Jump to content
PirateClub.hu

bigyusz

Veterán
  • Pontszám

    223
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: bigyusz

  1. bigyusz

    Milyen mobiltelefonod van?

    Samsung Galaxy Ace 2 Illetve tartaléknak egy SonyEricsson S302
  2. bigyusz

    Konfigurációk, alkatrészek

    Sziasztok! Remélem nem írok rossz témába. Szóval winchesterrel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Adott egy Fujitsu Siemens Lifebook C1410-es laptop (IntelCore2 T7200 proci, 2GB RAM, 80GB winyó (Seagate ST980811AS). Nem mai darab, de arra jó, amire használom. Viszont a winyó már nagyon kicsi, nem fér el már rajta semmi új. Szóval bele akarok rakni egy nagyobbat, erre gondoltam: http://www.seagate.com/www-content/product-content/momentus-fam/momentus-thin/en-gb/docs/momentus-thin-data-sheet-ds1702-10-1307gb.pdf http://www.seagate.com/gb/en/internal-hard-drives/laptop-hard-drives/momentus-thin/#specs Csinálnék egy pl. 80-120GB-os partíciót a windóznak, a maradékra meg mennének a zenék, filmek, adatok.. stb. Azért nem 7200-as RPM-et akarok, mert olvastam, hogy azok hajlandóak nagyobb áramot felvenni, amit nem nagyon szeret hosszútávon a laptop, és károsodás is érheti. Jobban tervezés-szerkesztésre szoktam használni a laptopot, szóval programozás, renderelés, konvertálás, szimulációk..ilyenek (jó tudom ezekhez nem éppen ez a legjobb vas, dehát ezzel kell beérni). Meg ez a "SMART ALIGN™ TECHNOLOGY" nem tudom pontosan mit is jelent a gyakorlatban. Szerk.: a mostani winyó méretre oké, viszont 2.5mm-el vastagabb.
  3. Na ezért nem szeretek télen biciklizni. Főleg hogy nem jó a kerómon a fék. Viszont mi az a "stucni"?
  4. Szikla, hát uh, nem kis dolgokon mehettél át, és a kitartásért elismerésem. Ám én is tudnék mesélni, de valahogy nem akarok, a múltat én titánlakatokkal zártam le. Viszont a kolleganőbe még mindig belevagyok zúgva kicsit, bár ő szerintem nem is sejti, max poénkodásnak veszi. Ami azért van, mert direkt csinálom így, mivelhogy van egy komoly kapcsolata x éve, bár a barátja szinte semmit se törődik vele, és ezt látni is a csajszin. De hogy én mindig reménytelen kapcsolatokat akarok kialakítani, az is biztos. Gyakorlatilag még nem is volt hosszú távon komoly kapcsolatom. De ennek ellenére nem érzem, hogy lemaradtam volna bármiről.
  5. Azt hiszem beleszerettem a kolleganőmbe.
  6. bigyusz

    F.E.A.R. vs Doom 3

    F.E.A.R. A 3. résszel csak egy pár órát játszottam, mert úgy befostam tőle, hogy inkább letöröltem.
  7. Még mindig a Winamp! Mióta zenét hallgatok PC-n, ezzel hallgatom!
  8. Előbb néztem meg ismét a Kontroll c. filmet, (fent van jutubon HD-ben). Meg leszedtem egy zenét, ami benne van, és azóta is hallgatom NEO - Everybody Come On
  9. bigyusz

    Halálos iram 7.

    Most néztem meg a 6. részt (vártam az extended Full HD-t...), és nekem brutál módon tetszett! Majd a végén, mikor amúgy is tátott szájjal kezdeni nézni az ember a stáblistát, begurul Jason Statham. Na az kész Remélem valami jó sztorit fognak belőle kihúzni, ugyanis az egyik kedvenc színészem J. Statham.
  10. bigyusz

    Resident Evil 5

    Sziasztok! Megjelent egy animációs film is idén: "A kaptár: Kárhozat" címmel. Ennek van valami köze a rendes kaptár sorozathoz? Szerintem nagyon nagy hiba így elrontani a filmet, animációs részekkel.
  11. bigyusz

    Men In Black 3

    Köszi a választ! Baszus tényleg, ez egyértelmű Én a végén zavarodtam kicsit össze, de azért bírtam követni az eseményeket, kicsit kacifántos, de az ilyen időutazós filmek már csak ilyenek...
  12. bigyusz

    Men In Black 3

    Sziasztok! Szóval ugye a filmben J (Will Smith) visszautazik az időben, hogy megmentse K-t. Mielőtt K eltűnik (gondolom azért, mert a múltban megöli Boris), a kezébe vesz egy fegyvert, és úgy ül a fotelban. Miért vesz a kezébe fegyvert?
  13. bigyusz

    A cél a 78 963 hozzászólás!!

    Ez a 665. hozzászólás ebben a témában.
  14. bigyusz

    Terence Hill

    Szia! Erre gondolsz?
  15. bigyusz

    Szerelmes vagy jelen pillanatban?

    Nem, és egyelőre jó is ez így.
  16. bigyusz

    Hogy vagytok?

    Eléggé magam alatt vagyok. :'( Rossz kedv + mindent meguntam. Ilyenkor jó lenne egy barátnő. Hehe, ha lenne... Télleg, itt piratén nem lehet csajozni?
  17. bigyusz

    transformers 2

    Ez tényleg nem semmi lett. Elég szépen megcsinálták ahogy igy youtubon láttam. Durca lesz, már alig várom, remélem kiadják minnél hamarabb
  18. bigyusz

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    Na mindegy ez csak feltevés volt
  19. bigyusz

    Élő hangszeres vs. elektronikus zene

    A disco egy új műfaj, ha nem vettétek volna észre, kb 200 évenként születik új műfaj és általában veszi át a legnagyobb műfajt. Ahogy a rock felváltottta azokat a régi lassú (keringők [esetleg régebbről mozart és társai]), úgy fogja felváltani a disco a rockot. Vagy nagy utat tör a dnb (vagy az elektronikus változata ami rock+disco [pl prodigy]) Hogy miért? Mert az ember a változatosságok miatt (is) él, kergeti álmait. Nem azt mondom hogy eltűnik a rock, csak háttérbe szorul. Úgyanúgy ma is vannak akik több száz éves zenéket hallgatnak. Majd a disco-t is felváltja valami, de még az odébb van Persze az is lehetséges hogy marad a rock és disco. DE MINEK EZEN VITATKOZNI ?!?!
×
×
  • Create New...