Jump to content
PirateClub.hu

herites

Veterán
  • Pontszám

    347
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About herites

  • Születésnap 01/08/1990

Contact Methods

  • MSN
    herites@citromail.hu
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Budapest
  • Érdeklődés
    -Ló, lovasíjászat, hagyományőrzés<br />-Rock <br />-Egy szebb, jobb MAGYARország<br />-Csonka ország nem ország, Nagymagyarország mennyország!

herites's Achievements

Haladó

Haladó (9/24)

1

Közösségi hírnév

  1. herites

    GMAiL vs ViPMAiL

    kellogem, h lehetne a csoro mari neni kolbasza jobb mint a naaagy tescoe? attoleg meg h nagyobb nem feltetlenul lesz jobb ettol fuggetlenul gmail, gyorsabb, tobb szolgaltatas, google cuccokkal egyutt jol elvan, valaszok egy "beszelgetesbe" rendezese, stb
  2. herites

    Ki milyen cigit szív?!

    Fekete dunhill/djarum black, ha le vagyok egve akkor piros viceroy, ha meg jobban akkor csempeszett priluky...
  3. Mult het kedden sikerult durva rohogorcsot kapni egyik haverommal egy eloadason. Alapbol hulla faradtak/masnaposok voltunk, reggeltol estig eloadasok, az uccsora (fel otkor kezdodott) mar elegge vizihulla allapotban ultunk be. Tanar eleg durva beszede van, raccsol, posze, kb az osszes beszedhiba megtalalhato rajta. Kezdodott az egesz az "ánlány"-al (online), az előadás közepe felé a "veffov fvájensz" (vmilyen science) betette a kaput, a maradek egy orat kb megallas nelkul vegigrohogtuk. Nem volt gaz h a vegen mar kb vinnyogtunk, folyt a konnyunk, doltunk jobbra-balra, probaltunk elbujni laptop moge h ne legyunk feltunok. Meg szerencse h Sebinel nincs szobeli vizsga...
  4. herites

    2012

    Ha elotte vegig tudom tolni a diablo3-t akkor nekem mindegy
  5. Koszi a valaszt, utanaolvasgattam a procinak, tetszetos. Van egy nem pont idevago kerdesem is: A procihutom izombol ra van szorulva a foglalatra (felrakni is csak erobol lehetett), hiaba oldom ki a hutot, nem akar lejonni, a ket kis kar az oldalan meg se moccan. Feszegetni kulonosebben nem akarom, egy uj proci berakasa miatt meg nem akarok szervizzel szorakozni, vmi otlet h hogyan szedjem le? Amire gondoltam az az h az alaplapbol kipattintom a hutofoglalatot, ez elmeletileg nem vagja tonkre, vagy rosszul tudom? Amugy sincs sok kedvem szetszedni a gepem
  6. Hali! Az en alaplapomba milyen AM3 procit ajanlotok, max 30-35k korul? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2982#anchor_os A konfigom egyeb adatai: 450W tap, 4gb ram kingmax ddr2 es gf9600 gt 1gb ddr3. +1 kerdes: memoriaidozites buheralasaval mennyi plusz teljesitmeny lehet kihozni, van egyaltalan ertelme?
  7. herites

    Nemi betegségek!

    A sok kis feher pattanasszeru vacak az pont az aminek latszik. A zacsin es a dakon is ugyanugy van szortuszo. Esetleg lehet vmi kicsapodas, bele nem fogsz halni. Mondjuk kb a 8.-dik vagy aki ezt kerdezi, a kereses funkcio a baratod. Ne piszkald oket lehetoleg. Ha faj/gennyedzik stb akkor meg irany az orvos.
  8. Havi rapidshare premium accountot
  9. Szervezetfuggo, egy egeszseges ember atlag 10 napig birja, addigra viszont annyira tonkremegy az agy hogy vagy meghal, vagy orokre karosodik. Az alvashiany legnagyobb veszelye az h agyadban a neuronhalozat nem tud regenerelodni, ezt alapbol alvas kozben lenne. Teljesen felborul az egesz szervezed, szervi leallasok, stb.
  10. herites

    Hajtrendek

    En mar kb 4 eve nem voltam fodrasznal, ha toredezik az alja akkor bnom nyir belole egy kicsit. Lofarokba kotve olyan 40-45 cm hosszu most. Mielott megnovesztettem akkor felhosszu volt, de nem ez a szopottgomboc fej, hanem kozepen elvalasztva, hajhabbal egy kicsit az eleje megemelve neha.
  11. Marciusban volt nalunk egy hazibuli, ott kevertunk olyat h egy doboz redbull, feleannyi martini+4-4 cent vodka es tequila, ebbol ittunk nem keveset, meg utana meg egy kis redbullt, majdnem 5 napig nem tudtam elaludni. Hiaba probaltam, nem ment. A vege mar eleg csunya volt, olyan voltam mint egy zombi, csillagokat lattam szo szerint, total le voltam lassulva, nem tudtam beszelni, homalyosan lattam. Epp a neten keresgeltem h altaton kivul van-e vmi megoldas, vagy itt doglok meg amikor eldoltem es ugy maradtam. Majdnem ket napot aludtam, bnom mondta h nem lehetett felkelteni, arra nem ebredtem fel h a szekembol elvonszolt a foldon az agyig, furt a szomszed, epitkeztek mellettunk, stb. A furcsa az h miutan felebredtem olyan hulla faradt voltam, kajaltam, furodtem es aludtam meg jo 12 orat ra.
  12. herites

    Gyúrjunk wazze!

    Fel eve sikerult darabosra tornom a csuklom, azota nem volt konditeremben, mit ajanlotok, mivel erdemes ujrakezdeni? Eleg sokat is fogytam, 176 cm, 74 kg vagyok most. Csuklomra mit erdemes? Vmi jobb csukloszorito v fasli? Doki szerint felejtsem el h valaha 60 kilonal tobbet megemeljek, de egyszer mar volt ilyen, csak akkor kajakoztam, fel ev utan tudtam ugyanugy ujrakezdeni. Logikusan az nem megoldas h a balkezemmel nem csinalok semmit. Esetleg milyen etrend kiegeszito kellene h gyorsabban erosodjon a csont? A doki csak maganrendelesen hajlando vmit csinalni, ahol 15 a beugro, igy meg felejtos.
  13. herites

    Szakitás két év után!Mit tennétek?

    Hm, ezt a bucsuzos mokat mi is eljatszottuk parszor. Szeptember vegen szakitas, par het semmi, egy het nagy osszeborulas, megint semmi, aztan meguntam h velem ne szorakozzon. Szvsz ne fuzz sok remenyeket az ujra egyuttlethez, amugy is van meg csaj eleg a vilagon, leszel meg szerelmesebb is mint volnal es fogsz sokkal nagyobbakat pofara esni. Ezt elhiheted
  14. herites

    Szakitás két év után!Mit tennétek?

    Figy, engem az exem anno ugy dobott ki ket ev utan hogy "delre megyek szeretlek" 10kor, 11kor "bocs ugy dontottem h vege" KO voltam, de ha elmesz szorakozni, uj ismeretsegeket szerzel, uj csajokra hajtasz akkor gyorsan elmulik a szar erzes.
  15. herites

    Szakitás két év után!Mit tennétek?

    Egy dolgot jegyezz meg: no es busz utan nem futunk, vagy ahogy meg mondani szoktak, ne fuss olyan szeker utan ami nem vesz fel. A kozeli kapcsolat/egyuttlakas meg rizikosabb is mint a tavkapcsolat, ha 100 km-re eltek egymastol akkor nem fog a szetdobalt zokni es tarsai zavarni, de egy (tul korai) osszekoltozesnel kiderulhetenek csunya dolgok. A kapcsolat utani baratsag meg azert erdekes mert valaki ugyis tobbet akar, max csendben tur es var a csodara. A szerelem meg ugyis elmulik. Minden szakitos problemara a megoldas: haverok, buli, fanta (+vodka, igeny szerint a fanta barmilyen alkoholszarmazekkal helyettesitheto ) Azon kivul h sanszosan merevreszegre iszod magad egyreszt kiszabadulsz a (volt) kapcsolat kotottsegei kozul es uj embereket ismersz meg.
×
×
  • Create New...