Jump to content
PirateClub.hu

ViiCTORiiUS

Veterán
  • Pontszám

    157
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: ViiCTORiiUS

  1. Üdv! Kaptam egy DIGI beltérit, van benne egy NAGRAVISION kártya. Gondolom le van tiltva, de ettől eltekintve lehet vele kezdeni valamit?
  2. ViiCTORiiUS

    Microsoft Windows 7

    Üdv! Lassan aktiválnom kéne a Winemet, de olvastam, hogy néhány aktivátort már lelőtt egy frissítés. Melyik aktivátor használható mostanság?
  3. Üdv! UPC set-top-boxom van HBO MaxPack előfizetéssel. Lehetne rá valahogy több csatornát varázsolni?
  4. ViiCTORiiUS

    Folytasd a mesét :D

    szétaimozta a sünt, de jött MC Teknős az admin, aki bannolta őket és nyomott egy szerver restartot.
  5. ViiCTORiiUS

    Kezdő programozás

    Üdv! Én azt mondom, hogyha komolyan érdekel a programozás és nem akarod az elején megunni, akkor játssz nagyba. Én a C# ra szavazok. http://csharptk.ektf.hu/download/csharp-ekf.pdf http://people.inf.elte.hu/reiter_i/sharp.html Itt van rögtön 2 teljesen jó könyv amivel boldogulni tudsz. Izgalmasabb a C# mint a Pascal és nyilván korszerűbb is.
  6. Na ja. Elméletben könnyű dolgozni A gyakorlat teljesen más. Igazából nem lehet sablonra építeni, mert sose tudhatod milyenek lesznek a körülmények. Nem tudom milyen viszonyod van vele, de próbáld meg megszokni a barátnőit. Invitáld el egy sétára, vagy valami ilyesmi. Ha hozzászokik hogy odajárkálsz hozzá nagyon figyelmet fog neked szentelni, mint a barátnőinek és ez nekik is lefog esni.
  7. 2009ktm450sxf: Ez nagyon gáz helyzet. Mindig önmagadat kell adni. Nem hiszem, hogy bármi jó is kisülhet belőle, ha már első alkalommal átvered. Továbbá szokták mondani, hogy első randira nem illik ajándékot vinni. A virág nehogy a fejeden landoljon metal4ever: Próbálj viccesnek lenni és érdeklődj iránta. Kérdezd meg mit szeret, meg hasonlók és közbe ha eszedbe jut valami a témával kapcsolatban akkor vázold fel neki a sztorid
  8. Én is kíváncsi vagyok mire jutsz. Viszont vedd pozitívan, ha a barátnője nem ellenzi a kapcsolatotokat. Ha tényleg a legjobb barátnője az olyan mintha a másik éne lenne és egyezik az ízlésük általában. Mivel beszéltél már a barátnőjével szerintem már tuti leadta az infót, hogy akarsz valamit. .. és mivel ma randid lesz király vagy Sok sikert!
  9. Folyamatosan azt kiabálnám: "Bmeg ilyen nincs !!!" "Hát ez kva jó!" "Nem hiszem el ááá"
  10. Mivel 2008-as ajánlat, valószínű, hogy már lejárt, de ha valaki utánajárna én speciel megköszönném.
  11. ViiCTORiiUS

    c++ban md5?

    Google: http://www.example-code.com/vcpp/vcpp-md5-digest.asp"]http://www.example-code.com/vcpp/vcpp-md5-digest.asp
  12. ViiCTORiiUS egyébként Victorius akar lenni, és Viktóriusz
  13. ViiCTORiiUS

    Csajozási hibák!

    Így van, ez lett volna a mondandóm. Az idő eldönt mindent
  14. Vagy a jó öreg 2 feles és minden oké taktika "Például szevasz bébi a jegyedet adjad mondod neki és érzed, hogy nagy vagy elegáns kék ruha piros karszalag" Viccen kívül keress szitut amikor tudsz tőle kérdezni bármi hülyeséget amibe szorul egy kis értelem
  15. A kérdés jó, egyszerűbb, ha hagyod a fenébe és nem foglalkozol vele, mivel ha így bánik veled komoly kapcsolatra kicsi az esély. Amúgy ha nem volt veled ilyen nagy valószínűséggel megbántottad, vagy olyan társaságba került akik nem tolerálnak téged és hatással vannak rád. Valami igen komoly gesztus kell, hogy úgymond visszaszerezd normális hangnemet.
  16. ViiCTORiiUS

    Csajozási hibák!

    Tanulság a sztoriból, hogy egyátalán nem kell megkérdezni egy nőtől, hogy akar-e többet mint barátság. Ez amolyan fail kérdés. Főleg pár találkozás után, hogy még egy puszit se adott. Sokat kell találkozni, beszélgetni aztán ha úgy alakul a téma úgy is jön a csók és minden megy tovább. Most ha így rátérsz a lényegre, teljesen összezavarodik szegény jány, legfőképp azért mert még ő se tudja, hogy mit akar, megbántani se akar, ezért csak megy a terelés.
  17. ViiCTORiiUS

    Nagy mell, vagy kicsi?

    Így van! Legyen átlagos méretű, amolyan se kicsi se nagy de legyen feszes! Kemény cickó power
  18. Egyszerű.. Egy általános beszélgetés a kérdéseken és válaszokon alapul. Ha valakivel beszélgetést kezdeményezel akkor általában te teszed fel a kérdést. Ha nem jössz be a csajnak: - Egy-két szavas válasszal letudja a választ. (Jobb olyan kérdést feltenni, amit nem egyszerű kifejteni, de nem kell nagyra gondolni, mert ez nem feltétlenül arra utal) - A kérdéssorozatod letudása után egyátalán nem érdeklődik felőled, hogy ki vagy, mi vagy, mit akarsz, honnan jöttél. Lehet próbálkozni, hogy hátha felkelted az érdeklődését, de ha nem mutat semmi pozitívumot a téma jobb visszavonulót fújni. "Örülök, hogy ilyen jót beszélgettünk, de lépnem kell, remélem később még összefutunk" Ha később tényleg összefuttok és beszélgetést kezdeményez veled (ami sosem lehetetlen), akkor nyert ügyed van, csak ő legalább annyira a gatyájába csinált mint te Ha bejössz, akkor érdeklődik irántad, tesz fel személyes jellegű kérdéseket, stb. Esetleg ha közel vannak bemutat a barátnőinek és hasonlók. Rálehet érezni, ha lenéző veled szembe, akkor mondhatod, hogy ez most nem jött össze Próbálkozni kell, ha elzavarnak sincs semmi, úgy kell felfogni, hogy de nagyra tartja magát stb stb Egy 2 mps magadba zuhanás és kész. El kell felejteni
  19. ViiCTORiiUS

    Fizetös a data.hu

    Előre tudtam, viszont elég kitartóak voltak. Voltak kisebb bökkenők, de ennyi idő alatt sikerült bebiztosítaniuk a helyüket és felfuttatni az új magyar warezbázist. Az időt azzal magyaráznám, hogy elég nagy cég áll mögötte így megtehette, hogy eddig bevétel nélkül üzemeltette, bár lehet hogy voltak reklámbevételek. Ez egyszerű üzlet, amikor megjelent azt hittem nagyon hamar be lesz vezetve a premium hát tévedtem, mert szerintem egész szép időt futott.
  20. ViiCTORiiUS

    Tanár beszólások

    [1] Most, hogy nekem pofázol zavar.. [2] Engem nem, tessék folytatni nyugodtan.. [3] Laza vagyok, leszarom.. [4] De egy kicsit, de mindegy. Válogass
  21. ViiCTORiiUS

    Tanár beszólások

    Mi a vélemény a "Vedd ki a laptopot a füledből!" témáról?
  22. ViiCTORiiUS

    PirateClub SZAPPANopera

    .. de inkább fehérre vágyott így..
×
×
  • Create New...