Jump to content
PirateClub.hu

szikla22

Veterán
 • Posts

  1459
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

szikla22 last won the day on October 29 2012

szikla22 had the most liked content!

About szikla22

 • Birthday 05/23/1985

Contact Methods

 • MSN
  dj.szikla@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Island Shadow Moses
 • Érdeklődés
  Imádok : Fantasy cuccokat nézni, olvasni. Minden jóban benne vagyok. Kedvencem a vörösboros kóla, s a whisky kóla. Utálom ha meghazudtolnak.

Recent Profile Visitors

1456 profile views

szikla22's Achievements

Anya megengedte

Anya megengedte (14/24)

50

Reputation

 1. PC : Half - life 2 PS4 : Detroit : Become Human
 2. Időközben a párkapcsolatunk szintet lépett, ugyanis most augusztus 9-én eljegyeztem Vikit
 3. Pedig én itt vagyok Fu, de mivel is kezdjem. Vikivel februárban felmondtunk a Tescoban, s átmentünk oda ahol " mindig tele a hütő" ( Penny Market) Áprilisban volt 1 éve, hogy Vikivel összejöttem, amire egy szív alakú kulcstartóval léptem meg. S bele van gravirozva, hogy Viki & Gábor 1. Tegnap meg végre saját albérletünkbe költöztünk
 4. szikla22

  Hogy vagytok?

  Most hogy 3 hónapja Boldog párkapcsolatban vagyok egy lánnyal, akivel vasárnap elutazzunk két hétre azt kell mondjam, hogy minden allright!!
 5. Jaire jó lenne, de akkor szólni kellene a többieknek is Meg hát én is pár fórumon is aktívkódok + ott a facebook is Most egy nagyon nagy idővallumot kellene elmesélnem, mert alig volt megállás. Így dátumhoz kötöm a dolgokat : 2017. 07. 09-23 : Siófokon voltam kiküldetésben, nem akartam visszajönni Pestre, okokat sztem nem kell mondani 2017. 11. 23 : sikeresen letettem egy közel 2,5 hónapos tanfolyam után egy OKJ-s vizsgát ( Élelmiszer- Vegyi áru eladó lettem hivatalosan is), de aznap délután tudtam meg, hogy a nagymamám elhunyt 2018.01.09 : összejöttem egy lánnyal, akivel konkrétan 2 nap után (!!) szakitottunk. Az ok amiért dobott, hogy túl idős voltam hozzá. Mondtam neki, hogy 13-14 év az semmi, volt is kis veszekedés utána még, de szerencsére, most már jóba vagyunk egymással. Természetesen voltak ezen felül is dolgok, de nem akarok senkit sem untatni
 6. Azta de kihaltunk! Kivel mivan mostanság? Én jelenleg a melóhelyem jóvoltából bekerültem 1 OKJ-s tanfolyamra, ami most 23-án fog véget érni, remélhetőleg sikeres vizsgával.
 7. Holnap mehetek a Szentkirályiba, mert letört a fogam Kicsit se parázok, és kicsit se vagyok ideges
 8. Igen Vin Emlékszem is rád! Piero, Daniels, Phulay, Jaire, Tibiole s még lehetne sorolni a régi nagy ágyúkat! Én is 2006-2007 körül csatlakoztam másodjára csatlakoztam, mivel az első accomat bannolták
 9. https://nonstoptanar.hu/index.php?helyseg_targy&&&0&10&&magantanar-kecskemet Nézd meg! =)
 10. Nyugi Piero! Nekem nem jött meg a szerződésem " egy elavult 6 éves struktúra " miatt. Úgy értsd : hiába van nálunk mindennap örületes káosz, km-es sorok, nem vesznek át embereket. Bocs Fogarasin túltöltötték a pénztárosi poziciót, erre őket hozzánk küldik, engem ezáltal kiturnak :/ Viszont a bérem megint drasztikusan nött : 161 bruttó +16 tab (Terület alapú bonusz). Lassan készülödök, mert ma éjjeles vagyok. November óta szoktam heti szinten éjjelezni is, ez annyit takar, hogy : november - decemberben éjjeles voltam hétvégéken, viszont most januárban csak hétfőnként. Jövő szombaton a nagyobbik hugómnak szalagavatója lesz.
 11. az a szitu, hogy az avi elavult, nCore-ról szoktam tölteni, ott kb 2 - 2,5 éve vezették be, hogy aviba már ne töltsenek fel. Amíg nem volt laptopom, addig vagy a ps3-n vagy a full hd-s tvn néztem a filmeket. PS3 viszont nem játsza le az MKV-t, így marad a TV. Így nekem is gondott okozott. Fateromnál írattam ki a filmeket addig, s annyit tudtunk csinálni, hogy átkonvertáltuk avira. Viszont én ezt tudtam, hogy előbb - utóbb eljön mindennek az ideje. Előbb - utóbb a DVD is elavult lesz, ahogy a MKV is... ez ellen nem tudunk mit csinálni.
 12. ha szereted, amit csinálsz, akkor az jó Én is várom az előléptetésemet (Kocsigyűjtőből leszek pénztáros) A szerződésem elvileg már megjött Fizum ugyannyi marad, de élvezem.
 13. Nincs mit! Filmekből nekem sincs hiányom, na de időből... mostantól minden hétvégén éjszakás vagyok, s fura lesz akkor kezdeni, mikor mennék haza Viszont megvan az előnye, elvileg decembertől, de legkésöbb januártól új poziciom lesz, ami a mostanihoz képest ( kocsigyűjtő) megváltás lesz Sajna megvolt az áldozata, de a legjobb, hogy számithatok rá, mikor baj volt / van / lesz, igaz ez forditva is igaz.
 14. Akkor pár sorozat : Breaking Bad ( Totál szívás ) Hősök Outcast ( ezt speciel most kezdem, démonos, megszállós horror-dráma sorozatnak van elkönyvelve) Filmek : Túl mindenen Öngyilkos osztag P2 - A rettegés új szintje Hirtelen ennyi jutott az eszembe
×
×
 • Create New...