Jump to content
PirateClub.hu

iidavid

Veterán
 • Content Count

  792
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Semleges

About iidavid

 • Rank
  Made in China

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Felvidék
 1. iidavid

  GTA 5

  Itt az új trailer:
 2. iidavid

  GTA 5

  Infók a Game Informer legújabb számából: thesource.hu
 3. iidavid

  Tetszik az új PirateClub?

  Alapjában véve tetszik de több témát én is el tudnék képzelni!
 4. iidavid

  GTA 5

  Nem kellesz mert még kijön Xboxra is meg PS3ra is, tehát valamivel nagyobb lesz a gépigénye a GTA 4től, viszont az optimalizálásra én is kíváncsi leszek!
 5. iidavid

  Milyen eredeti játékot vettél meg legutóbb?

  Company of Heroes-t vettem meg tegnap Steam-en kőkemény 8 euróért.
 6. iidavid

  Formula 1

  A tényen mit sem változtat, de máshol azt írják, hogy a szeme világát veszítette el és nem a szemét. Sajnálatos dolog ez... Egyébként valószínüleg a tapasztalatlansága okozta a balesetet:
 7. iidavid

  Jobb kontra bal kéz

  Én jobb kezes vagyok és bal lábas. A bal kezemet egész jól tudom használni, problémák csak az írással vannak.
 8. iidavid

  2023-ban kezdhetjük el benépesíteni a Marsot

  Sok kérdés van még ezzel kapcsolatban, viszont azt nem szabad elfelejteni, hogy 10 év alatt mennyit fejlődött a technológia és egyre gyorsul a fejlődés.
 9. iidavid

  Android vs. iOS vs. Windows Phone 7

  Bozek: gondolom végigolvastad a teljes cikket, sok minden meg van benne magyarázva,hogy miért is van több crash iOS-en mint droidon. Szóval ez a cikk semmit se változtat azon a véleményemen, hogy még mindig az iOS a leggördülékenyebb (nem a legjobb) rendszer. Szerk.: Jah igen, a stabilitásban elég sokat nyomnak a fagyások és a lassulások is...
 10. iidavid

  Android vs. iOS vs. Windows Phone 7

  Azért azt is kell nézni, hogy nem mindenki informatikus, ezért az androidnak a testreszabhatóság az előnye és a hátránya is egyben. Valaki vesz egy droidos készüléket akkor magának kell letölteni az alkalmazások nagy részét, mivel a szűz rendszer szinte használhatatlan. Van egy androidos Xperia Neo-m, egy iPod 4-em és még a családban van egy Omnia W (WP) valamint egy Wave (Bada). Idősebbeknek mindenképp a Badát ajánlom, bekapcsolod a telót és használhatod is, valamit pofon egyszerű (2.0). Egyébként rengeteg hibája van a rendszernek, viszont egy mezei júzer ezekkel sose találkozik. A droidot én nagyon szeretem, főleg mint említettem a testreszabhatóság miatt valamint talán a legjobb suportja van. iOS szvsz még mindig a leggördülékenyebb és leggyorsabb rendszer, sajnos mára már minden divatmajomnak ilyen készüléke van, holott használni nem tudják. Az iTunes-t utálom, még egy ilyen kalap .....t mint ez, talán már csak a WP-s Zune übereli. Viszont ezeket szép lassan el is lehet felejteni, mert a jövő a felhő alapú adattárolásé amiben az etalon az iOS, természetesen ha van hozzá egy Mac-ed is (szánalom, hogy mennyit kérnek érte) ! Összegezve: nekem jelenleg ami a legjobban bejön az a droid, viszont ha lenne 2000 juróm akkor egy MacBook+iPhone kombó az nagyon adná.
 11. iidavid

  2023-ban kezdhetjük el benépesíteni a Marsot

  ZZPORN: itt minden kérdésedre megtalálod a választ(angol tudás nem árt): [Hidden Content] Egyébként ez nem úgy van, hogy te-te és te mész, hidd el, hogy nagyon sok ember van aki már csak azért, hogy ő legyen az első ember a Marson és beírja a nevét a világtörténelembe bevállalná ezt az egészet. Kaja,víz: már évekkel mielőtt megérkezik az első ember több száz tonna élelmiszert küldenek a Marsra, és sok mindent ott fognak előállítani kristályokból. Mit fognak csinálni?: A Mars történetét fogják kutatni, eltűnt élet nyomait keresni, földi nyövények viselkedését a Marson. Ha fáj a foguk mit fognak csinálni?: A kiválasztott embereknek nagyon sok kritériumnak kell megfelelni, 110%-osan egészségesnek kell lenniük és a 4 ember között legalább egy orvos is lesz. Nem támadni akarlak nehogy félre értsdi, de ha mindenkinek ilyen felfogása lenne mint Neked akkor a technika nem igazán fejlődne . Peace
 12. iidavid

  Pirateclubos kombinált premium account

  Szerintem ez úgy marhaság ahogy van. Sok letöltőoldal nem támogatja a több IP-ről való letöltést és úgyse csak azok használnák akik kifizették mert kikerülnének a kódok!
 13. iidavid

  Szerinted melyik filmnek van a legjobb trailere?

  A sötét lovag se rossz, de nálam most az Abraham Lincoln-Vampire Hunter viszi a prímet
 14. iidavid

  Van szükségünk van a 3D-re?

  Teljesen egyetértek azzal, hogy egy filmet ne a 3D miatt adjanak el. A valós 3D és a konvertált között óriási különbség van, teljesen más hatást kelt egy 3D-ben felvett film, mint egy utómunkálatokkal felturbózott (bár itt is vannak kivételek pl. Amerika kapitány). Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy drámákat meg romantikus filmeket vegyenek fel 3D-ben, mivel az akciófilmek manapság (sajnos vagy nem sajnos) a látványvilágra koncentrálnak ami valós 3D-ben eszméletlen.
 15. iidavid

  S.T.A.L.K.E.R. 2

  S.T.A.L.K.E.R. 2 - vége a dalnak, leállt a fejlesztés thesource.hu Lehet törölni a topicot
×