Chryss Voller Posted Április 30, 2010 Share Posted Április 30, 2010 Betegen. Nem tudom miért vagyok gépnél, mikor majd' lefordulok a székröl. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Május 6, 2010 Share Posted Május 6, 2010 Picit rossz a kedvem, ennek két oka van: az egyik h esik az eső -mondjuk ezzel alapjáraton nem lenne baj-, a másik hogy ma vizsgázom, és nem igazán tudok semmit... :S De egy valami nyugtat Hogy ma találkozok egy nagyon-nagyon-nagyon jó ismerősömmel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Június 7, 2010 Share Posted Június 7, 2010 Se így, se úgy. Többnyire koncentrációs gondokkal szenvedek. Nem tudok odafigyelni száz százalékosan arra, amit éppen csinálok, mert a gondolataim máshol járnak és ez nem mindig jó ám. Lehet rövidebb lett volna, ha azt írom, hogy kétségek között. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Június 11, 2010 Share Posted Június 11, 2010 Vacakul. Volt egy csaj, akinek pár hete szerelmet vallottam, utána kiderült hogy összejött az egyik legjobb haverommal. Évzáró miatt, és emiatt, nehéz kiheverni a dolgot. Ilyenkor mindig előkerül magamból egy fajta "világvége" hangulat. Ezt érzem most. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Június 13, 2010 Share Posted Június 13, 2010 Rathel: Megvan a véleményem arról a "csajról". Nyugi lesz másik, aki normálisabb lesz! Az én hangulatom pedig : fáradt vok :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iidavid Posted Június 13, 2010 Share Posted Június 13, 2010 Az én hangulatom most olyan semmien, Hammilton meg nem büntetése miatt sz** viszont a választási eredmények miatt (Felvidéki vagyok) boldog vagyok, meghát kedd-szerda szóbeli szal jó lenne tanulni is egy kicsit! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Június 13, 2010 Share Posted Június 13, 2010 Boldogan is meg szomorúan is! Boldog azért mert szerdán vége végre mindennek és jöhet a nyár! Viszont szomorú meg azért vagyok, mert még hátra van a keddi gyakorlati vizsgám és a szerdai szóbelim! A tanulás meg nem megy! Még az se ad erőt, hogy ha átmegyek akkor ott az egész nyár és nem kell tanulnom! Pedig jó lenne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gubec00 Posted Június 14, 2010 Share Posted Június 14, 2010 Holnap 3órás matek szigorlat, ma van az utolsó tanulós napom már 1 kicsit sok volt a vizsgaidőszak. Jó lesz kiengedi a feszültséget és csak barátokkal őrültködni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kezicsokolom Posted Június 14, 2010 Share Posted Június 14, 2010 Kicsit furán érzem magam, elég vegyes:D Igazábol már közel 2 hete elég jól érzem magam, mivel suli vége, nincs egy órám se, csak bentvagyok suliba és ott hülyülünk. Emiatt kicsit nem várom a suli végét, dehát:) A rossz pedig az, hogy múlt héten láttam a suliba egy csajt, és hát elég szépen szemeztünk. Viszont ma amikor megnéztem az iwiw adatlapját kiderült, hogy van barátja, de ezt nem tudom biztosra, mivel a barátja most érettségizett így nem jár suliba. Szóval igazábol nem tudom mivan, eszméletlenül tetszik a csaj, viszont ha tényleg van barátja akkor inkább hagyom, nekem se esne túl jól ha valaki rámózdulna a barátnőmre. Nah, de ezt majd meglátom még. Összességébe, nagyon jól érzem magam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Június 20, 2010 Share Posted Június 20, 2010 Mint akit megrágtak és kiköptek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti1000 Posted Június 25, 2010 Share Posted Június 25, 2010 Kellemesen elfáradtam a strandolsátol + egy kicsit aggódók is ... mert most kerültek elő olyan képek a 2heti bulirol amikre cseppet se emlékszek és félek h más is kiesett az estéről Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Június 29, 2010 Share Posted Június 29, 2010 Magányosan, remény nélkül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Június 29, 2010 Share Posted Június 29, 2010 Elég jól érzem most magam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 3, 2010 Share Posted Július 3, 2010 Úgy egész jól, de lassan unatkozom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 9, 2010 Share Posted Július 9, 2010 kifejezetten jól Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Július 9, 2010 Share Posted Július 9, 2010 Hogy vagyok? Aktuális érzelmek?? Épp feldobottan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 ma nem annyira jól Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 Egész jól, boldog vagyok, jól érzem magam. Huh. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigyusz Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 Eléggé magam alatt vagyok. :'( Rossz kedv + mindent meguntam. Ilyenkor jó lenne egy barátnő. Hehe, ha lenne... Télleg, itt piratén nem lehet csajozni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 11, 2010 Share Posted Július 11, 2010 Álmoskásan, de élek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 13, 2010 Share Posted Július 13, 2010 jól,de talán egy óra múlva jobban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Július 13, 2010 Share Posted Július 13, 2010 Boldog vagyok, lehetne ilyen minden nap:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Július 15, 2010 Share Posted Július 15, 2010 Boldog vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Augusztus 1, 2010 Share Posted Augusztus 1, 2010 Magányos vagyok.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Augusztus 1, 2010 Share Posted Augusztus 1, 2010 eléggé pocsékul... minden összejött ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Augusztus 1, 2010 Share Posted Augusztus 1, 2010 csalódott vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Augusztus 2, 2010 Author Share Posted Augusztus 2, 2010 Picit fáradtan, stresszesen és túlterhelten, de ettől függetlenül jól érzem magam. Kíváncsi vagyok, meddig tart. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Augusztus 2, 2010 Share Posted Augusztus 2, 2010 jól vagyok főleg,h a cikkem megjelent a pirateclub mozi újságjában Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted Augusztus 5, 2010 Share Posted Augusztus 5, 2010 fáradtan xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Augusztus 5, 2010 Share Posted Augusztus 5, 2010 Hát nemtudom :D Tegnapi fű kicsit dolgozik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts