Jump to content
PirateClub.hu

szogyenyi

Veterán
 • Content Count

  836
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Semleges

About szogyenyi

 • Rank
  Vicces Fiú
 • Birthday 04/20/1993

Contact Methods

 • AIM
  ---
 • MSN
  ---
 • Website URL
  http://www.jatekblog.blog.hu
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  ---

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Szamoskér
 1. szogyenyi

  Microsoft Windows 10

  Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy ha angol nyelvű win10-et teszek fel és felcsatlakozok a hálózatra, akkor a régióm szerint fog valamit módosítani a beállításokon? Azért lenne fontos, mert ki szeretném próbálni a Cortana-t, de ugye az a magyar nyelvű rendszereken még nem elérhető. Angol esetében is kell trükköznünk a régió bállításokkal? (pl tegyük fel, hogy nem jelentkezek be a Microasoft fiókommal, hanem létrehozok egy Offline profilt és úgy használoma rendszert)
 2. szogyenyi

  GTA 5

  A PS4/XBOX ONE verziókkal együtt jelenik meg. Valamikor ősszel, vagy később. Az Amazon Dec 31-et ír.
 3. szogyenyi

  WWE pankráció

  Hát, nem volt valami nagy durranás. RVD vs Dean Ambrose: Tudni való volt, hogy a Shield bele fog avatkozni a mérkőzésbe. Még ha nem szivárgott volna ki a történés, akkor sem lepett volna meg. Kane vs Bray Wyatt: Elég alacsony színvonalú volt Inferno meccshez képest. Az eredmény ismét nem meglepő. A Wyatt család amúgy is nagy push-ban van, Kane meg megy forgatni. Nem volt kérdéses, hogy Bray megnyeri a debutáló meccsét. Damien Sandow vs Cody Rhodes: Egyáltalán nem érdekelt, ki fog nyerni. Nem szimpatikus egyikőjük sem. Ha a MiTB táskáért ment volna a harc sokkal jobb lett volna. Christian vs Alberto Del Rio: Mint már említettem, Christian túl nagy nyerő szériában volt ahhoz, hogy megnyerje az övet. Így a Mexikói Superman ismét tarolt. Ki hitte volna... CM Punk vs Brock Lesnar: Annak ellenére mennyire hypeolták, engem egyáltalán nem érdekelt. Brock Lesnar győzelme nem meglepő, tekintve azt, hogy idén nem lesz több meccse. Daniel Bryan vs John Cena: Végre, müzli kikapott! YES! YES! YES! Orton beváltotta a tatyót és újra gazdát cserélt az öv? NO! NO! NO! Mármint oké, Orton megérdemli az övet, mint ahogy a Heel turnt is, de akkor legalább Cena nyert volna és rajta váltotta volna be azt a nyamvadt táskát. Legalább év végéig nézhettük volna, ahogy Orton pépesre veri SzuperCenát. Sajnálom szegény Danielt, nagyon megérdemelte már a WWE címet, de így elvenni tőle nagy pimaszság volt...
 4. szogyenyi

  WWE pankráció

  Christian mint WHC? Nem tartom esélyesnek (sajnos), Del Rio túl nagy pusht kap mostanság. Illetve eddig nagyon Christian oldalára billent a mérleg. Túl szép, hogy igaz legyen. Vagy ha mégis nyer max megfosszák tőle majd a másnapi RAW-on, mint anno...
 5. szogyenyi

  WWE pankráció

  Akkor lenne igazán jó, ha meg is nyerné a U.S övet. De sajnos part time szerződéssel ez nem igen lehetséges. De ki tudja. Ja az Inferno meccs ki is ment a fejemből, biztos jó lesz. Kíváncsi leszek Wyatt-re hogyan fog teljesíteni.
 6. szogyenyi

  Minecraft

  Sziasztok. Tudtok ajánlani egy olyan modot nekem, amivel a karakter gyorsabban tud sprintelni? Keresgéltem de nem igazán találtam ilyet, vagy ami volt az tele van felesleges bónusz képességekkel amire nekem nincs szükségem.
 7. szogyenyi

  WWE pankráció

  Néha elolvasom az összefoglalókat, vagy ha RVD jó meccset alakít azt megnézem.
 8. szogyenyi

  Konfigurációk, alkatrészek

  Köszönöm frodrik! Találtam nekem valót!
 9. szogyenyi

  Konfigurációk, alkatrészek

  Sziasztok. Régebbi típusú alaplapot keresek, AM2+ processzorfoglalattal és DDR2 memóriafoglalattal, de sajnos már sehol sem találok. Tudtok egy megbízható helyet, ahol még találok ilyen típusú alaplapot?
 10. szogyenyi

  Milyen eredeti játékot vettél meg legutóbb?

  Végre elérhető áron találtam egy God of War 3 példányt. Be is ruháztam rá. Már alig várom a jövőhetet, hogy a kezeim között szorongassam a lemezt
 11. szogyenyi

  Konfigurációk, alkatrészek

  Sziasztok. Videókártya terén szeretnék érdeklődni. A közeljövőben beruháznék egy 2GB-os modellbe, és azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek melyik modellt lenne érdemes megvennem? A keret amit rászánnék olyan 20E Ft érték lenne. Ati kártyákat előnyben részesítem. Szerintetek ilyen áron lehet kapni normális 2GB-os kártyát?
 12. szogyenyi

  WWE pankráció

  A legutóbbi wrestlemania mérkőzése HHH ellen tényleg nagyon jó volt. Szerintem az mentette meg az egész rendezvényt.
 13. szogyenyi

  Super Mario bekattan

  Fú ez nagyon jó vagy 5x megnéztem egymás után
 14. szogyenyi

  Hálózati problémák

  Ezt én is próbáltam, sajnos így sem kapcsolódik a hálózathoz. A jelszó az biztos jó, megbizonyosodtam róla. Na mindegy.
 15. szogyenyi

  Hálózati problémák

  Bocsánat, lehet én fogalmaztam rosszul, de nem az otthoni csoportra gondoltam. Szóval az óra mellett a kis ikonra kattintva előbukkannak a vezeték nélküli hálózatok, és szeretnék egy adott hálózatra felcsatlakozni (nevezzük halo13-nek), ami jelszóval van levédve, de nem kéri a jelszót, haneme gyből hibaüzenetet dob ki, miszerint nem sikerült a csatakozás. Nos ezt szeretném elhárítani valahogyan, csak azt nem tudom, hogy is kell. Régebben még meg tudtam oldani, most valamiért nem tudok rájönni a probléma forrására.
×