Jump to content
PirateClub.hu

bigyusz

Veterán
 • Content Count

  223
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Semleges

About bigyusz

 • Rank
  Citromdí­jas

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Békés megye
 1. bigyusz

  Milyen mobiltelefonod van?

  Samsung Galaxy Ace 2 Illetve tartaléknak egy SonyEricsson S302
 2. bigyusz

  Konfigurációk, alkatrészek

  Sziasztok! Remélem nem írok rossz témába. Szóval winchesterrel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Adott egy Fujitsu Siemens Lifebook C1410-es laptop (IntelCore2 T7200 proci, 2GB RAM, 80GB winyó (Seagate ST980811AS). Nem mai darab, de arra jó, amire használom. Viszont a winyó már nagyon kicsi, nem fér el már rajta semmi új. Szóval bele akarok rakni egy nagyobbat, erre gondoltam: [Hidden Content] [Hidden Content] Csinálnék egy pl. 80-120GB-os partíciót a windóznak, a maradékra meg mennének a zenék, filmek, adatok.. stb. Azért nem 7200-as RPM-et akarok, mert olvastam, hogy azok hajlandóak nagyobb áramot felvenni, amit nem nagyon szeret hosszútávon a laptop, és károsodás is érheti. Jobban tervezés-szerkesztésre szoktam használni a laptopot, szóval programozás, renderelés, konvertálás, szimulációk..ilyenek (jó tudom ezekhez nem éppen ez a legjobb vas, dehát ezzel kell beérni). Meg ez a "SMART ALIGN™ TECHNOLOGY" nem tudom pontosan mit is jelent a gyakorlatban. Szerk.: a mostani winyó méretre oké, viszont 2.5mm-el vastagabb.
 3. bigyusz

  Mindennapjaink, reggel, délben, este...

  Na ezért nem szeretek télen biciklizni. Főleg hogy nem jó a kerómon a fék. Viszont mi az a "stucni"?
 4. bigyusz

  Mindennapjaink, reggel, délben, este...

  Szikla, hát uh, nem kis dolgokon mehettél át, és a kitartásért elismerésem. Ám én is tudnék mesélni, de valahogy nem akarok, a múltat én titánlakatokkal zártam le. Viszont a kolleganőbe még mindig belevagyok zúgva kicsit, bár ő szerintem nem is sejti, max poénkodásnak veszi. Ami azért van, mert direkt csinálom így, mivelhogy van egy komoly kapcsolata x éve, bár a barátja szinte semmit se törődik vele, és ezt látni is a csajszin. De hogy én mindig reménytelen kapcsolatokat akarok kialakítani, az is biztos. Gyakorlatilag még nem is volt hosszú távon komoly kapcsolatom. De ennek ellenére nem érzem, hogy lemaradtam volna bármiről.
 5. bigyusz

  Mindennapjaink, reggel, délben, este...

  Azt hiszem beleszerettem a kolleganőmbe.
 6. bigyusz

  Robotzsaru vs Terminátor

  Terminátor!
 7. bigyusz

  F.E.A.R. vs Doom 3

  F.E.A.R. A 3. résszel csak egy pár órát játszottam, mert úgy befostam tőle, hogy inkább letöröltem.
 8. bigyusz

  Milyen zenelejátszó progit használsz?

  Még mindig a Winamp! Mióta zenét hallgatok PC-n, ezzel hallgatom!
 9. bigyusz

  Mindennapjaink, reggel, délben, este...

  Előbb néztem meg ismét a Kontroll c. filmet, (fent van jutubon HD-ben). Meg leszedtem egy zenét, ami benne van, és azóta is hallgatom NEO - Everybody Come On
 10. bigyusz

  Halálos iram 7.

  Most néztem meg a 6. részt (vártam az extended Full HD-t...), és nekem brutál módon tetszett! Majd a végén, mikor amúgy is tátott szájjal kezdeni nézni az ember a stáblistát, begurul Jason Statham. Na az kész Remélem valami jó sztorit fognak belőle kihúzni, ugyanis az egyik kedvenc színészem J. Statham.
 11. bigyusz

  Resident Evil 5

  Sziasztok! Megjelent egy animációs film is idén: "A kaptár: Kárhozat" címmel. Ennek van valami köze a rendes kaptár sorozathoz? Szerintem nagyon nagy hiba így elrontani a filmet, animációs részekkel.
 12. bigyusz

  Men In Black 3

  Köszi a választ! Baszus tényleg, ez egyértelmű Én a végén zavarodtam kicsit össze, de azért bírtam követni az eseményeket, kicsit kacifántos, de az ilyen időutazós filmek már csak ilyenek...
 13. bigyusz

  Men In Black 3

  Sziasztok! Szóval ugye a filmben J (Will Smith) visszautazik az időben, hogy megmentse K-t. Mielőtt K eltűnik (gondolom azért, mert a múltban megöli Boris), a kezébe vesz egy fegyvert, és úgy ül a fotelban. Miért vesz a kezébe fegyvert?
 14. bigyusz

  A cél a 78 963 hozzászólás!!

  Ez a 665. hozzászólás ebben a témában.
×