Jump to content
PirateClub.hu

ViiCTORiiUS

Veterán
  • Pontszám

    157
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

ViiCTORiiUS's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

1

Közösségi hírnév

  1. Üdv! Kaptam egy DIGI beltérit, van benne egy NAGRAVISION kártya. Gondolom le van tiltva, de ettől eltekintve lehet vele kezdeni valamit?
  2. ViiCTORiiUS

    Microsoft Windows 7

    Üdv! Lassan aktiválnom kéne a Winemet, de olvastam, hogy néhány aktivátort már lelőtt egy frissítés. Melyik aktivátor használható mostanság?
  3. Üdv! UPC set-top-boxom van HBO MaxPack előfizetéssel. Lehetne rá valahogy több csatornát varázsolni?
  4. ViiCTORiiUS

    Folytasd a mesét :D

    szétaimozta a sünt, de jött MC Teknős az admin, aki bannolta őket és nyomott egy szerver restartot.
  5. ViiCTORiiUS

    Kezdő programozás

    Üdv! Én azt mondom, hogyha komolyan érdekel a programozás és nem akarod az elején megunni, akkor játssz nagyba. Én a C# ra szavazok. http://csharptk.ektf.hu/download/csharp-ekf.pdf http://people.inf.elte.hu/reiter_i/sharp.html Itt van rögtön 2 teljesen jó könyv amivel boldogulni tudsz. Izgalmasabb a C# mint a Pascal és nyilván korszerűbb is.
  6. Na ja. Elméletben könnyű dolgozni A gyakorlat teljesen más. Igazából nem lehet sablonra építeni, mert sose tudhatod milyenek lesznek a körülmények. Nem tudom milyen viszonyod van vele, de próbáld meg megszokni a barátnőit. Invitáld el egy sétára, vagy valami ilyesmi. Ha hozzászokik hogy odajárkálsz hozzá nagyon figyelmet fog neked szentelni, mint a barátnőinek és ez nekik is lefog esni.
  7. 2009ktm450sxf: Ez nagyon gáz helyzet. Mindig önmagadat kell adni. Nem hiszem, hogy bármi jó is kisülhet belőle, ha már első alkalommal átvered. Továbbá szokták mondani, hogy első randira nem illik ajándékot vinni. A virág nehogy a fejeden landoljon metal4ever: Próbálj viccesnek lenni és érdeklődj iránta. Kérdezd meg mit szeret, meg hasonlók és közbe ha eszedbe jut valami a témával kapcsolatban akkor vázold fel neki a sztorid
  8. Én is kíváncsi vagyok mire jutsz. Viszont vedd pozitívan, ha a barátnője nem ellenzi a kapcsolatotokat. Ha tényleg a legjobb barátnője az olyan mintha a másik éne lenne és egyezik az ízlésük általában. Mivel beszéltél már a barátnőjével szerintem már tuti leadta az infót, hogy akarsz valamit. .. és mivel ma randid lesz király vagy Sok sikert!
  9. Folyamatosan azt kiabálnám: "Bmeg ilyen nincs !!!" "Hát ez kva jó!" "Nem hiszem el ááá"
  10. Mivel 2008-as ajánlat, valószínű, hogy már lejárt, de ha valaki utánajárna én speciel megköszönném.
  11. ViiCTORiiUS

    c++ban md5?

    Google: http://www.example-code.com/vcpp/vcpp-md5-digest.asp"]http://www.example-code.com/vcpp/vcpp-md5-digest.asp
  12. ViiCTORiiUS egyébként Victorius akar lenni, és Viktóriusz
×
×
  • Create New...