánat, lehet én fogalmaztam rosszul, de nem az otthoni csoportra gondoltam. Szóval az óra mellett a kis ikonra kattintva előbukkannak a vezeték nélküli hálózatok, és szeretnék egy adott hálózatra felcsatlakozni (nevezzük halo13-nek), ami jelszóval van levédve, de nem kéri a jelszót, haneme gyből hibaüzenetet dob ki, miszerint nem sikerült a csatakozás. Nos ezt szeretném elhárítani valahogyan, csak azt nem tudom, hogy is kell. Régebben még meg tudtam oldani, most valamiért nem tudok rájönni a probléma forrására.
  16. Az utóbbi napokban az MDK-t vettem elő. Még sohasem játszottam vele ezelőtt, de tényleg páratlan egy játék, még így, 15 év távlatából is.
  17. szogyenyi

    Hálózati problémák

    Üdv. Van egy hálózat, aminek elvileg jelszót kellene megadni a kapcsolódáshoz, de nem tudok rácsatlakozni, mert nem kéri a jelszót és hibát ír ki. Hogyan tudnáma gépet rácsatlakoztatni a hálóra? Régebben sikerült, de hogy most leformáztam a gépet, már nem jövök rá, mi is lehet abaja. (Windows 7)
  18. szogyenyi

    Szöveges állományok kezelése

    mivel az .ini fájlok egyszerű windowsos szövegszerkesztővel is megnyithatóak, így a válaszom: igen
  19. Üdv. Azért fordulok hozzátok, mert felvetődött bennem a következő kérdés: Pascalban megoldható-e az, hogy parancsokkal módosítsunk egy megadott szöveges állomány egyes sorait? Például az "i" parancs begépelésével az állomány "x" sora "y"-ra változna. Nem sok mindent tudok erről a nyelvről, egyszerűbb számolós programokat már készítettem vele, de ezt nem tudom konkrétan meg lehetne valósítani?
  20. a kábellel volt a gond. a mai nap folyamán elhárítottam a hibát. azért köszönöm
  21. olyan problémám lenne, hogy a T-Home-os Set top box valamiért, amikor bekapcsolom behozza a nyelvválasztó menüt, és 1 perc ellenőrzés után visszadob ugyan oda. mit lehetne vele kezdeni?
  22. Mirror's Edge. Remélem nem fogok sokat szenvedni vele, kicsit még szoknom kell
  23. szogyenyi

    WWE pankráció

    Visszakanyarodva a témához: Szerintem kár, hogy Rey és Sin Cara nem egy műsorban vannak. Szívesen megnéznék kettejük között egy mérkőzést.
  24. szogyenyi

    WWE pankráció

    Sokáig én is ezen a véleményen voltam, hogy hülyeség az egész, mert meg van játszva. Nos, valóban, ettől a gondolatomtól és kijelentésemtől a mai napig nem távolodtam el, de amikor leültem megnézni vagy 2 meccset, akkor rájöttem, hogy akármilyen gagyi az egész, a pankráció egy olyan showműsor, ami a rajongók szórakoztatásáért van. Aki nem szán rá egy kis időt, hogy leüljön és megnézzen pár menetet, vagy nem is akar esélyt adni neki, az sohasem fogja ezt megérteni. De én sem szeretnék megsérteni senkit, csak a saját véleményemet írtam le Amúgy a Viasat 6-os szinjron tényleg elég gagyi, de meg lehet szokni. A másik adón nekem valahogy túl unalmasnak tűnt a 2 szakkommentátor, itt legalább egy kis színt próbálnak belevinni az egészbe, még ha elég gagyin is
  25. szogyenyi

    WWE pankráció

    Azt láttam, hogy az Eurosporton a múltkor pont a Money in the Bank PPV-t adták, de nem néztem, mert a másik csatornán még el vannak maradva. Nem akartam előre megnézni, hát ha történik valami olyasmi még közbe a storyline-ban, amit jó, ha tudok. De azt hallottam, hogy CM Punk volt a rendezvény nagy sztárja Kíváncsi leszek rá. Cena meg jó, hogy nagyon fel van hype.olva, nincs vele semmi bajom, de már tényleg unalmas, hogy állandóan csak ő a ,,jó fiú".
×
×
  • Create New...