Jump to content
PirateClub.hu

a_grave_man

Veterán
  • Pontszám

    2,370
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: a_grave_man

  1. a_grave_man

    Csajozós szövegek

    Az utóbbit ugye te magad sem gondoltad komolyan ember?
  2. Akkor mi alapján formálsz az új albumról véleményt?
  3. a_grave_man

    Zenei játék

    Nekem túl sok benne a gitár, egy idő után megfájdulna a fejem tőle, tuti. 10/4 Serj Tankian - Cornucopia
  4. a_grave_man

    Együttes szólánc

    Ladánybene 27 (ha a 7-es számmal nem menne, akkor "e" betűvel kezdődő is jó)
  5. Azért teljesen nem mindegy, mint a szavazás állása is mutatja.
  6. a_grave_man

    Mit Gondoltok Skrillex-ről?

    Amit csinál az inkább zaj (abból is az elviselhetetlen kategória) nálam, mint zene. Gyűlölöm.
  7. a_grave_man

    Együttes szólánc

    Anna & the Barbies
  8. Kezdetektől fogva végig kísérem a pályafutásukat és épp az tetszik bennük, h egyszerű, átlagos parasztgyerekek, teljesen közvetlenek, nincsenek elszállva maguktól. Koncert után simán lehet beszélgetni velük, nem testőrök kíséretében járnak és kelnek. Az első albumuk elég gyengére sikeredett, de már azon is egy-két szám megfogott tőlük, pl a Jó hely; Nem kell más (ezt szerintem senkinek nem kell bemutatnom) Tűnj el!; vagy a Go! Az Emberteremtő albumuk jött be igazán, arról minden számukat imádom. Ezzel az új albummal viszont valahogy nem tudok megbarátkozni. Elképzelhető, h az én szemléletmódom változott, de az is, h az ő zenéjük. Aki pedig elmegy bármilyen magyar rock zenekar koncertjére, vagy éppen fesztiválra nyáron, ott ugyanazokkal a nagyon fiatal és rendszertelen, alkalmanként teljesen részeg rajongókkal találkozik. Viszont ha ők viszik előre a bandákat, mert ők a "felvásárló közönség", akkor nekik kell zenélniük mind élőben, mind a stúdióban.
  9. a_grave_man

    Tankcsapda

    Én azért ennyire nem látom rossznak a mai zenéiket sem! Magyarországon még mindig az egyik legjobb banda véleményem szerint! Külföldiekkel pedig nincs értelme összehasonlítani őket ugyanúgy, mint pl. ahogy a fizetéseinket sem volna érdemes összevetni a németek fizetéseivel. Tény, hogy változott a zenéjük a kezdetekhez képest, ha úgy tetszik populárisabbá váltak. De hát mindannyian, mi emberek is változunk, ki kevesebb, ki nagyobb mértékben!
  10. Kicsifrodó megmondta a tutit. A lányok (nők) is ugyanazt akarják, mint mi. Csak megpróbálják az egészet nagyon jól álcázni.
  11. a_grave_man

    Nem áll fel.

    Ez elég ijesztőnek hangzik, én tuti nem próbálnám ki.
×
×
  • Create New...