Jump to content
PirateClub.hu

Rathel

Veterán
  • Pontszám

    310
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Rathel

  1. Rathel

    Konfigurációk, alkatrészek

    Sziasztok, eléggé nagy GTA rajongó vagyok, és az a gondolat formálódott meg a fejemben, hogy korszerűsíteni kellene a hardvereket a gépemben a játék megjelenéséig. Nézegettem a Max Payne 3 rendszerkövetelményeit, mert elvileg ahhoz hasonló lesz a GTA V-é is, és szeretném ha azért a játék elég jól futna, úgyhogy a videókártyát, a ramot, a processzort és még talán a processzor hűtőjét is ki kívánkozom cserélni, lehetőleg olyan problémák nélkül, hogy a rendszert újra kellene telepíteni. A jelenlegi helyzet: Alaplap: ASRock G31M-S R2.0. CPU: Intel Pentium Dual-Core E5400 @ 2,70 Ghz. VGA: GeForce 9500GT @ 512 MB VRAM És 2 GB RAM, aminek a típusát pontosan nem tudom. Tekintettel tárcámra nem a legfelső árkategóriában gondolkozom, de persze hajlandó vagyok a tartalékaim felhasználására. Van két lista melyekről nézegetem a kiszemelt hardvereket, mindegyiken teljesítmény szerint csökkenő sorrendben vannak felsorolva a CPU-k: http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?Model=G31M-S%20R2.0 És a VGA-k: http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.html Tehát azt szeretném kérdezni, hogy ki mit ajánl, mire kellene odafigyelnem a folyamatok során.
  2. Rathel

    Ki a legjobb DJ?

    Ezzel én is így vagyok, de ha közülük kellene választanom, akkor egyértelműen DJ Premier.
  3. Rathel

    Kik a kedvenc rappereitek?

    Wu-Tang Clan, N.W.A., Gang Starr, Westside Connection, Mr. Criminal, Mos Def, Nas, 2pac, South Central Cartel, Lil' Eazy-E, Cypress Hill, Redman, Run D.M.C., Bone Thugs-N-Harmony, Compton Most Wanted, Public Enemy, Afu-Ra, The D.O.C., Ice-T, I Smooth 7, Snoop DOGGY Dogg, Young Maylay, BG Knocc Out & Dresta.
  4. Rathel

    "Bannold" az előtted szólót

    Lajbymester bannolva, mert még nem lapátolta le a havat az avatárjáról.
  5. Rathel

    Hogy vagytok?

    Vacakul. Volt egy csaj, akinek pár hete szerelmet vallottam, utána kiderült hogy összejött az egyik legjobb haverommal. Évzáró miatt, és emiatt, nehéz kiheverni a dolgot. Ilyenkor mindig előkerül magamból egy fajta "világvége" hangulat. Ezt érzem most.
  6. Rathel

    Kiszivárogtak...

    A németek, meg az "Orrunkazgigantosz" ütött.
  7. Rathel

    Mi volt a leghülyébb álmod?

    Inkább értelmetlen dolgokat szoktam mostanában álmodni... Süt a nap, odasétálok egy házhoz. Becsengetek, kijön valami vállánál hosszabb fekete hajú nő, alacsony, de nem annyira kövér. Mielőtt jönne, rájövök hogy az előző házba akarok bemenni. Kijön a nő, rám néz, semmi, nem válaszol. Odanézek a másik házhoz. Utána balról látom tatámat beszélni, és mondják hogy elmennek a boltba... Mindez valami furcsa ismeretlen helyen, ráadásul utána is furán néznek rám... Tehát ilyen összefüggéstelen hülyeség.
  8. Rathel

    Orros

    Pirateclub.hu - Caps Lock rulz.
  9. Rathel

    Off topic

    Kenyér.
  10. Rathel

    "Bannold" az előtted szólót

    Bannolva, mert a jó piszkos sarki édesanyját a YouTubenak a hülye jogi szabályai miatt...
  11. Rathel

    TOP 5

    1. I Smooth 7 - Coolin' In Da Ghetto 2. Westside Connection - Gangsta Nation ft. Nate Dogg 3. 2pac - Starin' at my rearview 4. DJ Crazy Toones - Roll on 'em (WC, Xzibit, MC Ren & Young Maylay) 5. Ladánybene 27 ft. Connection & Dr. Ring Ding - Az oroszlán
  12. Rathel

    Lekváros vs. kakaós palacsinta

    Túrós mazsolával, és lekváros, de abból is leginkább a baracklekvárosat. Imádom a baracklekvárt.
  13. Rathel

    Hogy vagytok?

    A lehető legsz*rabban...
  14. Rathel

    Off topic

    Damian Marleynek jó zenéje vannak.
  15. Rathel

    Eszperente

    E-vel kezdtem el, de nekem nem ez kell, kese fejem, herpesz nyelvemen, fekete fejem, vegyszerrel lekezelem...
  16. Rathel

    "Bannold" az előtted szólót

    Bannolva, mert jupé, ezek szerint nem vagyok "a pasik nagy része"!
  17. Rathel

    "Bannold" az előtted szólót

    Bannolva, mert én meg beteg vagyok.
  18. New York Yankees-es 59th Fifty New Era Fullcapet.
  19. Rathel

    Rap vs. Rock

    Minden fajta zenéből van jó, és rossz, mint ahogy nincs is simán rap(Old School Hip-Hop, Underground Rap, Gangster Rap...), és simán rock(Glam Metal, Heavy Metal, Punk Rock) sem. Én jobban szeretem a Rapet, de inkább abból is az Old School Hip-Hopot, vagy a G-Funkot, de az nem azt jelenti hogy nem hallgatok meg egy rock számot ami tetszik nekem. Sajnos ma már mindenhol csak a divat számít, sz*rva arra hogy mi tetszik igazán az embernek.
  20. Rathel

    Milyen csaj jön be?

    Hosszú szőkésbarna haj, kék szem (élénk kék). Néha képes megbabonázni a tekintete ha ezek a dolgok jellemzőek rá...
  21. Rathel

    Óriás lábnyom a Merkúron

    Hülyeség... Az egész "lábnyom" részaránytalan, ráadásul túl nagy is, csak a véletlen műve miatt néz így ki, meg azért mert az emberi szem mindig próbál mindent valamihez hasonlítani.
  22. Rathel

    Kép kéregető

    Van ebben, krumpli, majonéz, jó étvágyat. És most tényleg egy Comptonos fullcapet kérek mert az előző csak DC-s volt.
×
×
  • Create New...