Jump to content
PirateClub.hu

csinos

Veterán
  • Pontszám

    42
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Lakhely
    jappány

csinos's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. csinos

    Avatar (extra változat)

    A tegnap megnéztem a filmet és le a kalappal J. Cameron előtt! Ritka jó film! A mostani emberiségről is szól szerintem a film, azzal, ahogy pusztítjuk a földünket. Szerintem rövid időn belül hazavágjuk a földet!
  2. csinos

    Mi volt a legnagyobb csalódásod?

    Ez az eset nem mostanában történt, hanem jó régen. Az itt fórumozó emberek nagy része gyerek vagy még meg sem volt. A mellettem ülő barátomnak pedig azért nem kellett a dolog, mert a discoban már volt dolga nővel és olyan részeg volt, örült, hogy él egyáltalán. Józanon nem igen hagyott volna ki ilyet.
  3. csinos

    Mi volt a legnagyobb csalódásod?

    Nem szerelmi (volt az is), inkább egy más fajta csalódást írnék le, ami elég mély nyomot hagyott bennem. Régen történt, még jóval fiatalabb koromban. A történet előtt el kell mondanom, hogy nem vagyok jóképű egyáltalán enyhén kifejezve. Haverokkal jártam discoba, sokszor én vezettem, mert nekem volt autó és jogosítvány. A disco végén a haverok összeszedtek egy csajt, aki nagy ribanc hírében állt és megkértek, hogy vigyük haza, ha majd megyünk. Elindultunk haza és út közben arra lettem figyelmes, hogy a csaj hátul orálisan kielégíti (remélem elég szépen fejeztem ki magam) a két haveromat. Csalta hátra a mellettem ülő barátomat is, de ő nem ment hátra, mert ő volt lánnyal a discoban és rendesen be is volt rúgva. Az egyik barátom, aki hátul ült szólt, hogy álljak meg levegőzni. Amikor megálltunk kiszálltam én is friss levegőt szívni és mondta nekem, hogy vezet tovább üljek be hátra, mert velem is jó tesz a csaj. Így is lett, beültem hátra (húúú már nagyon vártam a dolgot, mert ez előtt ilyen nem igen történt meg velem) elindultunk és semmi. Haza vittük a csajt megcsókolt mindenkit, kivéve engem, köszönt és ennyi. Na itt volt megalázás, csalódás meg minden. A barátaimnak nem volt ilyen gondjuk sohasem, mert nálam 1000 X jobban néztek ki, de azért látszott rajtuk, hogy zavarban vannak és rosszul esik nekik is a dolog. Mindig is összetartottunk a barátaimmal és ezért is esett nekik rosszul. Hazáig meg sem szólaltunk.
  4. csinos

    Mire gondolnak a nők?

    Attól függ ki nézi meg a nőket. Például, ha egy jóképű gyerek nézi semmi gond, nem csinálnak ügyet belőle még tetszik is a dolog, de ha egy kevésbé jóképű srác a "néző", akkor az már nem tetszik, akár fel is háborodnak.
  5. csinos

    Mikor szeretkeztél utoljára?

    Még mindig semmi! Na ez a nem semmi!
  6. Ebben nem tudok segíteni, mert még egy nő sem mászott rám.
  7. csinos

    Mikor szeretkeztél utoljára?

    Utoljára? Nem tudom, de valentin napra beígérte a feleségem, ami természetesen el lett felejtve. Nős emberként havi 2-5 az átlag, de inkább a 2 felé hajlunk.
  8. csinos

    TOP10

    1. A keresztapa I., II., III. 2. A remény rabjai 3. A faun labirintusa 4. Alien I., II., III., IV. 5. A sebhelyesarcú 6. Száll a kakukk a fészkére 7. Ponyvaregény 8. Maffiózók (a tejes sorozat) 9. Angyalszív 10. Casino Sorolhatnám a jobbnál jobb filmeket, de csak 10-ről van szó és ezek közül a sorrend nekem nem számít.
  9. csinos

    Tartós a kapcsolat, ha a nő dirigál

    Láttam olyan párt, ahol a nő dirigált, a férj rajtakapta a feleségét amint egy faszit elégit ki orálisan (milyen szépen fogalmaztam, meg vagyok hatódva, félek a büntitől). Ezek után a férj legnagyobb problémája az volt, hogy csókolja meg ez után a feleségét! Ennyit arról, ha a nő dirigál!
  10. csinos

    Méret a lényeg vagy a vastagság?

    Vampa01 te nem fogtad rövidre, innen is látszik, hogy mindenki a hosszút szereti! Hihihihihihihi!
  11. csinos

    A rovarszemű fényképezőgép

    Ez után jön a fényképező alakú rovar!
×
×
  • Create New...